Baby nest-ul Little Prints - un articol must-have pentru bebelusi

/ / Modificat: 2021-04-26
Baby nest-ul Little Prints - un articol must-have pentru bebelusi

Cand un bebelus se naste este un motiv de bucurie pentru toata familia. Parintii totusi, desi extrem de entuziasmati de miracolul ce l-au creat, inteleg ca aventura abia incepe si va fi plina de provocari, surprize si oboseala. Daca faceti parte din familie sau sunteti simpli prieteni, cu siguranta stiti ca acestia au nevoie de tot ajutorul posibil. In acest sens, inainte de venirea pe lume a celui mic, puteti sa ii surprindeti cu cadouri specifice ce le vor prinde bine in toate etapele dezvoltarii lui. Cei de la Little Prints, dispun de unele dintre cele mai calitative articole pentru bebelusi, iar voi puteti alege cadourile perfecte de acolo.

Ce este un baby nest si la ce ajuta

 Cand cel mic face cunostinta cu lumea exterioara, poate fi un lucru stresant pentru el. Dupa 9 luni petrecute in confortul pantecului mamei, acesta nu intelege ce se intampla in jurul sau. Un baby nest este unul dintre cele mai potrivite cadouri pe care le puteti face. Acesta este ca un mic cocon, care ii reda o senzatie de siguranta, exact ca in interiorul burticii mamei. Baby nest-urile de la Little Prints sunt confectionate din materiale hipoalergenice, pentru ca pielea delicata a bebelusului sa nu fie afectata. In plus dispun si de proprietati antifungice si antibacteriene, pentru ca sanatatea celui mic sa nu fie in pericol nicicand.

Fiecare baby nest este realizat manual, cu multa atentie. Dispune de o saltea cu burete certificat OEKO-TEX, ceea ce inseamna ca se ridica la un standard ridicat al calitatii, nefiind folosite substante periculoase. Marginile ridicate ii delimiteaza spatiul sau personal, simtindu-se confortabil, calduros si linistit cand este pus in el.

Este ideal de folosit in timpul somnului, dar chiar si atunci cand parintii isi doresc sa doarma cu cel mic in pat, protejandu-l de accidente. Prin desfacerea snururilor incorporate, acesta devine o saltea, potrivita pentru cand parintii schimba scutecele celui mic sau isi petrec timpul cu el pe covor. Se regasesc pe site-ul www.littleprints.ro numeroase modele trendy dintre care puteti alege.

Cu ce ii mai puteti surprinde pe proaspetii parinti

 Parenting-ul nu este usor, de aceea orice ajutor din partea familiei este binevenit. Pe langa un baby nest puteti opta si pentru alte articole indispensabile, precum suzetele sau body-urile. Little Prints au fost primii care au adus in Romania faimoasele suzete Bibs. Acestia dispun de 3 categorii, Bibs Color, Bibs Supreme, Bibs Couture si Bibs de Lux.

Acestea sunt confectionate din materiale 100% naturale, precum latexul si siliconul. Fiecare dintre ele vine in forme si culori variate. Suzetele Bibs sunt prevazute cu gauri de aeririse pentru o buna circulatie a aerului in jurul gurii celui mic. Formele speciale, dispuse inspre exterior, nu ating pielea bebelusului, iar astfel riscul de aparitie a iritatiei este redus.

Pentru un plus de ajutor, puteti sa le faceti cadou chiar si suzete Bibs Glow in the Dark, ce au aceleasi proprietati benefice ca cele normale, insa inelul lor este fosforescent. Sunt non-toxice si ajuta parintii sa gaseasca mai usor suzeta pe timpul noptii.

Intrati in cadrul site-ului oficial www.littleprints.ro sa alegeti cadourile potrivite, care cu siguranta vor fi apreciate.

Contact: 0725766847

 hello@littleprints.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Camera bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre