• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul Medical HitMed

Centrul Medical HitMed se mandreste cu prima fertilizare in vitro din Oltenia. De la inceputul activitatii centrul medical HitMed a cautat sa se impuna prin seriozitate, constanta, competenta medicala si bunavointa in abordarea fiecarei paciente. Dotarea cu aparatura performanta a reprezentat o preocupare permanenta.

Centrul Medical HitMed se mandreste cu prima fertilizare in vitro din Oltenia. De la inceputul activitatii centrul medical HitMed a cautat sa se impuna prin seriozitate, constanta, competenta medicala si bunavointa in abordarea fiecarei paciente. Dotarea cu aparatura performanta a reprezentat o preocupare permanenta.

ecografii
consultatii in probleme de fertilitate
consultatii de obstetrica ginecologie

fertilizare in vitro
obstetrica ginecologie
endocrinologie
medicina interna
medicina de laborator

dr Vaduva Constantin Cristian
dr Carmen Constantinescu
dr Mihaela Caramlau
dr Alice Vaduva
dr Anca Malos
dr Corina Gruia
dr Cristina Ilie

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0351.408.449
sediul 1 Horezului nr.2A
sediul 2 Stefan cel Mare, nr 23

Opinii utilizatori

Despre dl dr. Vaduva
De Alice baltaretu pe 05 Februarie 2010

Domnul dr. Vaduva pentru mine a fost cel mai bun. Dupa un tratament de 3luni am ramas insarcinata la prima inseminare si am o mandrete de baiat.

Centrul Medical HitMed
De Veronica pe 07 Ianuarie 2010

Draga Andreea, la ce te referi cand spui ca este ok?

histeroscopie
De Veronica pe 07 Ianuarie 2010

Eu am facut in luna august histeroscopie si am platit zece milioane. Am facut si inseminare dar n-am reusit. Preturile sunt foarte mari, iar despre dl. dr. ce sa-ti spun, nu inspira multa incredere.

Centrul Medical HitMed
De Andreea pe 29 Octombrie 2009

Este ok.

Centrul Medical HitMed
De Nicoleta claudia pe 12 Octombrie 2009

Vreau sa stiu si eu cate din pacientele domnului doctor au ramas gravide si cate dintre ele au si nascut. Si as dori sa mai stiu cat costa si o histeroscopie la cabinetul doctorului Vaduva.

Contact Centrul Medical HitMed

Adresa

Horezului, 2A, Dolj, Craiova

Site www.invitro.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.