Cum alegem pantofii sport de vara pentru copii

/ / Modificat: 2015-08-10
Cum alegem pantofii sport de vara pentru copii

Pantofi sport de vara pentru copii

Daca planuiti un concediu in familie, e cazul sa va ganditi si la cateva achizitii absolut necesare pentru a petrece o vacanta cat mai placuta. Este absolut necesar sa cumparati o pereche de pantofi sport de vara pentru copiii vostri pentru ca micutii sa se distreze in voie si sa alerge nestingheriti.

Criteriile dupa care trebuie sa alegeti pantofii sport de vara pentru copii:

Calitatea

Pantofii sport de vara pentru copii trebuie sa fie de calitate si sa lase piciorul micutului sa respire. Stim cu totii cat de inconfortabili pot fi incaltarile in care iti transpira piciorul. Calitatea se traduce prin materiale bune care nu expun pielea copilului la alergii sau iritatii. O pereche de pantofi sport de vara pentru copii de buna calitate poate costa destul de mult, insa isi merita fiecare banut.

Confortul

Cand mergeti la cumparaturi, prichindelul ar trebui sa probeze pantofii si sa se plimbe putin prin magazin cu ei sa-si dea seama daca ii vin bine si daca nu il incomodeaza. In timpul concediului veti face cu siguranta multe plimbari si ar fi pacat ca micutii sa nu se poate bucura de vacanta din cauza basicilor si durerilor provocate de incalaminte.

Alege o pereche de pantofi sport de vara pentru copiii tai care sa fie usor de incaltat

Este un factor pe care ar trebui sa-l ai in vedere atunci cand alegi pantofii sport de vara pentru copilul tau si este mai important decat crezi. Sireturile, capsele si toate celelalte sisteme complicate il vor face pe copil dependent total de tine si va trebui sa pierdeti mereu cateva minute bune cu incaltatul si apoi cu descaltatul. 

Optati pentru o pereche de pantofi sport cu arici care se incalta extrem de usor si la fel de usoara este si descaltaarea. Micutul tau va fi gata de plecare in doi timpi si trei miscari deoarece ariciul este foarte usor de folosit, mai ales daca prichindelul tau nu a invat inca sa isi lege sireturile. In plus, fara sireturi, nu va trebui sa-ti faci griji ca se dezleaga pe drum sau ca sunt stranse prea tare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pantofi sport pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre