• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Banca de celule stem Cord Blood Center Group

Cord Blood Center este prima companie din Romania care din 2006 a fost autorizata sa ofere servicii de family banking de celule stem.


In decursul celor 10 ani de activitate, 75 000 de parinti au decis sa beneficieze de serviciile de prelevare, transport, testare, evaluare, pregatire a grefelor de celule stem prin procesarea probelor...

Cord Blood Center este prima companie din Romania care din 2006 a fost autorizata sa ofere servicii de family banking de celule stem.


In decursul celor 10 ani de activitate, 75 000 de parinti au decis sa beneficieze de serviciile de prelevare, transport, testare, evaluare, pregatire a grefelor de celule stem prin procesarea probelor biologice disponibile la nastere (sange ombilical, sange placentar, tesut de cordon ombilical, placenta) si stocare a grefelor sub forma criogenata pentru utilizari terapeutice.


Suntem singura companie din Romania care are 2 banci de procesare si stocare a celulelor stem, la Cluj Napoca si Otopeni. Astfel probele biologice recoltate in maternitatile din tara pot sa fie directionate catre cea mai apropiata banca iar timpul de transport sa fie optimizat.


Va punem la dispozitie cea mai diversa gama de pachete de recoltare a celulelor stem disponibile la nasterea copilului dumneavoastra. Consilierii Cord Blood Center sunt alaturi de voi la fiecare pas, oferindu-va toate informatiile necesare alegerii pachetului de recoltate potrivit.


Pachetele complexe oferite in exclusivitate (Gold, Diamond si Red Diamond), au fost special concepute pentru obtinerea grefelor cu cea mai mare celularitate sau pentru stocarea unei diversitati de tipuri si surse de celule stem disponibile pentru utilizari terapeutice actuale si in perspectiva.


Alaturi de Cord Blood Center veti gasi confortul si siguranta oferite de un partener de incredere, care in decursul intregii sale activitati in Romania a ramas consecvent angajamentului sau de a reprezenta mai mult decat o banca de celule stem.


Prin facilitarea accesului la transplant (Programul de suport pentru transplant), prin promovarea si implementarea de noi terapii cu celule stem in Romania si Europa (Programul de studii clinice) si prin programele speciale adresate copiilor cu risc (Programul de recoltare directionata - iCBC) ne asiguram ca familiile vor putea beneficia nu numai de disponibilitatea unei grefe, dar si de posibilitatea de utilizare terapeutica, in caz de nevoie.


Experienta celor 67 de grefe de sange ombilical eliberate cu succes pentru transplanturi autologe (cu grefe proprii) si transplanturi alogeneice fraternale sau neinrudite (grefe de la frati compatibili immunologic sau de la donator neinrudit) efectuate la copii, adolescenti si adulti reprezinta cea mai valoroasa confirmare si recunoastere internationala a calitatii serviciilor oferite de grupul nostru.


9 copii din Romania au fost transplantati cu grefe de sange ombilical eliberate de grupul Cord Blood Center.


Cord Blood Center este garantia excelentei si a inovatiei in domeniul bankingului de celule stem perinatale, reprezentand prima alegere pentru 75 000 de familii din Romania si 150 000 de familii din 6 tari europene.

perioada nedeterminata

Romania:
Cluj-Napoca
Otopeni

program relatii cu clientii / programari:
luni - vineri: 09:00 - 17:00;

Telefon: 0364.710.206 / 0377.100.075

e-mail: office@cordcenter.ro
web: www.cordcenter.ro

Pachet CBC Classic (recoltare de sange din cordonul ombilical)- 2490 RON, iar taxa anuala de depozitare este 249 RON;

*EXCLUSIV* Pachet CBC Gold (recoltare de sange din cordonul ombilical si recoltare suplimentara de sange de placenta) - 3590 RON, iar taxa anuala 349 RON;

Pachet CBC Platinum (recoltare de sange din cordonul ombilical si de tesut de cordon ombilical) - 3490 RON, iar taxa de depozitare 349 RON;

*EXCLUSIV* Pachet CBC Diamond (recoltare de sange din cordonul ombilical si recoltare suplimentara din placenta si de tesut de cordon ombilical) - 4590 RON, iar taxa de depozitare este de 389 RON;

*EXCLUSIV* Pachet CBC Red Diamond (recoltare de sange din cordonul ombilical si recoltare suplimentara din placenta, de tesut de cordon ombilical si de tesut placentar) - 12900 RON, iar taxa de depozitare este de 890 RON;

Optiunea DUO - depozitare in doua pungi. Serviciul se aplica pachetelor Classic si Platinum, este optional si se taxeaza.

Pachet special pentru gemeni - pretul se va adapta in functie de pachetul de recoltare ales.

Opinii utilizatori

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Gabriela pe 07 Iunie 2010

Mi se pare foarte avantajos aspectul ca nu te taxeaza decat dupa ce s-a facut prelevarea si ei stiu ca sangele recoltat a fost bun. Cred ca sunt si cei mai accesibili din punct de vedere financiar, mai ales in aceste vremuri de criza. Ce nu mi-a prea placut a fost ca am avut o intrebare la care n-au stiut sa imi raspunda pe loc. Au revenit ulterior cu raspunsul dar facea o impresie mai buna daca stiau sa raspunda atunci.

Cord Blood Center Banca de celule stem
De LauraS pe 07 Iunie 2010

Am apelat la serviciile lor si am fost foarte multumita.

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Bebelu' pe 07 Iunie 2010

Au fost promti cand am nascut si au luat proba imediat. A fost foarte usor sa fac alegerea pentru ca au banca in Bucuresti.

Pot fi folosite si la frati surori?
De Alina B pe 04 Iunie 2010

Buna ziua, o intrebare am si eu in legatura cu celulele stem, Pot fi folosite si pentru frati surori? Va multumesc!

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Elena pe 01 Iunie 2010

Am inteles ca se lucreaza la un program de miltiplicare a celulelor stem, asa ca mai sunt sanse. Nu renunta inca.

Incredere
De Maria pe 20 Mai 2010

Sunt la a-III-a sarcina si ne-am hotarat sa recoltam si noi celule stem. Deocamdata sunt multumita de servicii, mai sunt 2 luni pana la nastere si sper sa iasa totul bine.

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Mouse motan pe 04 Mai 2010

Si eu am crezut ca sunt pastrate pe toata perioada vietii,dar, se pare ca le poti utiliza doar pana la o anumita greutate a copilului. La mine este pana la 20 kg, iar copilul are 2 ani si 5 luni si are deja 20 kg si 1 m 10 inaltime. Este foarte dezvoltat. Am si eu o mare dilema: de ce sa mai platim taxa anuala daca nu se pot folosi decat pana la o anumita greutate, desi in contract scrie ca pe toata perioada vietii? De ce nu te informeaza de la inceput? in schimb, foarte multumita de tot personalul de la ei. Jos palaria la cum se misca. Dar asta ma demoralizat foarte mult. ptr. ca nu toti avem posibilitati ptr recoltare, dar am facut tot posibilul, cu gandul ca, intr-un fel, are protectie pe toata perioada vietii, si nu sa-mi fac remuscari mai tarziu, doamne fereste, ca am avut posibilitatea si nu am recoltat. Inca sunt in ceata, daca stiti ceva, spuneti-mi si mie. Va rog.

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Vi pe 27 Aprilie 2010

In afara de sangele placentar ptr recoltarea celulelor stem de unde se mai pot recolta si la ce varsta?

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Luciaiacob pe 28 Martie 2010

Cred ca inainte de a opta ptr recoltare de celule stem si a alege firma cu care vei incheia contractul, trebuie sa te documentezi foarte temeinic. Noi am optat ptr Cord Blood Center si suntem multumiti. Ce imi ofera garantia ca vor mai fi si peste 10 ani? Faptul ca multi parinti opteaza pentru recoltarea de celule stem cu aceasta firma. Orice fel de detalii ulterioare incheierii contractului pot fi obtnute de la ei, ma refer la eventualitatea in care ar fi nevoie de ele in caz de boala.

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Ioana pe 24 Martie 2010

Eu am recoltat celule stem cu aceasta firma in urma cu doi ani si pana acum sunt multumita. Insa nu stiu cine asigura transportul sangelui din Iugoslavia, in cazul in care am nevoie de el pentru tratarea unei boli. Stie cineva?

Contact Banca de celule stem Cord Blood Center Group

Adresa

Eftimie Murgu, 2A, Cluj, Cluj Napoca

Site www.cordcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.