2 noi cereale delicioase pentru bebelusi, fara lapte

/ / Modificat: 2012-01-10
2 noi cereale delicioase pentru bebelusi, fara lapte

cereale_milupa_piersiciVarsta de 4 pana la 6 luni a bebelusului marcheaza un moment important pentru tine si micutul tau: diversificarea alimentatiei.

Daca pana acum ii ofereai, prin alaptare, toti nutrientii necesari unei dezvoltari armonioase, a sosit momentul in care piticul tau incepe sa isi ia vitaminele si mineralele si din hrana solida.

Inceperea diversificarii poate fi o adevarata provocare pentru orice mamica, dar mai ales pentru micutul ei care incepe sa se obisnuiasca cu diferite texturi si descopera usor, usor noi gusturi.

Pentru ca tu si micutul tau sa treceti cu brio prin aceasta incercare, Milupa a creat 2 cereale noi, ideale pentru incerepea diversificarii: Primele mele cereale cu Piersici, recomandate de la 4 luni si Cerealele mele gustoase cu Fructe de padure, recomandate de la 6 luni.

Ambele sortimente sunt fara lapte, asadar pot fi preparate cu lapticul cu care este obisnuit bebelusul tau.

Primele mele cereale cu Piersici, sunt delicate cu sistemul digestiv inca incomplet dezvoltat al bebelusului si ii ofera toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase, in proportii perfect adaptate etapei de dezvoltare de la 4 luni:

  • cu textura si savoare fine;

  • cu 12 vitamine, calciu, fier si acizi grasi esentiali;

  • fara gluten.

cereale_milupa_fructeCerealele mele gustoase cu Fructe de padure reprezinta o masa hranitoare pentru bebeusul tau in varsta acum de 6 luni, curios sa incerce gusturi noi, delicioase:

  • imbogatite cu vitamine si minerale esentiale;

  • echilibrate nutritional;

  • fara gluten.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cereale bebelus Diversificare

Articole recomandate

Citeste si despre