Babyzen YOYO castiga admiratia parintilor fiind cel mai apreciat carucior de calatorie

/ / Modificat: 2021-11-23
Babyzen YOYO castiga admiratia parintilor fiind cel mai apreciat carucior de calatorie

Daca nu ai caruciorul potrivit, plimbarea sau calatoria cu un copil poate deveni coplesitoare. De aceea, parintii ar trebui sa aleaga cu atentie caruciorul în functie de stilul lor de viata si de necesitati. Totodata, ar trebui sa fie un produs de calitate, rezistent si durabil, usor de manevrat si de întretinut.

Cu atat de multe conditii, alegerea poate parea dificila, dar nu si daca parintii se vor orienta catre carucioare BABYZEN YOYO pentru copii si nou-nascuti! Acestea au cucerit inimile parintilor din întrega lume si sunt considerate ca fiind cele mai potrivite carucioare pentru calatorii si plimbari.

Scurta introducere a brand-ului BABYZEN

Babyzen a fost fondata de cinci francezi interesati de creare unei linii de carucioare de calitate, dragute si elegante si, totodata, cat mai usor de manevrat. Astfel a aparut brandul Babyzen care, în prezent, are cele mai vandute carucioare pentru copii.

Colectia de carucioare Babyzen are mare succes printre parintii care cautau solutii versatile menite sa le usureze viata. Datorita acestui brand, calatoriile pe distante lungi au devenit o adevarata placere atat pentru micuti, cat si pentru parinti.

Primul carucior Babyzen a fost, pur si simplu, genial, iar de atunci aceasta fost îmbunatatit continuu, ajungandu-se la modelul Zen, un full size all-in-one si Yoyo+ care este atat de compact încat se poate lua ca bagaj de mana în calatoriile cu avionul.

Ce iubesc parintii la carucioarele BABYZEN YOYO?

Babyzen este brandul preferat de parintii activi. Acestia apreciaza manevrabilitatea crescuta a carucioarelor, faptul ca sunt dotate cu saltelute si huse detasabile, lavabile si interschimbabile. De asemenea, sunt încantati de gama diversificata de accesorii carucioare: plasa de protectie pentru insecte Babyzen Yoyo, Yoyo + BuddyBoard, plase de tantari, husa de ploaie, adaptoare pentru scaunul auto, seturi pentru nou nascuti, suporturi de pahare, termogenti pentru biberoane, umbrele si huse de protectie, etc.

De asemenea, sunt usor de deschis si de pliat si se pot purta pe umar cu o curea. Sunt usor de împins si confortabil de utilizat, si asigura micutului pasager o miscare lina.

Sunt carucioare care nu cantaresc mult, ceea ce le face extrem de potrivite pentru calatoriile cu mijloacele de transport în comun. Sunt dotate cu compartimente generoase de depozitare si au spatar reglabil în diverse pozitii, astfel încat micutul pasager sa se bucure de confort deplin atat în timpul somnului, cat si în perioadele active.

Sunt carucioare disponibile în varianta cu cadru negru sau cadru alb si în culori variate, astfel încat parintii pot alege exact ceea ce îsi doresc! Deloc în ultimul rand, parintii apreciaza aceste carucioare pentru sistemul excelent de franare, pentru rotile de calitate si hamul de siguranta cu cinci puncte de sustinere.

Ce este BABYZEN YOYO+ si de ce se bucura de aceasta popularitate?

Babyzen Yoyo+ este lider pe piata si este considerat un must-have pentru parintii activi. Este un carucior extrem de usor, versatil si compact care face ca plimbarile si calatoriile sa devina o adevarata încantare.

Datorita caracteristicilor extrem de utile cum ar fi sistemul de pliere aproape magic, forma compacta si dimensiunile mici, caruciorul Babyzen Yoyo este preferat de parintii si celebritatile din întreaga lume. De asemenea, este printre putinele carucioare care se pot lua ca bagaj de mana în timpul zborului cu avionul.

Sunt carucioare extrem de usor de adaptat si foarte versatile care satisfac cu succes nevoile unei familii. Datorita pachetului 0+ pentru nou-nascuti, carucioarele Yoyo+ se pot folosi din prima si de viata. Acestea faciliteaza contactul vizual dintre parinti si copii si pozitia perfect plana care asigura tot suportul necesar pentru cap, gat si coloana.

Cadrul caruciorului este compatibil cu scaunele si scoicile auto si faciliteaza transportul copiilor din carucior în masina si invers, fara a-l deranja atunci cand doarme.

Babyzen a actualizat Yoyo+ si a creat o noua versiune îmbunatatita Yoyo². Acesta este mai practic si mai sigur, are un cadru armat care poate sustine pana la 22 de kg, ghidon din imitatie de piele, curea de transport, roti cu suspensii, cos adanc si multe alte facilitati.

Babyzen Yoyo² pastreaza caracteristicile inovatoare ale liniei Yoyo+ si anume designul compact, greutatea redusa, sistemul de pliere care permite deschiderea cu o singura mana si dimensiunile mici care îl fac potrivit pentru a fi luat ca bagaj de mana în timpul zborurilor.

Accesorii care vor conduce caruciorul BABYZEN la urmatorul nivel

Accesoriile pentru carucioarele Babyzen îmbunatatesc considerabil experienta parintilor si a copiilor. Indiferent daca este vorba despre mai mult spatiu de depozitare prin adaugarea unei genti suplimentare, de o placa pentru picioare pe care sa o poata folosi al doilea copil sau de suportul de pahare pentru cafeaua parintilor, accesoriile carucioarelor Babyzen sunt uimitoare!

Practic, poti gasi tot ce ai nevoie! Umbrela de soare, ”footmoff ”pentru sezonul rece, plasa de insecte, husa de ploaie si multe altele!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carucioare nou nascuti Carucior bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre