• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul Medical HitMed

Centrul Medical HitMed se mandreste cu prima fertilizare in vitro din Oltenia. De la inceputul activitatii centrul medical HitMed a cautat sa se impuna prin seriozitate, constanta, competenta medicala si bunavointa in abordarea fiecarei paciente. Dotarea cu aparatura performanta a reprezentat o preocupare permanenta.

Centrul Medical HitMed se mandreste cu prima fertilizare in vitro din Oltenia. De la inceputul activitatii centrul medical HitMed a cautat sa se impuna prin seriozitate, constanta, competenta medicala si bunavointa in abordarea fiecarei paciente. Dotarea cu aparatura performanta a reprezentat o preocupare permanenta.

ecografii
consultatii in probleme de fertilitate
consultatii de obstetrica ginecologie

fertilizare in vitro
obstetrica ginecologie
endocrinologie
medicina interna
medicina de laborator

dr Vaduva Constantin Cristian
dr Carmen Constantinescu
dr Mihaela Caramlau
dr Alice Vaduva
dr Anca Malos
dr Corina Gruia
dr Cristina Ilie

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0351.408.449
sediul 1 Horezului nr.2A
sediul 2 Stefan cel Mare, nr 23

Opinii utilizatori

Centrul Medical HitMed
De Mary pe 15 Septembrie 2011

Clinica si personalul sunt foarte ok.

Pentru Elena
De Diana pe 07 Iulie 2011

Buna Elena. Sunt curioasa si eu, ai ramas insarcinata sau inca faci tratament?

Pentru cristina
De Elena pe 01 Mai 2011

Pai ce pot sa va spun este ca sunt la tratament fac menopur dar nu vor folicoli sa creasca si am ajuns pana la 6 fiole pe zi orcum va spun luni seara daca e mai bine, a si uitasem sa stii ca mie mi sa parut foarte bun doctorul Vaduva, oricum am axperienta la medici ca am fost si pe la Timisoara si nu am rezolvat nimic sper sa rezolv acum.

Pentru Manuela c
De Cristina pe 27 Aprilie 2011

Multumesc mult pentru raspuns. Sper ca totul merge bine cu sarcina ta. Tine-ne la curent cu toate evolutia. Te pup!

Pentru Elena
De Cristina pe 27 Aprilie 2011

Tine-ne la curent cu tot procesul de fertilizare, daca nu e prea mare deranjul! Si eu as vrea sa obtin o consultatie cu dr. Vaduva dar mi-ar placea sa stiu mai multe pareri innainte. multumesc si multa bafta. Sa de-a Dumnezeu sa reusesti la prima incercare.

Centrul Medical HitMed
De Elena pe 11 Aprilie 2011

Se pare ca sant noua pe aici si as vrea sa stiu si eu ce parere aveti de doctorul Vaduva mie mi se para foarte bun. Am inceput procedurile pentru fertilizare. Voi ce parere aveti ce sanse am la prima incercare.

Centrul Medical HitMed
De Oana pe 04 Aprilie 2011

Multumiri.

Pentru Cristina
De ManuelaC. pe 20 Martie 2011

Personalul este super ok, vreau sa spun ca au venit special si sambata si duminica pentru mine! Atmosfera e de curatenie si liniste, nu se grabeste nimeni ca la in alta pe unde am mai fost, tratamentul ptr. FIV a durat 15 zile, am avut noroc, nu a fost nevoie de ICSI care costa cu 400 euro mai mult, tratamentul l-am cumparat de la farmacie, toate analizele le-am facut in cadrul clinicii.

Centrul Medical HitMed
De Cristina pe 13 Martie 2011

Poti da mai multe detalii despre FIV-ICSI ce ai facut in Craiova. Ma intereseaza si pe mine.
Ma refer-care sunt conditiile, cum te trateaza medicii, daca tratamentul intra sau nu in cei 1400 de euro si cam cat dureaza tot tratamentul cu fertilizare?

Centrul Medical HitMed
De ManuelaC. pe 11 Martie 2011

Vestea buna e ca am facut FIV- ICSI la Craiova si am ramas din prima! Pret 1400 euro ptr. FIV. Am aflat de la o alta mamica care a facut FIV acolo si a nascut deja. O histeroscopie a costat 970 RON, dar am citit pe internet ca este bine sa o faci daca ai probleme de sterilitate.

Contact Centrul Medical HitMed

Adresa

Horezului, 2A, Dolj, Craiova

Site www.invitro.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.