Gustari sanatoase pe placul copiilor

Gustarile pentru copii trebuie sa indeplineasca 3 caracteristici importante, adesea greu de satisfacut de catre parinti: sa fie pe placul celor mici, sa fie foarte sanatoase, astfel incat sa contribuie la buna crestere si dezvoltare a acestora, dar sa fie si aspectuoase, pentru a le atrage atentia. Fructele, legumele, lactatele, ciocolata, cerealele si alte alimente sanatoase pot fi transformate in gustarile preferate ale copilului, cu doar putina imaginatie!

Frigarui de fructe si branzeturi

Combina branzeturile pline de calciu cu fructele bogate in antioxidanti si vitamine in cele mai simpatice, dar si savuroase gustari pentru copil. Poti amesteca orice tip de fructe doresti - capsuni, struguri, kiwi, pepene etc., dar si de branzeturi - cu mucegai sau fara, telemea, feta etc. Daca vrei sa le faci si mai pe placul copilului, toarna putin sirop de ciocolata peste ele, iar succesul va fi garantat.

1 din 14 >

Taguri Gustari sanatoase copii Gustari copii Gustari preferate copii

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul