• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Clinica Dacia Medical Center

Clinica Dacia Medical Center dispune de un departament de reproducere umana asistata si are ca obiective asigurarea unei asistente medicale de specialitate in conditii modeme si de eficienta economica, asistenta medicala specializata pluridisciplinara obstetrica ginecologie, urologie andrologie, imagistica si laborator si promovarea sistemului de...

Clinica Dacia Medical Center dispune de un departament de reproducere umana asistata si are ca obiective asigurarea unei asistente medicale de specialitate in conditii modeme si de eficienta economica, asistenta medicala specializata pluridisciplinara obstetrica ginecologie, urologie andrologie, imagistica si laborator si promovarea sistemului de asistenta de specialitate in sistem ambulator extraspitalicesc.

Dacia Medical Center

Specialitate: Obstetrica-Ginecologie

Sectie: Reproducere Umana Asistata

Program:

luni – miercuri - vineri: 08:00 - 20:00
marti - joi: 08:00 - 18:00

Programari: 0722.234.716 / 0766.536.553 / 021.211.5405

Medici:

Dr Chadi Muheidli, medic specialist obstetrica - ginecologie
Dr Denisa Nica, medic primar obstetrica - ginecologie
Dr Tarek Abdou, medic specialist obstetrica - ginecologie
Dr Ciprian Pop-Began, medic specialist obstetrica - ginecologie
Dr Adela Dinu, medic specialist radiologie

Contact:

Adresa: Bulevardul Dacia Nr 101, Sector 2, Bucuresti
Reper: Piata Spaniei
Telefon: 0722.234.716
Site: www.daciamedicalcenter.ro
Email: chadimuheidli@yahoo.com

Centru specializat in tratarea infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata,oferind procedurile de fertilizare in vitro metoda clasica sau ICSI (intracitoplasmatic sperm injection).

Ambele procedure pot fi efectuate dupa un protocol de stimuare ovariana (lung sau surt cu agonisti GnRH ,sau scurt cu antagonisti GnRH) sau pe ciclul natural.

Dupa procedura de recuperare a ovocitelor prin punctie ovariana sub anestezie,se procedeaza la fertilizarea ovocitelor cu sperma sotului (sau donator) in laborator prin una din cele 2 netode descries anterior(FIV sau ICSI).

Embrionii obtinuti sunt cultivate in incubator intr-un mediu controlat, timp de 2 pana la 5 zile,putandu-se realiza embriotransferul in ziua 2-a, a 3-a sau a 5-a (in stadiul de blastocyst).

cariotip din sange periferic si microdeletii brat scurt cromozom y
inseminare artificiala
fertilizare in vitro
ICSI

specialitate obstetrica-ginecologie: Dr. Chadi Muheidli, Dr. Denisa Nica;
specialitate embriologie: Argyriou Anastasio;

lista minima de analize medicale pentru includerea in programul FIV:
serologie ambii parteneri (HIV, VDRL, Ag HBs,Ac anti HCV)
examen complet al secretiei vaginale
culturi din col pentru chlamidia,mycoplasma,ureaplasma
examen papanicolau
profil TORCH (Ac anti toxoplasma IgG, IgM- anti CMV IgG,IgM - anti rubella IgG,IgM -Lysteria)
analize uzuale(HLG, APTT, timp Quick, fibrinogen, uree, creatinina, ac uric, glicemie, calcemir, TGO, TGP)

luni - miercuri - vineri: 08:00 - 20:00;
marti - joi: 08:00 - 18:00;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de 0722.234.716 / 0766.536.553 / 021.211.5405

FIV classic 1900 euro;
ICSI 2500 euro*

*pana la sfarsitul anului 2013 pacientii benecicieaza de pretul unic de 1900 euro pentru FIV classic sau ICSI

*in pret este inclusa monitorizarea ecografica,punctia ovariana,anestezia,embriotransferul si,la nevoie, congelarea de embrioni;

Opinii utilizatori

Clinica Dacia Medical Center
De Gabriela pe 28 Martie 2011

Cred ca sunt o echipa de medici foarte buna. Desi stai cam mult la consultatie, totusi nu te trateaza ca in spitalele de stat. Mii de multumiri d-nei Bucur. In luna iunie voi incerca un FIV la ei, sper sa fie cu rezultate!

Clinica Dacia Medical Center
De Roxana pe 15 Martie 2011

As vrea sa aflu mai multe amanunte despre aceasta procedura, daca am putea cumva intra in contact sa te telefonez; Eu ma gandesc sa apelez la o mama purtatoare pt IVF; Poate imi lasi e-mailul sa te contactez m-ar ajuta tare mult. Felicitari pentru baietel! Roxana.

Clinica Dacia Medical Center
De Nicoleta anghel pe 04 Martie 2011

Buna ziua.este normal ca parerile sa fie impartite. nu poti multumi pe toti si apoi sa ramai insarcinala natural este un noroc, sa nu mai vorbim despre fiv!pe langa profesionalism, trebuie sa ai si un dram de incredere si noroc. eu am reusit sa am un baietel, acum in varsta de 3 ani, din prima incercare - dealtfel, am fost si prima reusita a clinicii. intr-adevar, tot timpul sunt agitati, in consultatii, fiv-uri, garzi la spital...dar asta inseamna ca sunt capabili, daca sunt atat de solicitati. si eu am avut probleme - am sangerat o luna, in primul trimestru - iar dr bucur nu era in tara, dar m-a consultat imediat dr. chadi, sau dr.bechir si bine-nteles,ani s-a ocupat de tot. sunt o echipa. nu va sta nimeni sa va bibileasca...pt asta sunt psihologii.cred ca mai mult conteaza sa-si faca treaba bine si rezultatul sa fie pozitiv. mie personal, mi-au fost cu totii aproape. cat priveste costurile...pe mine m-a costat cam 4500-5000 euro cu totul: analize, tratament, consult, proceduri, nastere. bafta fetelor si nu uitati: aveti incredere in doctori si in embrionii vostri!

Clinica Dacia Medical Center
De Liliana Garbuz pe 01 Martie 2011

Fiecare judeca dupa propria experienta. Am facut fertilizarea la Dacia Medical Center acum 2 ani. Am un baietel. Nu stiu daca exista cuvinte pentru ceea ce a facut doamna Cezara dupa 10 ani de chin si tratamente la Kiev, Moscova si chiar Europa. Este o doctorita de nota 10. Am sa ma rog la Dumnezeu toata viata, sa-i dea sanatate si sa mai aduca pe lume multi copii cum este bombonica mea. Si Ani este o femeie deosebita. Reuseste sa aiba grija de toti.
Eu am avut doar 2 embrioni si unul s-a prins. Pt orice problema mica sau mare in timpul sarcinii am apelat la doctorita Cezara, chiar daca nu era in tara. Si haideti sa fim seriosi! Care medic iti mai lasa si numarul de mobil? In privinta banilor, ma rog pentru mine acuma chiar nu mai conteaza cit am cheltuit - conteaza doar ca am adus pe lume un copil. Bafta tuturor si mergeti la Dacia Center la d. Cezara Bucur fara nici o indoiala.

Clinica Dacia Medical Center
De Cris pe 05 Februarie 2011

Din pacate, este neserioasa (trebuia sa fiu programata pt IA - am sunat in prima zi de CM pentru a anunta, dar nu am mai fost sunata nici in ziua de azi s-a intamplat in perioada cu Clinica Sabic - nu ca ar fi o scuza); De asemeni este foarte grabita de fiecare data si de asemeni obosita.

Clinica Dacia Medical Center
De Carmen pe 26 Ianuarie 2011

Cine are bani si nu are ce face cu ei, sa-i duca la aceasta Clinica. D-na dr. Cezara Bucur pe langa faptul ca doreste doar bani te mai si nenoroceste prescriind stimulari cu doze enorme de hormoni pentru a obtine cat mai multi embrioni. Ce folos ca am avut 29 embrioni daca la laborator au avut grija sa mi-i omoare si la blastocist sa ajunga doar unul si acela nu stiu daca era viu pentru ca nu am obtinut o sarcina. Totul se desfasoara pe fuga, nu are timp nimeni sa te lamureasca de efectele secundare ale fertilizarii. Daca aveti posibilitate evitati aceasta clinica.

Clinica Dacia Medical Center
De Cristina pe 21 Decembrie 2010

Du-te la dm doctor Muhedly Shadi este un doctor foarte bun si eu am facut fiv cu dansul si astept raspunsul sa vad daca s-a prins. Bafta multa.

Clinica Dacia Medical Center
De Marinela pe 12 Decembrie 2010

Trebuie sa merg cu sotul, dar m-ar interesa preturile o sa trebuiasca sa fac si o inseminare daca ma puteti ajuta si pe mine.

Clinica Dacia Medical Center
De Etem ghiulfidan pe 20 Octombrie 2010

Eu am fost la Dacia Medical Center si sunt foarte multumita. Am rezolvat. Multa bafta.

Pentru Nico
De Pisco pe 08 Septembrie 2010

Eu am fost foarte multumita de clinica. Eu sunt la dl. dr. Muheidli Chadi este cel mai bun medic, foarte intelegator si cel mai important iti raspunde la telefon ori de cate ori ai nevoie, vi-l recomand cu cea mai mare incredere.

Contact Clinica Dacia Medical Center

Adresa

Bulevardul Dacia, 101, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Piata Spaniei
Site www.daciamedicalcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.