• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Clinica Dacia Medical Center

Clinica Dacia Medical Center dispune de un departament de reproducere umana asistata si are ca obiective asigurarea unei asistente medicale de specialitate in conditii modeme si de eficienta economica, asistenta medicala specializata pluridisciplinara obstetrica ginecologie, urologie andrologie, imagistica si laborator si promovarea sistemului de...

Clinica Dacia Medical Center dispune de un departament de reproducere umana asistata si are ca obiective asigurarea unei asistente medicale de specialitate in conditii modeme si de eficienta economica, asistenta medicala specializata pluridisciplinara obstetrica ginecologie, urologie andrologie, imagistica si laborator si promovarea sistemului de asistenta de specialitate in sistem ambulator extraspitalicesc.

Dacia Medical Center

Specialitate: Obstetrica-Ginecologie

Sectie: Reproducere Umana Asistata

Program:

luni – miercuri - vineri: 08:00 - 20:00
marti - joi: 08:00 - 18:00

Programari: 0722.234.716 / 0766.536.553 / 021.211.5405

Medici:

Dr Chadi Muheidli, medic specialist obstetrica - ginecologie
Dr Denisa Nica, medic primar obstetrica - ginecologie
Dr Tarek Abdou, medic specialist obstetrica - ginecologie
Dr Ciprian Pop-Began, medic specialist obstetrica - ginecologie
Dr Adela Dinu, medic specialist radiologie

Contact:

Adresa: Bulevardul Dacia Nr 101, Sector 2, Bucuresti
Reper: Piata Spaniei
Telefon: 0722.234.716
Site: www.daciamedicalcenter.ro
Email: chadimuheidli@yahoo.com

Centru specializat in tratarea infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata,oferind procedurile de fertilizare in vitro metoda clasica sau ICSI (intracitoplasmatic sperm injection).

Ambele procedure pot fi efectuate dupa un protocol de stimuare ovariana (lung sau surt cu agonisti GnRH ,sau scurt cu antagonisti GnRH) sau pe ciclul natural.

Dupa procedura de recuperare a ovocitelor prin punctie ovariana sub anestezie,se procedeaza la fertilizarea ovocitelor cu sperma sotului (sau donator) in laborator prin una din cele 2 netode descries anterior(FIV sau ICSI).

Embrionii obtinuti sunt cultivate in incubator intr-un mediu controlat, timp de 2 pana la 5 zile,putandu-se realiza embriotransferul in ziua 2-a, a 3-a sau a 5-a (in stadiul de blastocyst).

cariotip din sange periferic si microdeletii brat scurt cromozom y
inseminare artificiala
fertilizare in vitro
ICSI

specialitate obstetrica-ginecologie: Dr. Chadi Muheidli, Dr. Denisa Nica;
specialitate embriologie: Argyriou Anastasio;

lista minima de analize medicale pentru includerea in programul FIV:
serologie ambii parteneri (HIV, VDRL, Ag HBs,Ac anti HCV)
examen complet al secretiei vaginale
culturi din col pentru chlamidia,mycoplasma,ureaplasma
examen papanicolau
profil TORCH (Ac anti toxoplasma IgG, IgM- anti CMV IgG,IgM - anti rubella IgG,IgM -Lysteria)
analize uzuale(HLG, APTT, timp Quick, fibrinogen, uree, creatinina, ac uric, glicemie, calcemir, TGO, TGP)

luni - miercuri - vineri: 08:00 - 20:00;
marti - joi: 08:00 - 18:00;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de 0722.234.716 / 0766.536.553 / 021.211.5405

FIV classic 1900 euro;
ICSI 2500 euro*

*pana la sfarsitul anului 2013 pacientii benecicieaza de pretul unic de 1900 euro pentru FIV classic sau ICSI

*in pret este inclusa monitorizarea ecografica,punctia ovariana,anestezia,embriotransferul si,la nevoie, congelarea de embrioni;

Opinii utilizatori

Informatiile de la voi imi pot fi de mare folos
De Corina pe 18 August 2010

Va rog pe cele care ati apelat la clinica aceasta sa imi spuneti parerea voastra despre serviciile oferite.

In plus, m-ar interesa:
1. de unde pot lua lua lista de analize care trebuiesc facute pentru FIV;
2. care este pretul total pentru FIV.

Multumesc anticipat.

Clinica Dacia Medical Center
De Raluca pe 18 August 2010

Intr-adevar, ai dreptate despre Ani asistenta sefa, se crede supeioara peste toata lume.

Clinica Dacia Medical Center pret FIV
De Claudia pe 26 Iulie 2010

Stie cineva care este pretul pentru un FIV? Eventual cine a facut aici, cat a platit pentru tot?

Clinica Dacia Medical Center
De Alex pe 28 Mai 2010

Daca este prima fertilizare in vitro ar trebui si analizele sa fie gratuite, nu? Sunt incluse in fertilizarea in vitro si analize dinaintea procedurii. Asta e parerea mea. si eu sunt in aceeasi situatie, sa incep fertilizarea.

Clinica Dacia Medical Center
De Deea pe 26 Mai 2010

Imi pare foarte rau sa va aduc la cunostinta acest fapt feriti-va de Ani asistenta sefa, e groaznica, lipsita de cel mai minim bun simt, isi da cu parerea peste ceea ce explica medicul, ca si cum ea este net superioara lui. Pacat de medicii si restul personalului. Nu mai am nici cea mai mica intentie de a mai reveni acolo. Rusine.

FIV SZEGED
De DUMITRU STAICU ELENA pe 26 Mai 2010

Eu am fost acolo si am rezolvat. Multa bafta.

Tarife
De Myha pe 30 Aprilie 2010

Mi s-au recomandat niste analize pentru conceperea unui bebe si am fost trimisa de catre dr. sa le fac la Clinica Dacia Medical Center, dar nu stiu preturile. Vreau sa ma ajutati si cu opinii daca ati trecut pragul acestei clinici.

Clinica Dacia Medical Center
De Ioana pe 25 Aprilie 2010

Doamna dr. Cezara Bucur este extraordinara, un adevarat profesionist, pot sa spun ca este unul dintre medicii cu cea mai multa rabdare pe ca i-am intalnit, este o persoana deosebita, un foarte bun psiholog care te incurajeaza si te ajuta sa speri in rezolvarea acestei probleme, sa iti mentii o stare de spirit buna, ceea ce conteaza foarte mult. Va recomand 100%.

Sfat
De Pislaru pe 09 Martie 2010

Eu vreau sa plec la Szeged. E mai ieftin se pare si sunt mai profesionisti si seriosi. Asta e ceea ce am auzit. Urmeaza sa ii contactez. Sper sa fie ok.

fiv
De Nica pe 08 Martie 2010

Si eu vreau sa fac un fiv dar nu stiu unde sa ma duc. Recomandati-mi si mie un doctor bun. Va rog si noroc tuturor.

Contact Clinica Dacia Medical Center

Adresa

Bulevardul Dacia, 101, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Piata Spaniei
Site www.daciamedicalcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.