8 biberoane deosebite pentru copii

/ / Modificat: 2012-10-25
8 biberoane deosebite pentru copii

Biberoanele pentru copii vin intr-o multime de forme si modele, iar multe dintre cele moderne au dotari sau functii speciale, care vin in ajutorul parintilor moderni, mereu in criza de timp. Insa tocmai oferta variata de pe piata este cea care ii induce in eroare, deoarece se vad pusi in situatia de a nu sti care este cea mai buna alegere pentru bebelusul lor. Iata cateva sugestii si recomandari de biberoane deosebite pentru copilasul tau, dar si multiplele lor posibilitati de utilizare!

De plastic, de sticla sau de silicon? Cu sistem de ventilatie anticolici, cu termometru sau cu functie de autoincalzire? Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile biberoanelor noi si moderne de pe piata, care te pot deruta la prima vedere.

Cel mai important criteriu de selectie ramane siguranta copilului (sa nu fie realizat din substante nocive, toxice) si confortul lui in timpul hranirii. Insa daca mai ajuta si la reducerea colicilor, incomode pentru bebe si stresante pentru tine, si daca iti spune si care este temperatura optima sau te scuteste de efortul de a mai incalzi biberonul, cu atat mai bine.

Podee Baby Bottle

podee-baby-bottle

"Podee Baby Bottle" este un biberon pentru copii produs in America, care a revolutionat domeniul acestor accesorii.

Sistemul "Hands Free" permite copilului folosirea biberonului fara ca tu sa mai fii nevoita sa i-l sustii in timpul mesei sau el sa trebuiasca sa il cuprinda cu manutele. Este dotat cu un furtunas in interior, la capatul caruia are atasata tetina.

Potrivit specialistilor, acest biberon ajuta si la prevenirea colicilor la nou-nascuti si bebelusi. Hranirea prin intermediul tubului previne inhalarea aerului in timpul suptului si astfel, ajuta la reducerea gazelor si colicilor.

Deoarece permite hranirea si dintr-o pozitie semi-verticala, nu doar intinsa, se previn si infectiile urechii, mai des intalnite la copiii care sug cand stau in pozitie orizontala.

12, 35 dolari, amazon.com

Biberon cu autoincalzire Iiamo Go

iiamo-go

Iiamo Go este singurul biberon din lume care se incalzeste singur, fara utilizarea niciunei surse de electricitate.

Producatorii danezi au gasit o solutie ingenioasa prin care sa realizeze autoincalzirea biberonului la 37 de grade Celsius in doar 4 minute. Ei au creat un incalzitor inovator, bazat doar pe apa si sare.

Iiamo Go este unul dintre cele mai practice biberoane pentru parintii aflati mereu pe drumuri sau superactivi. Cu un astfel de biberon, nu au nevoie decat de laptic, caci incalzirea se face de la sine.

Produsul nu contine substante toxice, BPA, parabeni, ftalati sau alti aditivi daunatori sanatatii. Este creat din plastic ecologic si prevazut cu sistem de aerisire anti-colici.

129 lei, tomybaby.ro

Biberon Rock Star Baby

biberon-rock-star-baby

Nu are dotari sau functii speciale, insa designul deosebit al acestui biberon, creat de tobosarul faimoasei trupe Bon Jovi, merita toata atentia ta.

In cazul in care esti un parinte pasionat de muzica rock&roll si vrei ca bebelusul tau sa beneficieze de un model 100% original de biberon, atunci varianta "Rock Star Baby", model cu inima, este alegerea perfecta. Cu ajutorul acestui accesoriu, bebelusul tau face inca un pas spre a deveni o adevarata vedeta rock.

Nu este realizat din substante toxice, nu contine BPA, parabeni si alte toxine, iar tetina este ortodontica, din silicon.

37 lei, suzetehaioase.ro

Biberon anticolici cu senzor de temperatura Closer to Nature

Biberon_Anticoli_tommee-tippee

Biberonul anticolici "Closer to Nature" asigura o hranire 100% sanatoasa a copilului. Este dotat cu sistem de ventilatie anticolici si are si un senzor special, care iti indica exact daca temperatura lapticului din el este potrivita pentru a putea fi consumata de cel mic.

Cu ajutorul acestui tip de biberon, nu mai trebuie sa iti faci griji ca lichidul din interior este prea rece sau prea fierbinte. Sistemul de ventilatie nu permite aerului sa se amestece cu laptele, scutindu-l pe bebe sa mai aiba probleme cu colicile.

39 lei, voinicel.ro

Biberon-termos

biberon-termos

Biberonul-termos a inceput sa devina unul dintre cele mai apreciate accesorii de hranit copilul de catre parintii foarte ocupati, care sunt mereu pe drumuri cu cei mici.

Produsul permite pastrarea constanta a temperaturii lichidului din interior. Termosul este realizat din otel inoxidabil, rezistent la lovituri.

Setul este compus din termosul propriu-zis, tetina cu adaptor pentru termos, capac cu valva (pentru oprirea scurgerii accidentale) si husa din neopren.

89 lei, simoshop.ro

Biberon anticolici MAM

biberon-mam

Biberonul anticolici MAM este realizat astfel inca sa asigure bebelusului un flux natural al laptelui si sa previna inghitirea aerului in timpul suptului.

Produsul contine o valva suplimentara, speciala pentru prevenirea durerilor abdominale spasmodice la bebelusi. Potrivit expertilor, produsul poate reduce cu aproximativ 80% aparitia colicilor.

Tetina este dintr-un silicon moale, cu flux lent, ceea ce permite mai usor trecerea si adaptarea de la alimentatia naturala la cea artificiala.

26 lei, all4baby.ro

Biberon cu maner si tetina anticolici Nuvita

Biberon_nuvita

Biberonul inovativ Nuvita asigura tot confortul necesar copilului in timpul hranirii si o alimentatie sanatoasa, intr-un ritm cat mai natural.

Dispozitivul este dotat cu un furtun de silicon in interior si o sfera, care are rolul de a reduce fluxul de aer in tetina. In acest fel, se previn nu doar colicile, ci si alte simptome, precum sughit, regurgitare sau boli, asa cum sunt infectiile de la urechi.

Manerele ergonomice vin in ajutorul bebelusului, avand rolul de a-l ajuta sa-l tina mai bine.

25 lei, trompi.ro

Biberon Airflex de la Avent

Avent-Airflex

Cei de la Avent au luat in calcul confortul bebelusului in timpul hranirii atunci cand au creat biberonul Airflex. Este dotat cu o valva speciala, care are rolul de a imita ritmul natural de supt al celui mic. Trecerea de la san la biberon va fi mai usoara, iar bebe se va adapta mai repede noului mod de hranit.

135 lei (set 4 biberoane, 2 tetine, 1 suzeta), ebaby.ro

Copilul tau ce biberon foloseste? Are vreo intrebuintare sau functie speciala sau ai mers pe mana variantelor simple, clasice? Spune-ne sugestiile si sfaturile tale cu privire la alegerea biberonului pentru copii in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Biberoane copii

Articole recomandate

Citeste si despre