• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Banca de celule stem Cord Blood Center Group

Cord Blood Center este prima companie din Romania care din 2006 a fost autorizata sa ofere servicii de family banking de celule stem.


In decursul celor 10 ani de activitate, 75 000 de parinti au decis sa beneficieze de serviciile de prelevare, transport, testare, evaluare, pregatire a grefelor de celule stem prin procesarea probelor...

Cord Blood Center este prima companie din Romania care din 2006 a fost autorizata sa ofere servicii de family banking de celule stem.


In decursul celor 10 ani de activitate, 75 000 de parinti au decis sa beneficieze de serviciile de prelevare, transport, testare, evaluare, pregatire a grefelor de celule stem prin procesarea probelor biologice disponibile la nastere (sange ombilical, sange placentar, tesut de cordon ombilical, placenta) si stocare a grefelor sub forma criogenata pentru utilizari terapeutice.


Suntem singura companie din Romania care are 2 banci de procesare si stocare a celulelor stem, la Cluj Napoca si Otopeni. Astfel probele biologice recoltate in maternitatile din tara pot sa fie directionate catre cea mai apropiata banca iar timpul de transport sa fie optimizat.


Va punem la dispozitie cea mai diversa gama de pachete de recoltare a celulelor stem disponibile la nasterea copilului dumneavoastra. Consilierii Cord Blood Center sunt alaturi de voi la fiecare pas, oferindu-va toate informatiile necesare alegerii pachetului de recoltate potrivit.


Pachetele complexe oferite in exclusivitate (Gold, Diamond si Red Diamond), au fost special concepute pentru obtinerea grefelor cu cea mai mare celularitate sau pentru stocarea unei diversitati de tipuri si surse de celule stem disponibile pentru utilizari terapeutice actuale si in perspectiva.


Alaturi de Cord Blood Center veti gasi confortul si siguranta oferite de un partener de incredere, care in decursul intregii sale activitati in Romania a ramas consecvent angajamentului sau de a reprezenta mai mult decat o banca de celule stem.


Prin facilitarea accesului la transplant (Programul de suport pentru transplant), prin promovarea si implementarea de noi terapii cu celule stem in Romania si Europa (Programul de studii clinice) si prin programele speciale adresate copiilor cu risc (Programul de recoltare directionata - iCBC) ne asiguram ca familiile vor putea beneficia nu numai de disponibilitatea unei grefe, dar si de posibilitatea de utilizare terapeutica, in caz de nevoie.


Experienta celor 67 de grefe de sange ombilical eliberate cu succes pentru transplanturi autologe (cu grefe proprii) si transplanturi alogeneice fraternale sau neinrudite (grefe de la frati compatibili immunologic sau de la donator neinrudit) efectuate la copii, adolescenti si adulti reprezinta cea mai valoroasa confirmare si recunoastere internationala a calitatii serviciilor oferite de grupul nostru.


9 copii din Romania au fost transplantati cu grefe de sange ombilical eliberate de grupul Cord Blood Center.


Cord Blood Center este garantia excelentei si a inovatiei in domeniul bankingului de celule stem perinatale, reprezentand prima alegere pentru 75 000 de familii din Romania si 150 000 de familii din 6 tari europene.

perioada nedeterminata

Romania:
Cluj-Napoca
Otopeni

program relatii cu clientii / programari:
luni - vineri: 09:00 - 17:00;

Telefon: 0364.710.206 / 0377.100.075

e-mail: office@cordcenter.ro
web: www.cordcenter.ro

Pachet CBC Classic (recoltare de sange din cordonul ombilical)- 2490 RON, iar taxa anuala de depozitare este 249 RON;

*EXCLUSIV* Pachet CBC Gold (recoltare de sange din cordonul ombilical si recoltare suplimentara de sange de placenta) - 3590 RON, iar taxa anuala 349 RON;

Pachet CBC Platinum (recoltare de sange din cordonul ombilical si de tesut de cordon ombilical) - 3490 RON, iar taxa de depozitare 349 RON;

*EXCLUSIV* Pachet CBC Diamond (recoltare de sange din cordonul ombilical si recoltare suplimentara din placenta si de tesut de cordon ombilical) - 4590 RON, iar taxa de depozitare este de 389 RON;

*EXCLUSIV* Pachet CBC Red Diamond (recoltare de sange din cordonul ombilical si recoltare suplimentara din placenta, de tesut de cordon ombilical si de tesut placentar) - 12900 RON, iar taxa de depozitare este de 890 RON;

Optiunea DUO - depozitare in doua pungi. Serviciul se aplica pachetelor Classic si Platinum, este optional si se taxeaza.

Pachet special pentru gemeni - pretul se va adapta in functie de pachetul de recoltare ales.

Opinii utilizatori

Cord Blood Center Banca de celule stem
De PITU pe 17 Martie 2010

Exista cineva care a apelat la aceste servicii, dupa ce i s-au prelevat celulele stem? Intrebarea mea este: care ar fi garantia ca aceasta firma va mai exista peste 10 ani? De exemplu, cand poate voi avea nevoie de serviciile ei?(ma refer dupa ce stochez celulele si platesc taxele anuale)

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Iuliana pe 17 Martie 2010

Eu am recoltat de la copilul meu celule stem acum doi ani. Am rh negativ, dupa doua luni mi s-a spus ca sangele este infectat cu escherechia coli si ca trebuie sa astept pana evolueaza medicina ca sangele sa fie tratat. Dar eu ma intreb cand am facut analize de ce nu mi-a iesit aceasta bacterie? Ce sa inteleg pana la urma cu recoltrea aceasta. Daca mai este vreo mamica in situatia asta a-si vrea sa o contactez. Mi se pare ceva dubios aici!

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Aysha pe 12 Ianuarie 2010

Eu mi-am facut recoltarea cu ei si ii recomand mai departe tuturor!

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Inka pe 10 Ianuarie 2010

Si eu am recoltat in decembrie 2008 cu cei din Cluj. Sunt promti si de cuvant.
A fost totul ca la carte. Medicul a recoltat, iar cand am primit rezultatele nu ne venea sa credem: s-a recoltat pentru 98 kg.

Incredere
De Snowflake pe 21 Decembrie 2009

Sunt pe deplin multumita de serviciile oferite de ei.

Recoltare Cord Blood Center
De Nicoleta pe 17 Noiembrie 2009

Salut.<br>
Si noi am recoltat pentru Inna si am apelat tot la Cord Blood Center din Cluj.
Eu am contactat firma in luna a 8-a si totul a fost ok.
La inceput nu am fost hotarata, dar apoi mi-am dat seama ca recoltarea reprezinta un fel de asigurare pentru copilul nostru.

Nastere usoara!

Recoltare celule stem
De Alexandra pe 17 Noiembrie 2009

Buna.<br>
Eu voi recolta celule stem la nasterea fetitei mele cu firma Cord Blood Center din Cluj.
Nu trebuie sa platesti nimic, pana nu vin rezultatele sangelui placentar .
Rezultatele le primesti la 2 - 3 luni, dupa nastere.
Ai posibilitatea sa achiti si in rate.
Sper sa nu am probleme la nastere si totul sa decurga normal.

Recoltarea de celule stem de la adult
De Meluta gheorghe catalin pe 13 Noiembrie 2009

Doresc sa stiu care sunt tarifele pentru recoltare de celule stem si daca prin acest procedeu se poate face un tratament impotriva hepatitei B.

Link
De Alina pe 05 Noiembrie 2009

Acesta este linkul
https://www.cordbloodforum.org/txcenters_interntl.html

sau pe pagina
www.cordcenter.ro la intrebari frecvente, in jos-ul paginii.

Centre de operare in Europa
De Alina pe 05 Noiembrie 2009

La Cord Blood Center veti afla ca aceste operatii se fac si in Europa in mai multe tari, si nu numai in China cum multa lume greseste. Va si spun in ce tari: Austria, Belgia, Marea Britanie, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Ungaria, Olanda, Portugalia,
Spania, Suedia.

Contact Banca de celule stem Cord Blood Center Group

Adresa

Eftimie Murgu, 2A, Cluj, Cluj Napoca

Site www.cordcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.