Jucarii care incurajeaza dezvoltarea vorbirii

/ / Modificat: 2011-11-01
Jucarii care incurajeaza dezvoltarea vorbirii

Un mediu care stimuleaza cat mai mult copilul grabeste dezvoltarea vorbirii si a vocabularului. Afla ce jucarii iti pot ajuca micutul sa vorbeasca mai repede si mai bine.

Daca micutul tau nu se grabeste sa invete sa vorbeasca sau sa-si mareasca vocabularul, il poti ajuta cu mai multe jucarii care sa-l stimuleze cu adevarat. Joaca-te cu copilul tau cu jucariile si ajuta-l sa invete fiecare cuvant nou cu ajutorul jocurilor si jucariilor speciale.
dezvoltare_vorbire_copii

Cartonase Alfabetul limbii romane

Cu 34 de cartonase realizate din carton laminat, iti poti familiariza micutul cu alfabetul limbii romane si il poti invata cuvinte noi. Foloseste-ti imaginatia si joaca-te cu micutul tau in diferite moduri. Cartonasele ajuta copilul in insusirea si dezvoltarea limbajului si contribuie la cresterea capacitatii de verbalizare si la cresterea vocabularului.
cartonase_alfabetul_limbii_romane
Pret: 20 lei

Jucariieducationale.ro

Sa invatam litere si cuvinte

Jocul produs de Tactic ii va ajuta pe cei mici sa invete literele si, incetul cu incetul, ii va ajuta sa formeze cuvinte simple. Micutii vor invata alaturi de Tico cuvinte noi. Cartonasele cu litere si tablitele cu trei nivele de dificultate il vor ajuta pe micutul tau sa-si dezvolte mai rapid vocabularul si sa faca legatura intre limbaj si simboluri. Micutii vor invata alaturi de Tico cuvinte noi. Jocul este recomandat doar copiilor peste patru ani si este interzis copiilor sub trei ani, deoarece contine piese mici care constituie un pericol de sufocare.
Sa_invatam_litere_si_cuvinte_Tactic
Pret: 32 lei

Wondertoys.ro

Cangur muzical Chicco

Cangurul muzical "Canta si Invata" este o jucarie vorbitoare recomandata dupa varsta de 9 luni. Mama cangur vorbeste si canta ritmuri vesele care vor ajuta copilul sa descopere cuvinte si sunete noi. Jucaria este bilingva si il poate ajuta pe micutul tau sa se familiarizeze si cu o limba straina. Copilul va asculta sunetele, apoi va invata sa asocieze sunetele fiecarei limbi. Cangurul iti va distra micutul cu lumini si muzica, iar dezvoltarea vorbirii va deveni o joaca placuta.
cangur_muzical_chicco
Pret: 164 lei

Kids-shop.ro

Carte interactiva ClickStart Finding Nemo

Stimularea creativitatii si limbajului devine o activitate placuta cu cartea interactiva "Finding Nemo". Nemo, Squirt si alte vietuitoare marine il vor ajuta pe micutul tau sa pluteasca printre cunostintele prescoalre si sa-si dezvolte vocabularul in limba engleza. Cele trei mari aventuri subacvatice ii vor capta atentia copilului tau si jucaria iti va usura munca in a-l invata concepte noi si a-i mari vocabularul.
Carte_interactiva_ClickStart_Finding_Nemo
Pret: 81 lei

Wondertoys.ro

Piticul povestitor Duni

Piticul Duni este cea mai buna unealta pentru a-ti familiariza copilul cu opt povesti pentru copii in limba romana, de la "Scufita rosie" si "Alba ca zapada" pana la "Greierele si furnica" si "Cei trei purcelusi". Piticul povestitor este insotit si de o carte de povesti si poate canta 10 melodii. Micutul tau isi va dezvolta vocabularul si poate invata cu mai multa usurinta si sa citeasca, ascultand povestea si urmarind cuvintele. In afara de cuvintele noi invatate de copil, el poate descoperi inca de la o varsta frageda placerea cititului.
pitic_duni
Pret: 172 lei

Jucarila.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Limbaj Vorbire Vorbire copii Dezvoltare copii Jucarii copii

Articole recomandate

Citeste si despre