• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Clinica Dacia Medical Center

Clinica Dacia Medical Center dispune de un departament de reproducere umana asistata si are ca obiective asigurarea unei asistente medicale de specialitate in conditii modeme si de eficienta economica, asistenta medicala specializata pluridisciplinara obstetrica ginecologie, urologie andrologie, imagistica si laborator si promovarea sistemului de...

Clinica Dacia Medical Center dispune de un departament de reproducere umana asistata si are ca obiective asigurarea unei asistente medicale de specialitate in conditii modeme si de eficienta economica, asistenta medicala specializata pluridisciplinara obstetrica ginecologie, urologie andrologie, imagistica si laborator si promovarea sistemului de asistenta de specialitate in sistem ambulator extraspitalicesc.

Dacia Medical Center

Specialitate: Obstetrica-Ginecologie

Sectie: Reproducere Umana Asistata

Program:

luni – miercuri - vineri: 08:00 - 20:00
marti - joi: 08:00 - 18:00

Programari: 0722.234.716 / 0766.536.553 / 021.211.5405

Medici:

Dr Chadi Muheidli, medic specialist obstetrica - ginecologie
Dr Denisa Nica, medic primar obstetrica - ginecologie
Dr Tarek Abdou, medic specialist obstetrica - ginecologie
Dr Ciprian Pop-Began, medic specialist obstetrica - ginecologie
Dr Adela Dinu, medic specialist radiologie

Contact:

Adresa: Bulevardul Dacia Nr 101, Sector 2, Bucuresti
Reper: Piata Spaniei
Telefon: 0722.234.716
Site: www.daciamedicalcenter.ro
Email: chadimuheidli@yahoo.com

Centru specializat in tratarea infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata,oferind procedurile de fertilizare in vitro metoda clasica sau ICSI (intracitoplasmatic sperm injection).

Ambele procedure pot fi efectuate dupa un protocol de stimuare ovariana (lung sau surt cu agonisti GnRH ,sau scurt cu antagonisti GnRH) sau pe ciclul natural.

Dupa procedura de recuperare a ovocitelor prin punctie ovariana sub anestezie,se procedeaza la fertilizarea ovocitelor cu sperma sotului (sau donator) in laborator prin una din cele 2 netode descries anterior(FIV sau ICSI).

Embrionii obtinuti sunt cultivate in incubator intr-un mediu controlat, timp de 2 pana la 5 zile,putandu-se realiza embriotransferul in ziua 2-a, a 3-a sau a 5-a (in stadiul de blastocyst).

cariotip din sange periferic si microdeletii brat scurt cromozom y
inseminare artificiala
fertilizare in vitro
ICSI

specialitate obstetrica-ginecologie: Dr. Chadi Muheidli, Dr. Denisa Nica;
specialitate embriologie: Argyriou Anastasio;

lista minima de analize medicale pentru includerea in programul FIV:
serologie ambii parteneri (HIV, VDRL, Ag HBs,Ac anti HCV)
examen complet al secretiei vaginale
culturi din col pentru chlamidia,mycoplasma,ureaplasma
examen papanicolau
profil TORCH (Ac anti toxoplasma IgG, IgM- anti CMV IgG,IgM - anti rubella IgG,IgM -Lysteria)
analize uzuale(HLG, APTT, timp Quick, fibrinogen, uree, creatinina, ac uric, glicemie, calcemir, TGO, TGP)

luni - miercuri - vineri: 08:00 - 20:00;
marti - joi: 08:00 - 18:00;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de 0722.234.716 / 0766.536.553 / 021.211.5405

FIV classic 1900 euro;
ICSI 2500 euro*

*pana la sfarsitul anului 2013 pacientii benecicieaza de pretul unic de 1900 euro pentru FIV classic sau ICSI

*in pret este inclusa monitorizarea ecografica,punctia ovariana,anestezia,embriotransferul si,la nevoie, congelarea de embrioni;

Opinii utilizatori

Nemultumita
De Lucia pe 27 Ianuarie 2010

Pentru banii pe care ii dai ca pacient ar trebui sa te trateze cu mai mult respect si intelegere. Se uita la tine ca la un amarat si esti bun numai cand dai banii. Din pacate, iti uita si numele, dupa o interventie (FIV). Nu mica mi-a fost mirarea cand am venit dupa rezultatul BHCG si asistenta, careia i-am dat si suplimentar, in afara taxei fixe, se uita la mine ca la felul 7, vezi doamne o deranjasem. Asistenta Ani este o alta dovada vie a lipsei de bun simt si a ignorantei. Jos palaria pt dr. Cocei. E finuta, iti explica si foarte atenta. Dr. Bucur ar putea sa invete mai multe de la ea!

Sunt acceptabili
De ALINA pe 26 Ianuarie 2010

Am fost si eu la aceasta clinica si nu pot spune ca am fost foarte multumita. Parerea mea este ca medicii, fie de la clinicile private, fie din spitale(care sunt cam aceeasi), ar trebui sa mai lucreze la capitolul comunicare doctor - pacient si sa acorde toate informatiile de care pacientii au nevoie. Dar, din pacate la noi durata unei consultatii trebuie sa fie scurta, nu conteaza cati bani dai si cat de disperat esti,important este ca medicii sa faca cat mai multe consultatii. Sunt dezamagita, imi doresc foarte mult un copil, am fost la multi medici, dar pana acum nici un rezultat, fiecare cu parerea lui.

Informatie
De Pislaru pe 30 Noiembrie 2009

Ce sanse de reusita au ei la FIV?
Au obtinut multe sarcini?
Ce experienta au?
Care sunt preturile?
Cine stie, as dori sa ma informeze si pe mine!
Caut un centru FIV cu experienta.
Multumesc.

Super clinica
De Duca Oana pe 05 Noiembrie 2009

Am fost la aceasta clinica si am fost foarte multumita de tot ceea ce inseamna servicii si echipa de acolo. Doamna doctor Bucur Cezara, nu cred ca am sa mai intalnesc un doctor atat de placut, intelegator, rabdator, iti explica orice nelamurire ai, fara cuvinte.
O recomand cu cea mai mare incredere.

Foarte multumita
De Maria pe 27 Octombrie 2009

Draga adriana, tin sa te contrazic deoarece am fost tratata foarte frumos de personal cat si de medici, intr-adevar am asteptat ceva, dar nu imi pare rau deoarece la doctorul care am fost sa purtat cu mine foarte frumos(nu ma asteptam). M-a lamurit in legatura cu problemele pe care le aveam si ma ajutat sa trec si mai usor peste ele, am ramas placut impresionata.

Nemultumita de serviciile medicale
De Adriana pe 24 Octombrie 2009

Din pacate, si in clinicile particulare din Romania este aceeasi atmosfera ca in spitale. Asteptari interminabile pana intri la consultatie, desi ai programare facuta cu cel putin o luna inainte, asistentele si doctorita indispuse si grabite, nu au rabdare sa-ti dea toate informatiile necesare si nici nu le pasa de problema ta. Nu isi dau seama ca un cuplu care apeleaza la un tratament de fertilitate vine aici cu "sufletul la gura" si este socat de atata indiferenta lipsa de profesionalism. Trebuie sa invatam si noi ca pacientul se afla in "centrul universului" si nu medicul, ca trebuie sa iti respecti pacientul si sa il faci sa aiba incredere in tine.

Clinica Dacia Medical Center
De Really pe 15 Octombrie 2009

Sunt incantata in primul rand pentru ca sunt medicii foarte buni si sunt cei pe care i-am dorit, urmarit, adica m-am tinut eu de ei. Faptul ca am ajuns la aceasta locatie este confortabil comparativ cu un spital (eu am facut fiv aici), dar eu zic din nou ca medicii fac toti banii. Deci felicitari ca ati adus cei mai buni medici.

Clinica Dacia Medical Center
De Nico pe 17 Septembrie 2009

Sunt deosebiti. Cu sanse 5% de reusita prin fiv cu azoospermie am reusit. Toata increderea si rabdare multa, ca nu prea respecta ei programarile. Merita 100%.

Clinica Dacia Medical Center
De Sara pe 09 Septembrie 2009

Sunteti tari.

Contact Clinica Dacia Medical Center

Adresa

Bulevardul Dacia, 101, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Piata Spaniei
Site www.daciamedicalcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.