8 body-uri cu mesaje haioase pentru bebelusi

/ / Modificat: 2013-07-31
8 body-uri cu mesaje haioase pentru bebelusi

Body-urile pentru bebelus sunt indispensabile in garderoba copilului pana pe la varsta de un anisor. Exista pe piata o multime de modele colorate, din materiale naturale si moi, dar, mai nou, sunt imprimate cu tot felul de texte haioase, care starnesc zambete si amuzament celor din jur. De la imprimarea zodiei lui si pana la declararea dragostei pentru parinti, hainutele pentru bebelusi imprimate cu texte au capatat un accent amuzant si sunt din ce in ce mai cautate!

Baby sleeping! Do not disturb

body-baby-sleeping

Poate ca bebelusul tau nu poate da sfoara in tara ca se pregateste sa doarma si ca este cazul ca toata lumea sa faca liniste. Totusi, va poate transmite un mesaj clar, si anume ca nu vrea sa fie deranjat in timpul somnului, printr-un body haios, imprimat cu textul "Baby sleeping! Don't disturb!". Asadar... ssssst!

39 lei, Zara.com

"Sunt un ingeras!" sau "Mi-e somnik!"

body-ingeras

Frumos sau cuminte... ca un ingeras?! Nu conteaza in ce fel este bebelusul tau. El stie ca este iubit si dorit si nu ezita sa "anunte" asta printr-un mesaj simpatic pe hainute. Iar cand lumea pare sa fi inteles mesajul, oboseste si se imbraca in body-ul care anunta ca ii este "somnic" si ca e timpul pentru odihna.

11.99, minikidi.ro

I'm so lovely

body-lovely

Lauda de sine nu miroase a bine, spune o vorba veche din popor... Dar atunci cand ai doar cateva luni de zile si esti cel mai simpatic si frumusel bebelus din lume, iti permiti sa faci astfel de aprecieri. Asadar, daca body-ul de pe copilul tau spune ca este un bebelus dragut, frumos sau cool, atunci crede-l pe cuvant! Copiii mici nu mint!

49 lei, zara.com

"I love mommy" sau "I love daddy"

body-love-daddy

Body-urile cu declaratii de dragoste pentru parinti sunt la mare cautare. Bebelusii moderni vor sa se asigure ca parintii lor stiu ca sunt iubiti si adorati, si vor chiar sa ii impresioneze, declarandu-le afectiunea in... engleza!

13.99, minikidi.ro

Sunt cel mai frumos bebe

body-bebe-frumos

Si nu este adevarat?! Fiecare bebelus este cel mai frumos, in felul lui, si nu trebuie sa ezite sa declare asta... chiar si pe un body!

13 lei, babycatwalk.ro

Cantec de leagan

body-cantec

Un imprimeu creativ este cel de pe site-ul Bodybebe.ro, care s-a gandit sa inscriptioneze un cantec de leagan pentru bebelusi pe un body pentru copii.

38.01 lei, bodybebe.ro

Ne sous 1 belle etoile

body-stea-norocoasa

In caz ca nu stiai inca, bebelusul tau este deja francofon. Sau cel putin iti doresti acest lucru, daca optezi pentru achizionarea acestui sac de dormit simpatic, imprimat cu textul "Nascut sub o stea norocoasa", tradus in franceza.

178 lei, 3suisses.ro

Zodie

body-zodie

Copilul tau este nascut sub o zodie puternica? Norocoasa? Daca esti mandra de zodia bebelusului tau, nu ezita sa o faci... publica, cumparandu-i body-uri si hainute imprimate cu semnul zodiacal sau cu numele lui.

15.40, hopababy.com

Bebelusul tau are prin garderoba body-uri sau hainute cu imprimeuri haioase? Ce fel de texte se regasesc pe ele? Impartaseste-ne sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Body bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre