Hranirea naturala este cea mai buna pentru copilul tau

/ / Modificat: 2014-07-22
Hranirea naturala este cea mai buna pentru copilul tau

Micutul tau creste pe zi ce trece. Pentru ca vrei ce este mai bun pentru copilul tau, gama de biberoane Philips AVENT Natural te ajuta sa combini alaptarea cu hranirea cu biberonul, astfel incat micutul tau sa se bucure de laptele matern, chiar si atunci cand nu esti langa el.

 Biberon-Philips-AVENT-Natural

Philips AVENT inseamna oferirea unui sprijin pentru mamici in alegerile pe care le fac, indiferent daca este vorba despre alaptare, hranirea cu biberonul sau combinarea celor doua. Astfel te asiguri ca vei cumpara produse de calitate superioara create special pentru nevoile tale si ale micutului.

Produsele Philips AVENT au la baza cercetari si teste clinice fiind concepute sa contribuie la bunastarea micutului tau si sa iti ofere flexibilitatea de care ai nevoie pentru cresterea si ingrijirea lui.

Tetina lata cu forma asemanatoare sanului mamei

Tetina care imita forma mamelonului este proiectata pentru a ajuta micutul sa se acomodeze firesc si sa nu refuze sa fie alaptat, chiar daca anterior a baut laptele matern din biberon. In interiorul tetinei, petalele de confort unice maresc delicatetea si flexibilitatea, ajutand micutul sa combine usor hranirea la san cu cea cu biberonul. Designul inovator al tetinei Avent impiedica aplatizarea, indiferent cat de mare va fi entuziasmul micutului cand il hranesti.

Sistem anti-colici

Biberon-Philips-AVENT-Natural_lifestyle

Tetina Philips AVENT Natural are un sistem inovator cu doua supape care introduc aerul in biberon si nu in burtica micutului. Astfel, copilul tau va avea mai putini colici si mai putine stari de agitatie. Cu biberoanele Philips AVENT Natural, copilul tau este fericit.

Forma ergonomica pentru confort maxim

Datorita formei unice, biberonul Philips AVENT Natural este usor de tinut si de apucat din orice pozitie oferind confort maxim, chiar si pentru manutele mici ale copilului.

Simplu de asamblat si de curatat

Gatul larg al biberonului faciliteaza umplerea si curatarea, iar numarul redus de piese permite o asamblare rapida si simpla.

Disponibil in dimensiuni diferite

Biberoanele Philips AVENT Natural au fost create pentru a se potrivi mai multor etape de dezvoltare. Biberoanele se gasesc in dimensiuni variate si sunt disponibile atat la bucata, cat si in seturi de doua sau trei produse.

 banner biberon

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre