• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Banca de celule stem Cord Blood Center Group

Cord Blood Center este prima companie din Romania care din 2006 a fost autorizata sa ofere servicii de family banking de celule stem.


In decursul celor 10 ani de activitate, 75 000 de parinti au decis sa beneficieze de serviciile de prelevare, transport, testare, evaluare, pregatire a grefelor de celule stem prin procesarea probelor...

Cord Blood Center este prima companie din Romania care din 2006 a fost autorizata sa ofere servicii de family banking de celule stem.


In decursul celor 10 ani de activitate, 75 000 de parinti au decis sa beneficieze de serviciile de prelevare, transport, testare, evaluare, pregatire a grefelor de celule stem prin procesarea probelor biologice disponibile la nastere (sange ombilical, sange placentar, tesut de cordon ombilical, placenta) si stocare a grefelor sub forma criogenata pentru utilizari terapeutice.


Suntem singura companie din Romania care are 2 banci de procesare si stocare a celulelor stem, la Cluj Napoca si Otopeni. Astfel probele biologice recoltate in maternitatile din tara pot sa fie directionate catre cea mai apropiata banca iar timpul de transport sa fie optimizat.


Va punem la dispozitie cea mai diversa gama de pachete de recoltare a celulelor stem disponibile la nasterea copilului dumneavoastra. Consilierii Cord Blood Center sunt alaturi de voi la fiecare pas, oferindu-va toate informatiile necesare alegerii pachetului de recoltate potrivit.


Pachetele complexe oferite in exclusivitate (Gold, Diamond si Red Diamond), au fost special concepute pentru obtinerea grefelor cu cea mai mare celularitate sau pentru stocarea unei diversitati de tipuri si surse de celule stem disponibile pentru utilizari terapeutice actuale si in perspectiva.


Alaturi de Cord Blood Center veti gasi confortul si siguranta oferite de un partener de incredere, care in decursul intregii sale activitati in Romania a ramas consecvent angajamentului sau de a reprezenta mai mult decat o banca de celule stem.


Prin facilitarea accesului la transplant (Programul de suport pentru transplant), prin promovarea si implementarea de noi terapii cu celule stem in Romania si Europa (Programul de studii clinice) si prin programele speciale adresate copiilor cu risc (Programul de recoltare directionata - iCBC) ne asiguram ca familiile vor putea beneficia nu numai de disponibilitatea unei grefe, dar si de posibilitatea de utilizare terapeutica, in caz de nevoie.


Experienta celor 67 de grefe de sange ombilical eliberate cu succes pentru transplanturi autologe (cu grefe proprii) si transplanturi alogeneice fraternale sau neinrudite (grefe de la frati compatibili immunologic sau de la donator neinrudit) efectuate la copii, adolescenti si adulti reprezinta cea mai valoroasa confirmare si recunoastere internationala a calitatii serviciilor oferite de grupul nostru.


9 copii din Romania au fost transplantati cu grefe de sange ombilical eliberate de grupul Cord Blood Center.


Cord Blood Center este garantia excelentei si a inovatiei in domeniul bankingului de celule stem perinatale, reprezentand prima alegere pentru 75 000 de familii din Romania si 150 000 de familii din 6 tari europene.

perioada nedeterminata

Romania:
Cluj-Napoca
Otopeni

program relatii cu clientii / programari:
luni - vineri: 09:00 - 17:00;

Telefon: 0364.710.206 / 0377.100.075

e-mail: office@cordcenter.ro
web: www.cordcenter.ro

Pachet CBC Classic (recoltare de sange din cordonul ombilical)- 2490 RON, iar taxa anuala de depozitare este 249 RON;

*EXCLUSIV* Pachet CBC Gold (recoltare de sange din cordonul ombilical si recoltare suplimentara de sange de placenta) - 3590 RON, iar taxa anuala 349 RON;

Pachet CBC Platinum (recoltare de sange din cordonul ombilical si de tesut de cordon ombilical) - 3490 RON, iar taxa de depozitare 349 RON;

*EXCLUSIV* Pachet CBC Diamond (recoltare de sange din cordonul ombilical si recoltare suplimentara din placenta si de tesut de cordon ombilical) - 4590 RON, iar taxa de depozitare este de 389 RON;

*EXCLUSIV* Pachet CBC Red Diamond (recoltare de sange din cordonul ombilical si recoltare suplimentara din placenta, de tesut de cordon ombilical si de tesut placentar) - 12900 RON, iar taxa de depozitare este de 890 RON;

Optiunea DUO - depozitare in doua pungi. Serviciul se aplica pachetelor Classic si Platinum, este optional si se taxeaza.

Pachet special pentru gemeni - pretul se va adapta in functie de pachetul de recoltare ales.

Opinii utilizatori

Sange placentar utilizare
De Lenu pe 18 Octombrie 2009

Dupa cate am observat este mult "net-folclor" pe tema folosirii in practica curenta a sangelui placentar. Adevarul este ca in Romania pana acum nu a fost folosita nici o proba de sange placentar (de catre nici o firma din domeniu- si acum sunt 6 !)din simplul motiv ca este o procedura foarte recenta, nr de recoltari din total nasteri este foarte mic, iar conditia sociala a mamicilor care au decis sa faca respectivele recoltari - este in general peste medie (implicit conditiile de care s-au bucurat nou nascutii in aceste familii sunt superioare mediei - de aici probabilitatea mai mica de a se imbolnavii de una dintre afectiunile ce pot fi tratate cu ajutorul celulelor stem din sangele placentar). Asadar nu legislatia romaneasca sau cea europeana au "impiedicat" folosirea celulelor stem din sangele placentar placentar in Romania, ci mai degraba lipsa unui numar suficient de mare de recoltari si timpul prea scurt de cand se fac recoltari in tara (din 2006). In timp vor aparea si in Romania in mod cert cazuri in care se vor folosi probele de sange placentar si veti observa ca ceea ce v-am scris mai sus nu e "folclor". Va doresc multa sanatate !

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Paula pe 05 Octombrie 2009

Eu am semnat cu cei de la Cluj dupa ce m-am informat in prealabil asupra bolilor care pot fi tratate prin transplant de celule stem si am inteles importanta recoltarii acestora. Eu sunt multumita de serviciile oferite de cei de la Cord Blood Center. Sfatul meu este sa discutati cu medicul cu care veti naste si sa aflati daca acesta a mai recoltat sau nu celule stem, daca nu a mai recoltat, este bine ca in momentul in care va alegeti firma cu care recoltati, sa le specificati acestora ca medicul vostru nu a mai recoltat pana atunci. Firma este obligata sa ii faca un training doctorului si totul va fi fara probleme la nastere.

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Eugenia Bogdan pe 01 Octombrie 2009

Din informatiile pe care le detin eu in Uniunea Europeana deocamdata operatiile de genul asta sunt in afara legii si trebuie sa te deplasezi tocmai in China pentru a realiza transplantul si chiar si acolo se trateaza o gama redusa de afectiuni. O alta problema de care nu se stie este ca celule recoltate de la nou-nascuti nu sunt suficiente decat pentru un corp de maxim 70 de kilograme.

Cord Blood Center Banca de celule stem
De AndaM pe 01 Octombrie 2009

Zilele trecute am discutat cu o prietena despre celulele stem si bancile de la noi din tara si imi spunea ca a citit un articol intr-o revista de specialiate cum ca singura tara in care legea permite operatiile de grefa cu celule stem (adica operatiile in care folosesti celulele acestea recoltate) este China. Adica daca vreo data o sa am nevoie, trebuie sa imi duc copilul in China sa-l operez ? Vreau sa ma lamureasca si pe mine o persoana care stie mai multe in legatura cu aceast aspect? Eu oricum sunt decisa sa apelez pentru recoltarea celulelor stem la Cord Blood Center, ofera servicii de calitate si tarifele sunt acceptabile.

Clauze contract
De Sandina pe 01 Octombrie 2009

O sa am un bebe in luna noiembrie si tot cu Cord Blood Center am semnat contractul.
In contractul pe care l-am semnat sunt precizate urmatoarele clauze:
- daca medicul nu efectueaza prelevarea (din orice motiv), daca sangele prelevat nu corespunde (infectii, numar prea mic de celule stem, deteriorare in timpul transportului, etc), atunci nu trebuie sa achit nimic.
- cel care este principalul beneficiar al transplantului e copilul, nu rudele. Acesta poate fi folosit pentru rude doar in cazuri exceptionale. Sper ca totul sa decurga ok si sa am o nastere usoara.

Multumita de serviciile Cord Blood Center
De Geanina27 pe 30 Septembrie 2009

Salut, eu am apelat la aceasta banca de la Cluj, mi s-au recoltat acum 2 luni si a fost bine. Nu mi s-a cerut nici un ban inainte, doctorul cu care urma sa nasc mai recoltase si nu au existat probleme. Acum cateva zile am primit rezultatul analizelor de la sange care e ok si mi-au fost trimise trei facturi si am decis cu sotul meu sa optam pentru varianta de a achita in 3 rate a cate 1090 RON. Eu sunt multumita de cum a decurs totul si imi doresc ca puiul meu sa fie sanatos.

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Elena pe 30 Septembrie 2009

Cu aceasta banca am facut un contract in urma cu 2 ani si rezultatul nu a fost unul favorabil noua, parintilor. O sa va dau cateva detalii si sper sa fiu cat mai explicita si inteleasa. Ne-am hotarat sa apelam la serviciile banci si prin urmare am luat legatura cu ei. Au fost comunicate toate datele si anume data nasterii si faptul ca nasterea se va efectua prin cezariana. Mi-au fost trimise prin curier kit-ul de recoltare si mi-au dat numarul de telefon al persoanei de contact din Bucuresti si atat. Joi, la ora 12 si jumatate mi-i se rupe apa, plecam la spital si la ora 7 dimineata eram pregatita sa intru in operatie si aflu ca doctorita nu mai recoltase celule stem niciodata, iar atunci sotul meu suna la persoana de contac, dar nu raspunde nimeni, intr-un final dupa cateva ore a raspuns cineva care mi-a transmis ca toate informatiile sunt in kit-ul de recoltare si ca o sa vina el la spital mai tarziu. In timpul operatiei de cezariana au fost complicatii si doctorita mea nu s-a mai gandit la faptul ca trebuia sa imi recolteze o anumita cantitate de celule stem ci si-a canalizat toata atentia in a ne salva pe noi. Persoana de contact a aparut la spital intr-un final si a ridicat coletul. Banca din Slovacia ne-a anuntat ulterior ca a fost recoltata o cantitate foarte mica de celule si ca noi decidem daca pastram celulele sau nu. Am decis sa le pastram. Taxele au fost destul de mari, in schimb ceea de pastrare a fost de 100 RON / an si s-a achitat dupa primul an. Va sfatuiesc pe cele care va decideti sa faceti recoltarea sa va asigurati ca un reprezentant al bancii va veni sa iti informeze doctorul cu care vei naste cu privire la celule stem (cum se recolteaza, care este cantitatea si toate informatiile necesare).

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Tatiana pe 07 Septembrie 2009

Intrebare: Celulele stem se pot recolta numai la nastere?

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Gabitzza pe 01 Septembrie 2009

Cord Blood Center a fost si alegerea noastra atunci cand m-am hotarat sa facem recoltare de celule stem. Mi se par cei mai seriosi, prompti si cu servicii de calitate.

Cord Blood Center Banca de celule stem
De BREZEANU LOREDANA pe 29 August 2009

Parerea mea este cea mai favorabila banca de celule stem, mai ales pentru noi romani de rand si foarte important, perioada de conservare este pe toata durata vietii copilului si asta este foarte important. Sunt super ok.

Contact Banca de celule stem Cord Blood Center Group

Adresa

Eftimie Murgu, 2A, Cluj, Cluj Napoca

Site www.cordcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.