• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Clinica Dacia Medical Center

Clinica Dacia Medical Center dispune de un departament de reproducere umana asistata si are ca obiective asigurarea unei asistente medicale de specialitate in conditii modeme si de eficienta economica, asistenta medicala specializata pluridisciplinara obstetrica ginecologie, urologie andrologie, imagistica si laborator si promovarea sistemului de...

Clinica Dacia Medical Center dispune de un departament de reproducere umana asistata si are ca obiective asigurarea unei asistente medicale de specialitate in conditii modeme si de eficienta economica, asistenta medicala specializata pluridisciplinara obstetrica ginecologie, urologie andrologie, imagistica si laborator si promovarea sistemului de asistenta de specialitate in sistem ambulator extraspitalicesc.

Dacia Medical Center

Specialitate: Obstetrica-Ginecologie

Sectie: Reproducere Umana Asistata

Program:

luni – miercuri - vineri: 08:00 - 20:00
marti - joi: 08:00 - 18:00

Programari: 0722.234.716 / 0766.536.553 / 021.211.5405

Medici:

Dr Chadi Muheidli, medic specialist obstetrica - ginecologie
Dr Denisa Nica, medic primar obstetrica - ginecologie
Dr Tarek Abdou, medic specialist obstetrica - ginecologie
Dr Ciprian Pop-Began, medic specialist obstetrica - ginecologie
Dr Adela Dinu, medic specialist radiologie

Contact:

Adresa: Bulevardul Dacia Nr 101, Sector 2, Bucuresti
Reper: Piata Spaniei
Telefon: 0722.234.716
Site: www.daciamedicalcenter.ro
Email: chadimuheidli@yahoo.com

Centru specializat in tratarea infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata,oferind procedurile de fertilizare in vitro metoda clasica sau ICSI (intracitoplasmatic sperm injection).

Ambele procedure pot fi efectuate dupa un protocol de stimuare ovariana (lung sau surt cu agonisti GnRH ,sau scurt cu antagonisti GnRH) sau pe ciclul natural.

Dupa procedura de recuperare a ovocitelor prin punctie ovariana sub anestezie,se procedeaza la fertilizarea ovocitelor cu sperma sotului (sau donator) in laborator prin una din cele 2 netode descries anterior(FIV sau ICSI).

Embrionii obtinuti sunt cultivate in incubator intr-un mediu controlat, timp de 2 pana la 5 zile,putandu-se realiza embriotransferul in ziua 2-a, a 3-a sau a 5-a (in stadiul de blastocyst).

cariotip din sange periferic si microdeletii brat scurt cromozom y
inseminare artificiala
fertilizare in vitro
ICSI

specialitate obstetrica-ginecologie: Dr. Chadi Muheidli, Dr. Denisa Nica;
specialitate embriologie: Argyriou Anastasio;

lista minima de analize medicale pentru includerea in programul FIV:
serologie ambii parteneri (HIV, VDRL, Ag HBs,Ac anti HCV)
examen complet al secretiei vaginale
culturi din col pentru chlamidia,mycoplasma,ureaplasma
examen papanicolau
profil TORCH (Ac anti toxoplasma IgG, IgM- anti CMV IgG,IgM - anti rubella IgG,IgM -Lysteria)
analize uzuale(HLG, APTT, timp Quick, fibrinogen, uree, creatinina, ac uric, glicemie, calcemir, TGO, TGP)

luni - miercuri - vineri: 08:00 - 20:00;
marti - joi: 08:00 - 18:00;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de 0722.234.716 / 0766.536.553 / 021.211.5405

FIV classic 1900 euro;
ICSI 2500 euro*

*pana la sfarsitul anului 2013 pacientii benecicieaza de pretul unic de 1900 euro pentru FIV classic sau ICSI

*in pret este inclusa monitorizarea ecografica,punctia ovariana,anestezia,embriotransferul si,la nevoie, congelarea de embrioni;

Opinii utilizatori

multumesc domnului doctor Chadi Muheidli
De Mir3la pe 28 Iulie 2017

sunt foarte multumita de toata experienta ce am trait-o in perioada celor 5 luni de tratament/punctie/ET. dupa ani de chinuri si tratamente in alte parti si chiar o inseminare la szeget Kaali fara rezultat, sunt insarcinata in 4 saptamani cu ajutorul domnului dr CHADI prin FIV?ICSI din primul ET cu sarcina gemelara. ii multumesc din suflet si o sa ii rog de sanatate si putere de munca toata viata mea. sper din tot sufletul sa pot duce sarcina la bun sfarsit si sa am copii sanatosi ceea ce doresc tuturor mamicilor si femeilor ce isi doresc copii. un doctor unic. isi face timp sa vb cu noi si in timpul lui liber iar la cabinet este atat de intelegator si rabdator si explicit incat pleci cu cea mai mare incredere ca vei reusi! un adevarat "Baby Maker"

Profesionisti si atenti cu pacientii
De Maria B. pe 11 Iulie 2017

O echipa de profesionisti, condusa de un adevarat medic si om Dr Chadi Muheidli!
Felicitari tuturor!

Nota 10
De Cristina Nistor pe 27 Iulie 2016

Recomand cu toata inima pe dl doctor Chadi, nu am intalnit niciodata asa un doctor sa fie aproape de cupluri in orice timp al zilei..chiar si in zilele lui libere. Este o persoana minunata si sunt norocoasa sa ma stiu pe mana lui. Am incredere ca foarte curand voi fi mamica cu ajutorul lui. Asa ca mergeti cu incredere, la clinica dacia med center.eu ma simt ca intr-o familie acolo

Profesionalism, omenie, atentie
De Bobilus pe 21 Octombrie 2015

am ajuns la Dacia Medical Center pentru doctorul Pop Began. Confruntandu-ne cu infertilitatea nu stiam la cine sa ne indreptam si am mers la dansul stiind ca este un medic excelent care trateaza cazuri aparte reusind sa duca la finalizare o sarcina dupa alte 7 incercari esuate in trecut si fara sanse conform unora. De la inceput am primit o lista lunga de analize care abordau problema infertilitatii pe toate fronturile ( nu treptat cum am mai citit) si in nici 2 luni ( analizele au durat fiind facute pe etape) am aflat cauzele infertilitatii si ne-am apucat de tratament. are rabdare, este foarte informat, stie ce intrebari sa puna si stie sa asculte. Un medic excelent si un centru medical exceptional.

Felicitari!
De Dana tomulescu pe 28 Martie 2013

Eu sunt foarte multumita de serviciile lor si sunt medici foarte bine pregatiti!

Pentru Roxana
De Anghel nicoleta pe 06 Iunie 2012

Pentru Roxana - danghel_1@yahoo.com

Dacia Medical Center
De Flori pe 19 Martie 2012

Am uitat sa spun ca la ias totul a decurs cat se poate de bine, nu am avut nici cea mai mica problema. Dr.Bucur a fost cat se poate de draguta cu mine. Parerea mea Cezara Bucur, un medic super.

Clinica Dacia Medical Center
De Flori pe 19 Martie 2012

Si eu am facut un IAS la D-na Cezara Bucur care mi se pare un medic foarte bun si intelegator.Dar la doua zile am avut dureri de burta groaznice. Stie cineva sunt normale aceste dureri sau am eu alta problema?

Multumiri
De Alina pe 14 Martie 2012

Multumim pentru tot ce ati facut pentru noi! Am citit cu placere interviul din revistatango. Sunteti cea mai buna!

Foarte multumita
De Alina pe 07 Martie 2012

Am facut si eu o procedura IAS la D-na Dr Bucur. Totul a decurs perfect, de nota zece! Multumim!

Contact Clinica Dacia Medical Center

Adresa

Bulevardul Dacia, 101, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Piata Spaniei
Site www.daciamedicalcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.