• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Clinica Dacia Medical Center

Clinica Dacia Medical Center dispune de un departament de reproducere umana asistata si are ca obiective asigurarea unei asistente medicale de specialitate in conditii modeme si de eficienta economica, asistenta medicala specializata pluridisciplinara obstetrica ginecologie, urologie andrologie, imagistica si laborator si promovarea sistemului de...

Clinica Dacia Medical Center dispune de un departament de reproducere umana asistata si are ca obiective asigurarea unei asistente medicale de specialitate in conditii modeme si de eficienta economica, asistenta medicala specializata pluridisciplinara obstetrica ginecologie, urologie andrologie, imagistica si laborator si promovarea sistemului de asistenta de specialitate in sistem ambulator extraspitalicesc.

Dacia Medical Center

Specialitate: Obstetrica-Ginecologie

Sectie: Reproducere Umana Asistata

Program:

luni – miercuri - vineri: 08:00 - 20:00
marti - joi: 08:00 - 18:00

Programari: 0722.234.716 / 0766.536.553 / 021.211.5405

Medici:

Dr Chadi Muheidli, medic specialist obstetrica - ginecologie
Dr Denisa Nica, medic primar obstetrica - ginecologie
Dr Tarek Abdou, medic specialist obstetrica - ginecologie
Dr Ciprian Pop-Began, medic specialist obstetrica - ginecologie
Dr Adela Dinu, medic specialist radiologie

Contact:

Adresa: Bulevardul Dacia Nr 101, Sector 2, Bucuresti
Reper: Piata Spaniei
Telefon: 0722.234.716
Site: www.daciamedicalcenter.ro
Email: chadimuheidli@yahoo.com

Centru specializat in tratarea infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata,oferind procedurile de fertilizare in vitro metoda clasica sau ICSI (intracitoplasmatic sperm injection).

Ambele procedure pot fi efectuate dupa un protocol de stimuare ovariana (lung sau surt cu agonisti GnRH ,sau scurt cu antagonisti GnRH) sau pe ciclul natural.

Dupa procedura de recuperare a ovocitelor prin punctie ovariana sub anestezie,se procedeaza la fertilizarea ovocitelor cu sperma sotului (sau donator) in laborator prin una din cele 2 netode descries anterior(FIV sau ICSI).

Embrionii obtinuti sunt cultivate in incubator intr-un mediu controlat, timp de 2 pana la 5 zile,putandu-se realiza embriotransferul in ziua 2-a, a 3-a sau a 5-a (in stadiul de blastocyst).

cariotip din sange periferic si microdeletii brat scurt cromozom y
inseminare artificiala
fertilizare in vitro
ICSI

specialitate obstetrica-ginecologie: Dr. Chadi Muheidli, Dr. Denisa Nica;
specialitate embriologie: Argyriou Anastasio;

lista minima de analize medicale pentru includerea in programul FIV:
serologie ambii parteneri (HIV, VDRL, Ag HBs,Ac anti HCV)
examen complet al secretiei vaginale
culturi din col pentru chlamidia,mycoplasma,ureaplasma
examen papanicolau
profil TORCH (Ac anti toxoplasma IgG, IgM- anti CMV IgG,IgM - anti rubella IgG,IgM -Lysteria)
analize uzuale(HLG, APTT, timp Quick, fibrinogen, uree, creatinina, ac uric, glicemie, calcemir, TGO, TGP)

luni - miercuri - vineri: 08:00 - 20:00;
marti - joi: 08:00 - 18:00;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de 0722.234.716 / 0766.536.553 / 021.211.5405

FIV classic 1900 euro;
ICSI 2500 euro*

*pana la sfarsitul anului 2013 pacientii benecicieaza de pretul unic de 1900 euro pentru FIV classic sau ICSI

*in pret este inclusa monitorizarea ecografica,punctia ovariana,anestezia,embriotransferul si,la nevoie, congelarea de embrioni;

Opinii utilizatori

Clinica Dacia Medical Center
De Lyly pe 29 Februarie 2012

Te rog sa te duci cu toata increderea la Laura Dracea. Si eu am facut 4 fiv-uri la Cezara Bucur nereusite, dar nu mi-a dat nicio explicatie (imi spunea sa nu mai fiu stresata !), dar la Laura Dracea am reusit! Este o superdoctora!

Dr. Cezara Bucur
De VIOLETA pe 02 Decembrie 2011

Tot respectul pentru doama dr. Cezara Bucur, care cu siguranta ma va ajuta sa fiu si eu mama.

Pacient multumit
De Corina pe 26 Noiembrie 2011

Si eu am fost pacienta acestei clinici si am fost impresionata de grija ce mi-a fost purtata. Personalul e amabil, in special d-na Ani, insa cea mai buna e dr. Bucur. E o dr. "umana". Referitor la preturi, sunt cam la fel peste tot, insa nu se compara serviciile. Si eu am facut FIV acolo, nereusit, dar pentru asta nu e medicul de vina. Se stie ca reusita este in proportie de 35 - 50% in functie de varsta. Intamplator dupa 2 ani de la fiv si la o varsta inaintata am ramas insarcinata "natural" si tot la aceasta clinica am fost pe toata perioada sarcinii pentru control si eco - dr. Dinu Adela. O dr. super. Felicitari!

Clinica Dacia Medical Center
De Mihaela pe 23 Noiembrie 2011

Doamna doctor gaseste intotdeauna o modalitate de a-ti mai vinde un medicament scump, de a-ti mai lua banii intr-un fel sau altul. Una peste alta a fost o experienta extrem de neplacuta si costisitoare

Clinica Dacia Medical Center
De Ioana pe 09 Noiembrie 2011

Am fost foarte dezamagita de cum am fost tratata, a trebuit sa astept foarte mult, nu mi s-a explicat nimic, inseminarile s-au facut in graba, ca pe banda rulanta, chiar am fost pusa in situatia neplacuta sa mi se ceara sa platesc o inseminare care de fapt nu avusese loc! Nu am primit bon pentru medicamentele pe care le-am luat iar asistenta sefa e sub orice critica. Doamna Cezara Bucur este draguta, dar cred ca este prea solicitata. Nu recomand aceasta clinica decit daca nu aveti ce face cu banii!

Superclinica
De Mirela pe 02 Iulie 2011

Daca este sa multumesc cuiva pentru copilul meu este d-lui dr. Chadi. Este un medic nemaipomenit si rar intalnit si de-a lungul timpului am cunoscut multi medici, dar nici unul atat de atent ca dansul.

FIV
De Adriana pe 28 Iunie 2011

am fost si eu acum 5 ani la dr. Bucur Cezara si nu am fost multumita , de fiecare data mi-se cereau alte analize am facut si o inseminare fara rezultat ; sotul are 'n' analize + teste genetice sunt ok .De fiecare data cand mergeam trebuia sa avem portofelul plin ,stimulari ovariene pana cand sau sclerosat ovarele si am ajuns la laparoscopie la spit Militar. Dupa prima IA mai urmau altele 3-4 la indicatia doamnei dr ;dar eu i-am cerut hsg sa vada trompele si nu a fost de acord dupa ce imi mancase zeci de milioane + SOTUL consultatie la androlog , eu la endocrinolog si tot asa ;acum m-am hotarat sa fac fiv la DR DRACEA LAURA LA CLINICA GYNERA

Clinica Dacia Medical Center
De Iulian pe 09 Mai 2011

Ne mai gandim! Eu si sotia.

Clinica Dacia Medical Center
De Ana pe 01 Mai 2011

Nu pot decat sa zic ca aceasta clinica este super de la a la z, mai ales dr. Chadi este de nota 10. Mai rar intalnit la noi in spitale sau clinici. Multa bafta in continuare.

Clinica Dacia Medical Center
De Birchi Andreea pe 12 Aprilie 2011

Sunt Andreea din Bucuresti si sunt pacienta dr. Shadi de fiecare data cand am fost la cabinet am fost tratata extraordinat atat de d-l dr cat si de asistente de cei de la receptie cu totii au fost foarte amabili si draguti. Ce sa mai vorbim de dotarile cabinetului care sunt de ultima generatie. Eu il recomand pe d-l dr. Shadi cu caldura de fiecare data cand vine vorba de gineco. Va multumesc ca existati si sa o tinet tot asa bafta multa.

Contact Clinica Dacia Medical Center

Adresa

Bulevardul Dacia, 101, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Piata Spaniei
Site www.daciamedicalcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.