Protectia solara a copilului tau in vara 2011

/ / Modificat: 2017-06-26
Protectia solara a copilului tau in vara 2011

Protectia solara de azi, sanatatea pielii de maine Asigura-i copilului tau o viata sanatoasa cu Eucerin Sun!

Zilele calduroase sunt tot mai aproape, iar zilele petrecute in parc, alaturi de copilul tau, vor fi tot mai dese. Nici vacanta de vara nu este foarte departe.

Cu siguranta, iti doresti cea mai buna si cea mai eficienta protectie solara pentru copilul tau. Eucerin iti ofera doua produse special concepute pentru pielea sensibila a copiilor: Eucerin Spray pentru protectie solara pentru copii SPF 50+ si Eucerin Lotiune pentru protectie solara cu migropigment pentru copii SPF 25.

Acestea ofera o protectie solara tridimensionala datorita combinatiei brevetate Eucerin de 3 filtre: minerale, organice si biologice.

Iata cum protejeaza ele sanatatea pielii:

- filtrele minerale au in componenta lor micropigmenti care asigura protectie superficiala impotriva radiatiilor UVA si UVB;

- filtrele organice contin Tinosorb S si asigura protectie profunda impotriva radiatiilor UVA si UVB;

- filtrele biologice contin Licochalcone A, ingredient natural cu efect antioxidant ce penetreaza profund si neutralizeaza radicalii liberi fotoindusi.

Licochalcone A este un ingredient natural extras din radacinile de lemn dulce chinezesc. Aceasta planta traieste in desert si rezista fara probleme la temperaturi de peste 60 de grade. De aceea, si-a dezvoltat un mecanism propriu de aparare impotriva radiatiilor UV prin eliberarea unor enzime care au efect anti-oxidant si care protejeaza celulele plantelor de efectul daunator al radicalilor liberi creati de radiatiile solare. In acelasi fel, Licochalcone A din componenta produselor Eucerin ofera protectie biologica celulara in straturile profunde ale pielii.

eucerin_spf50Eucerin Spray pentru protectie solara pentru copii SPF 50+

La inceputul verii, copii si-au pierdut deja rabdarea si tot ce isi doresc este sa isi consume energia acumulata, alergand si jucandu-se. Spray-ul pentru protectie solara SPF50+ de la Eucerin este modalitatea simpla si distractiva de a-i convinge sa te lase sa le asiguri protectia solara necesara, cu factor de protectie mare.

Se aplica rapid si este rezistent la apa. Acesta asigura o protectie UVA/UVB foarte ridicata, astfel incat copilul tau se poate juca apoi in voie, fiind si protejat in acelasi timp.

Nu contine parfum si coloranti si este recomandat si copiilor cu dermatita atopica.

Pret: 70 lei

Cantitate: 200 ml

eucerin_spf25Eucerin Lotiune pentru protectie solara cu micropigment pentru copii SPF 25

Copiii sunt in continua miscare toata vara. Lotiunea pentru protectie solara cu micropigment pentru copii SPF 25 asigura o protectie eficienta copilului tau. La sfarsitul verii, aceasta lotiune ii ofera hidratarea si protectia solara de care are nevoie.

Contine Dexpanthenol care hidrateaza si calmeaza pielea si Vitamina E care intareste protectia naturala a pielii. Nu contine filtre chimice sau parfum.

Este recomandata copiilor peste 6 luni, inclusiv celor cu dermatita atopica.

Pret: 64 lei

Cantitate: 150 ml

Aceste produse sunt disponibile exclusiv in farmacii, incepand cu luna mai 2011.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Creme protectie solara copii Protectie solara bebelusi Factor protectie solara

Articole recomandate

Citeste si despre