5 teme inspirate pentru petrecerile fetitelor

Daca baieteii sunt fascinati de tot ce se invarte in jurul supereroilor, omului-paianjen, robotilor sau masinutelor, fetitele sunt ceva mai pretentioase in alegerea tematicii petrecerii aniversare. Consulta-te intotdeauna cu fetita ta atunci cand te gandesti la tema pentru petrecerea ei, dar fii pregatita sa creezi meniu, decoratiuni si tinuta pentru una dintre urmatoarele idei: Hello Kitty, taramul de basm, laboratorul de creatie, lumea Disney sau Mica Sirena! Acestea sunt tematicile moderne de petrecere pe care cele mai multe fetite le adora!

Hello Kitty

Hello Kitty este personajul cel mai adorat de fetite. Simpatica pisicuta se regaseste in jucariile, pe hainutele si in accesoriile multora dintre fetitele moderne. Daca ai o fetita pasionata de Hello Kitty, cu siguranta ca intreaga tematica a petrecerii se va invarti in jurul acestei pisicute emblematice a copilariei moderne. Asadar, este important sa alegi tacamuri, accesorii, vesela cu inspiratie Hello Kitty, iar pe tortul si in tinuta copilului sa se regaseasca obligatoriu imprimat chipul popularei pisicute.

1 din 5 >

Taguri Teme petrecere fetite Petreceri fetite Teme petreceri copii

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul