Modele de cosulete bebe, practice si confortabile! Alege ce e mai bine pentru puiul tau!

/ / Modificat: 2021-11-17
Modele de cosulete bebe, practice si confortabile! Alege ce e mai bine pentru puiul tau!

Sa fii parinte este cu siguranta unul dintre cele mai provocatoare roluri pe care le ai in viata. Nu doar ca trebuie sa fii permanent in alerta si sa te asiguri ca oferi protectie si siguranta copilului, insa esti si pus in ipostaza de a lua cele mai bune decizii pentru bunastarea copilului tau.

De la cele mai importante decizii - ce privesc sanatatea sau educatia – pana la cele mai banale, cum ar fi alegerea vestimentatiei potrivite, toate iti revin tie. Luarea acestor decizii aparent banale devine complicata atunci cand produsul ales trebuie sa ofere nu doar siguranta, ci sa fie si practic si confortabil pentru bebe. Si nu trebuie sa astepti prea mult pana cand te confrunti cu ele!

O astfel de situatie este chiar alegerea unor cosulete bebe, care sa-l protejeze si sa-i ofere singuranta celui mic, dar in care sa se simta si confortabil si sa fie usor de manevrat de catre parinti.

Magazinul online Buy4baby.ro are o gama variata de cosulete bebe sigure, practice si confortabile, astfel incat sa va bucurati de utilitatea lor atat voi – parintii, cat si cel mic.

cosulet bebe

Modele de cosulete bebe, practice si confortabile

1. Cosulet cu arcada pentru jucarii - formeaza cel mai bun culcus pentru dormit, momentele de liniste sau pentru joaca. Bebe va iubi acest cosulet, caci se va putea juca in locul cel mai confortabil pe care-l cunoaste, dupa burtica mamei. Copilul va fi atras de jucariile agatate pe arcada, care vor contribui si la dezvoltarea abilitatilor senzoriale, concentrare, atentie, imaginatie, stimularea simturilor.

Acest tip de cosulet poate fi folosit pentru bebelusi cu varsta 0-8 luni si este dotat cu saltea detasabila, fabricata din spuma cu memorie si husa din bumbac. Husa se poate curata usor, la masina de spalat.

2. Baby nest – salteluta permanenta este perfect adaptata bebelusului, nemodificand pozitia naturala a corpului in niciun fel. Mai mult decat atat, aceasta este detasabila, asa ca este usor de curatat.

Acesta este preferat de majoritatea parintilor deoarece face ca mutarea in patut sa se poata realiza usor si treptat. Bebe va avea timp sa se acomodeze incet-incet cu patutul cel nou si nu va simti cand este mutat din patul parintilor in propriul spatiu.

Un alt beneficiu demn de luat in seama este faptul ca poate fi transportat usor si poate fi folosit chiar si in vacanta, astfel incat cel mic sa nu resimta brusc schimbarile. Asa bebe va putea dormi oriunde in locul cu care a fost obisnuit inca de la nastere.

Baby nest-urile sunt realizate din materiale de calitate premium, certificate OEKO TEX si “safe for children”. Ele sunt dotate cu doua fete: o parte din bumbac 100% si o parte minky pufos. Interiorul baby nestului este confectionat din vatelina cu proprietati hipoalergenice. Salteluta detasabila este realizata din bumbac 100% pe ambele parti, iar peretii cosuletului sunt umpluti cu puf hipoalergenic, certificat OEKO TEX, sigur pentru nou nascuti.

3. Cosulet cu saltea dubla – la fel ca si celelalte tipuri de cosulete bebe, si acesta se remarca prin faptul ca cel mic se va simti extrem de confortabil in el. Este usor de mutat dintr-o camera in alta, astfel incat sa-l stii pe bebe in siguranta fie ca este in pat, pe canapea sau pe podea, avand insa grija ca mereu sa fie asezat pe suprafete plane.

Se poate folosi pentru bebelusi cu varsta cuprinsa intre 0 si 8 luni si este dotat cu doua saltele detasabile, realizate din spuma cu memorie.

Intra pe site-ul Buy4baby.ro si consulta gama completa de cosulete bebe! Alege produsul care se potriveste cel mai bine tie si copilului tau!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus Carucioare nou nascuti

Articole recomandate

Citeste si despre