• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul Medical HitMed

Centrul Medical HitMed se mandreste cu prima fertilizare in vitro din Oltenia. De la inceputul activitatii centrul medical HitMed a cautat sa se impuna prin seriozitate, constanta, competenta medicala si bunavointa in abordarea fiecarei paciente. Dotarea cu aparatura performanta a reprezentat o preocupare permanenta.

Centrul Medical HitMed se mandreste cu prima fertilizare in vitro din Oltenia. De la inceputul activitatii centrul medical HitMed a cautat sa se impuna prin seriozitate, constanta, competenta medicala si bunavointa in abordarea fiecarei paciente. Dotarea cu aparatura performanta a reprezentat o preocupare permanenta.

ecografii
consultatii in probleme de fertilitate
consultatii de obstetrica ginecologie

fertilizare in vitro
obstetrica ginecologie
endocrinologie
medicina interna
medicina de laborator

dr Vaduva Constantin Cristian
dr Carmen Constantinescu
dr Mihaela Caramlau
dr Alice Vaduva
dr Anca Malos
dr Corina Gruia
dr Cristina Ilie

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0351.408.449
sediul 1 Horezului nr.2A
sediul 2 Stefan cel Mare, nr 23

Opinii utilizatori

Centrul Medical HitMed
De Silvia pe 18 Ianuarie 2011

Eu ma pregatesc pentru asa ceva si nu stiu cum e si cat costa. Astept sa vorbesc cu doctorul sper sa fie ok.

Centrul Medical HitMed
De Loredana pe 22 August 2010

A facut cineva fertilizare in vitro la dr. Vaduva?

Centrul Medical HitMed
De Monika pe 31 Iulie 2010

Buna fetelor. Nu stiti se face si FIV subventionat de stat? Cam cat costa fara subventie? Multumesc.

Pentru Andra
De Liliana pe 11 Iulie 2010

Fertilizare an vitro o mie si ceva de euro poate si doua.

Pentru Andra
De Loredana pe 10 Iulie 2010

Inseminarea este 10.000 si fertilizarea parca era 36 din cate stiu eu fara medicatie. Cred nu stiu sigur daca si cu pastile inainte sau nu. Personalul este ok la ambele clinici.

Pentru Liliana
De Loredana pe 10 Iulie 2010

Mersi pt. incurajare o sa mai merg la dansul prin august pentru ca am luat o pauza de cateva luni, dar tot acolo o sa merg. Ultima data cum ti-am mai scris imi facuse 2 injectii de bravelle si mi se ingrosase endometrul si a decis sa imi faca inseminarea, dar cand am vazut ca nu am reusit m-am enervat si am zis sa mai iau o pauza, dar o sa mai merg iarasi la dansul.

Tarife FIV
De Andra pe 10 Iulie 2010

Am intrebat care sunt preturile, dar nu am spus care preturi ma intereseaza Fertilizare in vitro.Daca cineva stie sa-mi dea un raspuns. Multumesc anticipat.

Preturi
De Andra pe 10 Iulie 2010

Fetelor, imi puteti spune va rog care sunt preturile? Listele de asteptare si personalul?
Va multumesc anticipat.

Pentru Loredana
De Liliana pe 09 Iulie 2010

Buna Lore, eu zic sa mai mergi de cateva ori pentru ca nu se rezolva asa repede. Pentru ca si eu am crezut ca sunt gravida, cand am trimis mesaju pentru ca am avut intarziere 2 zile, dar din pacate nu a fost asa. Si am zis ca renunt pentru ca am mers si eu de cateva ori la el, dar ma mai duc. Si tu la fel trebuie sa terminam ce am inceput si iti zic sa nu te lasi batuta pentru ca trebuie sa reparam ceea ce au stricat alti, daca mai vrei ceva poti sa zici.

Pentru Liliana
De Loredana pe 07 Iulie 2010

Buna, si eu am facut 2 avorturi in urma cu 10 ani si acum cand as vrea un copil nu mai raman. Am facut si inseminare, dar acum am facut o pauza pentru ca situatia financiara nu este foarte buna momentan. Ce parere ai? Sa mai merg la dl. dr. Vaduva? Eu am mare incredere in dansul, dar de ce nu raman? Singura mea problema este endometrul care nu mi se mai ingroase deloc. Merci pentru raspuns.

Contact Centrul Medical HitMed

Adresa

Horezului, 2A, Dolj, Craiova

Site www.invitro.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.