• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul Medical HitMed

Centrul Medical HitMed se mandreste cu prima fertilizare in vitro din Oltenia. De la inceputul activitatii centrul medical HitMed a cautat sa se impuna prin seriozitate, constanta, competenta medicala si bunavointa in abordarea fiecarei paciente. Dotarea cu aparatura performanta a reprezentat o preocupare permanenta.

Centrul Medical HitMed se mandreste cu prima fertilizare in vitro din Oltenia. De la inceputul activitatii centrul medical HitMed a cautat sa se impuna prin seriozitate, constanta, competenta medicala si bunavointa in abordarea fiecarei paciente. Dotarea cu aparatura performanta a reprezentat o preocupare permanenta.

ecografii
consultatii in probleme de fertilitate
consultatii de obstetrica ginecologie

fertilizare in vitro
obstetrica ginecologie
endocrinologie
medicina interna
medicina de laborator

dr Vaduva Constantin Cristian
dr Carmen Constantinescu
dr Mihaela Caramlau
dr Alice Vaduva
dr Anca Malos
dr Corina Gruia
dr Cristina Ilie

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0351.408.449
sediul 1 Horezului nr.2A
sediul 2 Stefan cel Mare, nr 23

Opinii utilizatori

Cristinarita572
De Cristina.Rita572 pe 15 Noiembrie 2018

Credetima dr vaduva e cel mai bun.acum 5 ani am facut la dansul inseminare in vitro am reusit din prima incercare asta in conditile care aveam 30 de ani si nici o sarcina cu incercari de 9 ani.deci apelati cu incredere e un doctor fffffoarteeee bun .aaa,,apropo am doi baietei gemeni care fac curand 5 ani frumosi si sanatosi 🤗🤗🤗🤗🤗

Cristinarita572
De Cristina.Rita572 pe 15 Noiembrie 2018

Buna

fiv
De Magdalena pe 11 Februarie 2018

Suntem un cuplu din România care a avut încercări eșuate la clinicile «ft bune» din București. FIV-ul a rămas ultima opțiune deși analizele noastre sunt în toate limitele normale. Încercările eșuate ne-au făcut să ne îndreptăm spre Ucraina, la Biotexcom.

Fiv
De Liliana pe 11 Iulie 2017

As dori sa informații de la mămicile care au facut fiv cu domnul doctor Vaduva Cristian,ce sanse de reusita sunt, cum a fost,vreau cateva detalii despre experienta voastra. Trebuie sa ma pregătesc si eu sa o fac cat mai curând si dupa ce ca este vb de multi bani trebuie sa stiu daca se merita.

despre histerosalpingografie
De Mada pe 20 Martie 2017

A mai făcut cinva histerosalpingografie la dl dr Văduva la cabinet,este asa dureroasa precum se spune?Cam cate doamne dintre care
ati făcut fiv a reușit din prima incercare cu aproximatie?

Centrul Medical HitMed
De CAMELIA pe 14 Septembrie 2012

Vreau si eu un bebe, fetelor si sper din tot sufletul sa reusesc. As vrea in Craiova la dr. Vaduva, dar nu as vrea sa taraganeasca lucrurile, adica vreau sa se miste repede ca deja am 29 de ani si imi pierd rabdarea. Ar fi prima oara la mine daca as face FIV si vroiam mai multe informatii despre analizele care trebuie facute. Multumesc!

Servici excelente
De Onescu mihaela pe 22 Iunie 2012

Personal, servicii, excelent.

Multumesc
De Madalina383 pe 30 Martie 2012

Ne dorim copii de ani de zile si acum dupa un FIV cu ICSI se pare ca am reusit, analiza de sange-HCG confirma, la fel si testul de sarcina, a aparut si a doua liniuta, ce bucurie! Multumim intergului colectiv si dr. Vaduva in special, ne pierdusem orice speranta. Ce pot sa va spun: perseverati si aveti incredere, bafta!

Despre dr.Vaduva
De Mirela pe 16 Ianuarie 2012

In 2008 cand am fost la acest doctor mi s-a parut totul ok, nu vedeam, nu vroiam sa aud critici despre acest doctor. Am facut 2 fiv-uri nereusite la acesta clinica, amandoua in anul 2008. Tot in acel am Vaduva mi-a facut nenumarate investigatii, punctii, histeroscopie, histerosalpingografie etc, fara a-l interesa ca de fapt eu am puroi in trompa si ovarul drept, iar trompa dreapta plina de sange. Toate aceste tratamente minune al lui Vaduva au dus la suspectarea mea de cancer, dar si faptul ca mai am doar ovarul drept.

Centrul Medical HitMed
De MARIANA pe 08 Ianuarie 2012

Ceea ce vreau eu sa spun este ca am facut multe investigatii la Centrul Medical HitMed, chiar si inseminare arificiala, dar nu am reusit sa raman insarcinata nici in conditiile in care mergem si de 2 ori pe saptamana pentru o noua investigatie. In concluzie, bani cat mai multi rezultate 000, nimic. Sunt foarte dezamagita.

Contact Centrul Medical HitMed

Adresa

Horezului, 2A, Dolj, Craiova

Site www.invitro.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.