• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Centrul Medical HitMed

Centrul Medical HitMed se mandreste cu prima fertilizare in vitro din Oltenia. De la inceputul activitatii centrul medical HitMed a cautat sa se impuna prin seriozitate, constanta, competenta medicala si bunavointa in abordarea fiecarei paciente. Dotarea cu aparatura performanta a reprezentat o preocupare permanenta.

Centrul Medical HitMed se mandreste cu prima fertilizare in vitro din Oltenia. De la inceputul activitatii centrul medical HitMed a cautat sa se impuna prin seriozitate, constanta, competenta medicala si bunavointa in abordarea fiecarei paciente. Dotarea cu aparatura performanta a reprezentat o preocupare permanenta.

ecografii
consultatii in probleme de fertilitate
consultatii de obstetrica ginecologie

fertilizare in vitro
obstetrica ginecologie
endocrinologie
medicina interna
medicina de laborator

dr Vaduva Constantin Cristian
dr Carmen Constantinescu
dr Mihaela Caramlau
dr Alice Vaduva
dr Anca Malos
dr Corina Gruia
dr Cristina Ilie

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0351.408.449
sediul 1 Horezului nr.2A
sediul 2 Stefan cel Mare, nr 23

Opinii utilizatori

Centrul Medical HitMed
De Liliana maglavid pe 01 Iulie 2010

Buna fetelor, vreau sa va spun ca pentru mine nu mai exista Dumnezeu, dar nu am incetat sa cred in el pentru ca vina a fost a mea acum 13 ani mi-a daruit 3 fiinte, pe care nu le-a dorit nimeni si am fost indrumata sa fac chiuretaj. De atunci nu am mai ramas gravida pana ce am aflat de dr. C. Vaduva si am mers la el de 2 ori si acum cred ca sunt si de aceea va spun sa nu faceti gresala mea pentru ca Dumnezeu o sa uite si de voi. Daca vreti sa intrebati ceva va raspund cu drag.

Centrul Medical HitMed
De Liliana maglavidu pe 01 Iulie 2010

Nu am apucat sa fac inseminare, pretul este 250 euro.

Centrul Medical HitMed
De Lungu pe 01 Iulie 2010

De 13 ani nu am mai ramas gravida si am aflat acum 1 an de dr. C. Vaduva si sunt foarte multumita de el. Este cel mai tare dr.

Histeroscopia
De Liliana pe 30 Iunie 2010

Este 9700 RON

Dr. Vaduva Cristian
De Loredana pe 28 Mai 2010

Buna fetelor, eu merg la dr Vaduva de 3 luni si mi-a facut si mie histeroscopie, am facut monitorizare si inseminare una fara reusita, dar problema mea este endometrul nu mi se ingroase dupa clostilbegyt. Am facut 2 injectii in burta de bravelle si mi-a ajuns la 6,1 si domnul dr. mi-a recomandat inseminare, dar nu am reusit. Acum mi-a dat sa fac cateva analize fsh, prolactina. Eu momenitan nu mai pot merge la dansul pana in august si mi-a zis in acest timp sa iau acid folic. In august o sa merg si o sa fac direct acele injectii si poate o sa reusesc. Astep mesaje de la voi cu ce ati mai facut.

Histeroscopie
De SASU SORINA pe 15 Mai 2010

Eu am facut in 5 martie 2010 o histeroscopie la dr. Vaduva si m-a costat 970 RON.

Sperante
De Mihaela pe 11 Mai 2010

Am mai scris in luna martie un mesaj, urma sa merg la dr. Vaduva si sa va scriu cum a fost. Mi-a facut un Papanicolau, o ecografie endovaginala la pret de 250 RON si trebuie sa merg pt o histeroscopie nu stiu cat va costa.

Centrul Medical HitMed
De Manea crina pe 17 Aprilie 2010

Cat costa o inseminare aici la aceasta clinica? Va multumesc.

Centrul Medical HitMed
De Mihaela pe 03 Martie 2010

Sunt casatorita de aproape 3 ani, in urma cu 1 an si jumatate am pierdut o sarcina o perioada de 6 luni m-am protejat la recomandarea medicului si de vreo 8 luni tot incercam si nimic. Am fost la medc in Bucuresti, in Slatina unde locuiesc si in Craiova si nu mi se gaseste nimic nici mie nici sotului meu. Acum vreau sa incerc cu dr. Vaduva, am 37 de ani nu fumam nu bem nici eu nici sotul, speram ca vom reusi de aici va voi scrie dupa prima vizita.
Succes la toate femeile!

Centrul Medical HitMed
De Alice pe 05 Februarie 2010

Am uitat sa va spun ca am batut spitalele in lung si lat, in Timisoara, in Bucuresti ani de zile fara sa-mi puna cineva un diagnostic concret si am ramas insarcinata la Craiova la varsta de 38 de ani, si asta datorita doctorului Vaduva.

Contact Centrul Medical HitMed

Adresa

Horezului, 2A, Dolj, Craiova

Site www.invitro.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.