• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Banca de celule stem Cord Blood Center Group

Cord Blood Center este prima companie din Romania care din 2006 a fost autorizata sa ofere servicii de family banking de celule stem.


In decursul celor 10 ani de activitate, 75 000 de parinti au decis sa beneficieze de serviciile de prelevare, transport, testare, evaluare, pregatire a grefelor de celule stem prin procesarea probelor...

Cord Blood Center este prima companie din Romania care din 2006 a fost autorizata sa ofere servicii de family banking de celule stem.


In decursul celor 10 ani de activitate, 75 000 de parinti au decis sa beneficieze de serviciile de prelevare, transport, testare, evaluare, pregatire a grefelor de celule stem prin procesarea probelor biologice disponibile la nastere (sange ombilical, sange placentar, tesut de cordon ombilical, placenta) si stocare a grefelor sub forma criogenata pentru utilizari terapeutice.


Suntem singura companie din Romania care are 2 banci de procesare si stocare a celulelor stem, la Cluj Napoca si Otopeni. Astfel probele biologice recoltate in maternitatile din tara pot sa fie directionate catre cea mai apropiata banca iar timpul de transport sa fie optimizat.


Va punem la dispozitie cea mai diversa gama de pachete de recoltare a celulelor stem disponibile la nasterea copilului dumneavoastra. Consilierii Cord Blood Center sunt alaturi de voi la fiecare pas, oferindu-va toate informatiile necesare alegerii pachetului de recoltate potrivit.


Pachetele complexe oferite in exclusivitate (Gold, Diamond si Red Diamond), au fost special concepute pentru obtinerea grefelor cu cea mai mare celularitate sau pentru stocarea unei diversitati de tipuri si surse de celule stem disponibile pentru utilizari terapeutice actuale si in perspectiva.


Alaturi de Cord Blood Center veti gasi confortul si siguranta oferite de un partener de incredere, care in decursul intregii sale activitati in Romania a ramas consecvent angajamentului sau de a reprezenta mai mult decat o banca de celule stem.


Prin facilitarea accesului la transplant (Programul de suport pentru transplant), prin promovarea si implementarea de noi terapii cu celule stem in Romania si Europa (Programul de studii clinice) si prin programele speciale adresate copiilor cu risc (Programul de recoltare directionata - iCBC) ne asiguram ca familiile vor putea beneficia nu numai de disponibilitatea unei grefe, dar si de posibilitatea de utilizare terapeutica, in caz de nevoie.


Experienta celor 67 de grefe de sange ombilical eliberate cu succes pentru transplanturi autologe (cu grefe proprii) si transplanturi alogeneice fraternale sau neinrudite (grefe de la frati compatibili immunologic sau de la donator neinrudit) efectuate la copii, adolescenti si adulti reprezinta cea mai valoroasa confirmare si recunoastere internationala a calitatii serviciilor oferite de grupul nostru.


9 copii din Romania au fost transplantati cu grefe de sange ombilical eliberate de grupul Cord Blood Center.


Cord Blood Center este garantia excelentei si a inovatiei in domeniul bankingului de celule stem perinatale, reprezentand prima alegere pentru 75 000 de familii din Romania si 150 000 de familii din 6 tari europene.

perioada nedeterminata

Romania:
Cluj-Napoca
Otopeni

program relatii cu clientii / programari:
luni - vineri: 09:00 - 17:00;

Telefon: 0364.710.206 / 0377.100.075

e-mail: office@cordcenter.ro
web: www.cordcenter.ro

Pachet CBC Classic (recoltare de sange din cordonul ombilical)- 2490 RON, iar taxa anuala de depozitare este 249 RON;

*EXCLUSIV* Pachet CBC Gold (recoltare de sange din cordonul ombilical si recoltare suplimentara de sange de placenta) - 3590 RON, iar taxa anuala 349 RON;

Pachet CBC Platinum (recoltare de sange din cordonul ombilical si de tesut de cordon ombilical) - 3490 RON, iar taxa de depozitare 349 RON;

*EXCLUSIV* Pachet CBC Diamond (recoltare de sange din cordonul ombilical si recoltare suplimentara din placenta si de tesut de cordon ombilical) - 4590 RON, iar taxa de depozitare este de 389 RON;

*EXCLUSIV* Pachet CBC Red Diamond (recoltare de sange din cordonul ombilical si recoltare suplimentara din placenta, de tesut de cordon ombilical si de tesut placentar) - 12900 RON, iar taxa de depozitare este de 890 RON;

Optiunea DUO - depozitare in doua pungi. Serviciul se aplica pachetelor Classic si Platinum, este optional si se taxeaza.

Pachet special pentru gemeni - pretul se va adapta in functie de pachetul de recoltare ales.

Opinii utilizatori

Ing.
De Luca pe 19 Octombrie 2015

Sunt foarte multumit.

Intrebari si raspunsuri contracte noi Cord Blood Center
De AndreeaCatav pe 14 Noiembrie 2014

Aflati aici cele mai frecvente intrebari legate de noile contracte Cord Blood Center aici https://www.cordcenter.ro/faq/

Numar de telefon
De Littleprincess pe 30 Ianuarie 2013

Buna seara, numarul de contact este afisat in partea dreapta. TELVERDE: 080.000.8121. Pentru informatii suplimentare, accesati site-ul Cord Blood Center Banca De Celule Stem - www.cordcenter.ro. Seara buna!

Parere despre CBC
De Gaberi Rodion pe 29 Ianuarie 2013

Promtitudine la intrebari este zero! Deoarece sunt un client din strainatate nu poti gasi nici un telefon de contact pe saitul D-tra!

Cord Blood Center - Banca de celule stem
De Clara pe 26 Octombrie 2012

Si eu am fost contactata de aceasta firma pe motivul intrarii in posesia unui carucior pentru bebe cadou ca drept urmare a inscrierii mele la un concurs. "Este posibil", am raspuns nefiind insa foarte convinsa. Prea multe detalii cu privire la respectivul concurs si inevitabilul premiu castigat nu am primit, ci mai degraba s-a sarit direct la subiectul principal: recoltarea celulelor stem. Am ascultat cu mare atentie vorbele duduiei de la celalalt capat al firului, incercand sa inteleg cat mai mult. Nu sunt medic, asistent, nu ma pricep deloc la medicina si de ce sa nu recunosc, termenii folositi imi erau straini. Dar nu toti insa, asadar am putut intelege ca datorita unei extrageri, am fost aleasa drept castigatoarea premiului mai sus mentionat plus intrarea in posesie a unui discount de pana la 70% in vederea prelevarii celulelor stem a unuia dintre pachetele tarifare oferite.
I-am explicat cam care ar fi bolile din familie si daca aceastea pot fi tratabile in caz de nevoie. Din pacate, mi-a explict ca nu, pentru ele fiind necesara recoltarea unui tesut din cordonul ombilical, dar si aceasta fiind inca la stadiul de experiment. Platesti, dar nu ai habar daca la nevoie te poti folosi sau de nu investitia facuta. Mi-a placut, a fost corect. Mi-a fost explicat riscul.
De asemenea, mi-a explicat ca si in cazul unei eventuale contaminarii la momentul recoltarii, plata fiind deja efectuata cu discount de 70%, imi vor fi returnati o parte, ramanand in contul lor doar costul kit-ului. Proba prelevata, nu va fi aruncata, ci in continuare pusa spre pastrare chiar containata fiind. Doar atunci cand va fi necesar, medicul ce se va ocupa de caz, va decide daca va folosi proba urmand ca ulterior sa fie tratata si acea contaminare de la recoltare.
Dupa cca 20 minute de vorbit la telefon, am decis impreuna cu interlocutoarea mea, sa revina cu un telefon, undeva la finele saptamanii ca intre timp sa pot studia mai bine piata, a preleva cat mai multe informtii despe subiect, dar si a cerceta cu luare aminte lista cu cele 70 de boli de sange tratabile pe care urma s-o primesc pe mail. Insa, nu am intrat in posesia ei nici dupa acea saptamana.
In principiu, nu ar trebui sa concluzionez, ceea ce mi-a spus m-a incantat insa tot mi-a lasat un mare semn de intebare. Ca doar eu sigur nu am stea in frunte pentru a primii un astfel de discount, cu atat mai mult incat vad ca nu sunt singura, motiv pentru care devin si mai sceptica. Sceptica sunt si pentru ca inca nu am primit lista cu bolile de sange tratabile si de ce sa nu o spun, sceptica pentru ca inca nu am inteles daca copilul meu, va avea acel carucior sau nu. Asta imi este experienta cu cei de la CBC. Inca nu le-am oferit raspunsul meu final, inca astept acea lista.

Cord Blood Center Banca De Celule Stem
De Ion pe 20 Septembrie 2012

In urma cu 1 saptamana am fost contactat de catre cei de la Cord. Nu stiu de unde au avut nr de tel, dar nu conteaza. Oricum ma gandeam sa caut oferte, dar nu incepusem demersurile. Oferta telefonica suna extrem de bine (70% reducere fata de preturile de catalog). Pachetul 1 ajungea la 1000 lei + 190 lei /an. Si nu era un telefon la misto. Am verificat. Super incantat de oferta am inceput sa caut informatii.

Initial sa compar preturi. Normal ca eram al lor (fata de ce gaseam pe la alte firme). Am inceput sa citesc opiniile contra (legate de firma). Am strans o lista si am verificat afirmatiile. Nu ma intereseaza ca sunt seriosi sau nu. Nu acesta este scopul acestei scrieri. "Sapaturile" mele au mers pe procedeul de stocare. Dupa ce am citit 2 zile (studii serioase si opinii avizate), am constatt cat de aproape de a face o greseala eram.
Pe scurt: stocare integrala nu se mai foloseste decat de cateva firme (cord, biogenesis(au un pachet, dar ofera si separare celulara), o firma englezeasca (am uitat numele) si mai nou intrata pe piata Baby stem). Despre aceasta ultima firma daca verificati pe pagina lor, nu se vor gasii referinte privind stocarea procesarea. Lucrul acesta l-am aflat (ca stocheaza sange integral) de la standul lor, la targul Baby expo.
Nu va lasati pacaliti de contactul celor de la cord sau de asigurarea oferita de ei. Dupa ce m-am documentat astazi am fost la targ pt. oferte. Desi initial am evitat standul lor, am revenit si am cerut informatii. Singurul lor argument este prezentarea partii finaciare (ei sunt pt clienti, iar ceilalti niste zgarciti pentru ca separarea celulara reduce spatiul de stocare, deci implicit si costurile). Ascund in totalitate riscurile pe care le implica decriogenarea sangelui integral. Inclusiv o aberatie cum ca cei care stocheaza celule separate nu folosesc suficienta substanta de criogenare (tot de zgarciti). Uitand sa spuna ca peste 5 ml de substanta de criogenare "DMSO" este f. toxica. Uita sa spuna ca in caz de nevoie transplantul se face cu celule separate. Uita sa spuna ca in caz de nevoie se stabileste de catre medic cate sute de mii sau milioane ce celule sunt necesare pt tratament. In cazul separarii celulare nr celulelor stocate este cunoscut. La sangele integral, este necesara de criogenarea, separarea celulelor pt a afla daca ai nr. cerut sau nu. In cazul in care nr. nu este suficient trebuie sa se caute in bancile publice donator compatibil. Dar ce te faci celulele tale nu mai pot fi criogenate. Nu mai vorbesc de posibila lor toxcitate datorita hemoglobinei (aparute in urma decriogenarii). La momentul aparitiei acestei firme in romania, deja marile banci de celule treceau la separarea celulara.

Nu intentionam sa povestesc "experienta mea", pentru ca fiecare are datoria de a se informa si a decide pe cat se poate in cunostinta de cauza. Dar atitudinea reprezentantului lor de la targ, astazi, m-a scarbit total.

Facut cu ochiul, soptit la ureche cum pot sa pacalesc firma sa obtin reducere (la targ ei vindeau la pret de catalog). "Te duci acasa, printezi 2 cupoane si aduci tu 1 si nevasta 1. Si pentru ca tu ii dai reducerea ta si mai are si ea una primesti o reducere de 20 %". Ce amabil, el "lucra firma". Decizia va apartine. Daca aveti 2-3 ore (maxim) sa cititi o sa va lamuriti asupra tuturor aspectelor pozitive si negative.

Ce mai trebuie mentionat. Absolut toate firmele au obligatia impusa in scris de catre ANT (agentia de transplant) sa informeze pacientii(clientii) asupara faptului ca recoltarea de tesut din cordonul ombilical si procesarea lui (gelatina Wharton sau celule mezenchimale) este o procedura care este in curs de experiment. Nefiind avizata nicaieri in lume. Sunt firme care congeleaza tesut, altele geletina, altele celule mezenchimale. In laborator studiile sunt imbucuratoare. Cine stie tehnologia avanseaza, dar trebuie sa fiti corect informati.

Verificati contractele (ce se intampla daca firma da faliment, are asigurare, asigura transportul celulelor la unitatea de transplant ?etc).

Cele mai noi tehnologii presupun: separare celulara (aparat sepax) stocare in vapori de azot(nu azot lichid). Stocare in 2 sau 3 pungi a celulelor (standardul impune pungi si nu fiole). Preturile sunt cuprinse intre 1000 euro si 2000. Depinde de renumele firmei, de tara de stocare etc.

Informati-va. E usor sa iei teapa. Partea proasta e ca in cazul unui esec nu se mai poate remedia nimic.

O oferta serioasa
De Ancapasare pe 25 Mai 2012

CBC este o firma serioasa, cu experienta in recoltarea si depozitarea celulelor stem si, spre deosebire de alte firme - informatiile sunt sigure de la proprietarii/administratorii acestora - nu isi bate joc de clienti, nu vrea pur si simplu sa le ia banii (nu solicita bani putini pentru nimic). Din pacate, unii patroni se lauda cu astfel de "performante".

Profesionalism si seriozitate
De Aysha pe 12 Aprilie 2012

Seriosi, profesionisti si de incredere.

Cord Blood Center Banca De Celule Stem
De MarinaD pe 15 Decembrie 2011

E absolut incredibil cum unii oameni isi lasa mintea intunecata de tot felul de prostii. Spuneti ca nu e specificat nicaieri, contractual vorbind, ca in caz de transplant vei primi un cec de 185000 euro. Intr-adevar, mare pacaleala. Ce firme de acest gen mai promit lucrul asta?? Niciuna. Din "tonul" multor comentarii, deduc nemultumirea unora de parca si-ar dori sa pateasca copilul ceva doar de dragul cec-ului. Oameni buni, faceti aceasta recoltare de celulle daca aveti posibilitatea si rugati-va bunului Dumnezeu sa nu fie nevoie niciodata sa le folositi. Asta e o gandire normala. Nu sa fim neincrezatori in serviciile aceste firme doar pentru ca nimeni pana acum nu a folosit celulele stem stocate in aceasta banca. Si asta probabil pentru ca niciun copil nu a avut nevoie. De cand poate fi acesta un motiv de suparare?! Ganditi de mai multe ori inainte sa scrieti toate prostiile pe site.

Informare
De Dyana pe 17 Octombrie 2011

buna seara, am si eu o intrebare, imi doresc sa fac aceasta recoltare pentru viitorul meu copil, dar daca eu sunt purtatoare de hepatita B, acest lucru ma poate impiedica sa fac recoltarea? Astep sfatul dvs. Multumesc.

Contact Banca de celule stem Cord Blood Center Group

Adresa

Eftimie Murgu, 2A, Cluj, Cluj Napoca

Site www.cordcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.