LifeBox Kids, alegerea parintilor informati pentru copiii pofticiosi si sanatosi

/ / Modificat: 2019-06-28
LifeBox Kids, alegerea parintilor informati pentru copiii pofticiosi si sanatosi

Ofera-i cele mai dragi fiinte din viata ta meniul zilnic LifeBox Kids

Modelele de alimentatie construite in timpul copilariei reprezinta fundatia unui stil de viata echilibrat intrucat ceea ce mancam influenteaza direct functionarea corecta a metabolismului si mentinerea starii de sanatate a intregului organism.

Asadar, indiferent de varsta copilului tau, alimentatia corecta trebuie sa reprezinta o constanta de baza a programului sau cotidian, fiind esentiala pentru dezvoltarea fizica si mentala a acestuia. Insa, de cele mai multe ori, nevoile nutritive specifice varstei sale se afla in contradictie cu tentatiile culinare aflate la tot pasul, iar parintii se vad nevoiti sa faca un compromis la calitate pentru a-i satisface poftele celui mic.

1-LifeBoxKids

Acum nu mai trebuie sa alegi! LifeBox.ro, un proiect revolutionar dedicat tuturor celor preocupati de un stil de viata sanatos, a lansat LifeBox Kids, meniuri meniuri special create pentru copii, ce nu implica diete sau restrictii alimentare, ci doar preparate delicioase si echilibrate din punct de vedere nutritional.

Atunci cand vorbim de un alimentatie corecta, trebuie sa avem in vedere atat calitatea, cat si diversitatea alimentelor pe care le oferim copiilor. Derivat din cel mai apreciat meniu marca LifeBox.ro - OptimBox, meniul special pentru copii pleaca de la preturi incepand cu 67 de lei si cuprinde trei mese principale si doua gustari, incluzand zilnic o surpriza pe gustul celor mici. In functie de varsta, respectiv numarul de kilocalorii necesare, LifeBox Kids cuprinde doua tipuri de meniu - Junior, de 1000 de kcal - dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani si Teen - pentru grupa de varsta 8 - 14 ani, disponibil in varianta de 1500 de kcal.

3-LifeBox

Meniurile LifeBox Kids folosesc alimente cu incarcatura glicemica scazuta si bogate in minerale, enzime, fitonutrienti si antioxidanti, ce isi propun sa inlocuiasca mesele dezorganizate si gustarile nesanatoase ale copiilor, asigurandu-le, totodata, un echilibru nutritional si senzatia de satietate pe parcursul intregii zile. Datorita varietatii de ingrediente utilizate, preparatele nu se repeta deloc timp de 28 de zile si cuprind legume proaspete sau gatite la fiecare masa, alaturi de glucide lente, bogate in fibre si vitamine de grupa B, cum ar fi: cereale integrale - grau bulgur, arpacas, orez basmati, salbatic, integral sau thai, pseudocereale: quinoa sau amarant, alimente usor „exotice” cum sunt avocado, sparanghel, mango, ananas, cocos, gatite la cuptor sau sotate in ulei de masline, toate acestea alaturi de produse animale cum ar fi untul, ouale sau carnea, dar si numeroase deserturi sanatoase cum ar fi budinca de paste de orez cu branzeturi, chec cu morcovi, tarta cu ganache de ciocolata etc.

LifeBox

Pentru a imbina cu succes gustul desavarsit cu un aport kilocaloric corect, preparatele sunt realizate de echipa condusa de Alex Cirtu, bucatar profesionist, si atent create de Anamaria Iulian, doctor nutritionist experimentat, care trateaza cu succes de aproape zece ani obezitatea infantila. Serviciul este disponibil in Bucuresti, Cluj si Oradea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alimentatie Alimentatie sanatoasa

Articole recomandate

Citeste si despre