• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Banca de celule stem Cord Blood Center Group

Cord Blood Center este prima companie din Romania care din 2006 a fost autorizata sa ofere servicii de family banking de celule stem.


In decursul celor 10 ani de activitate, 75 000 de parinti au decis sa beneficieze de serviciile de prelevare, transport, testare, evaluare, pregatire a grefelor de celule stem prin procesarea probelor...

Cord Blood Center este prima companie din Romania care din 2006 a fost autorizata sa ofere servicii de family banking de celule stem.


In decursul celor 10 ani de activitate, 75 000 de parinti au decis sa beneficieze de serviciile de prelevare, transport, testare, evaluare, pregatire a grefelor de celule stem prin procesarea probelor biologice disponibile la nastere (sange ombilical, sange placentar, tesut de cordon ombilical, placenta) si stocare a grefelor sub forma criogenata pentru utilizari terapeutice.


Suntem singura companie din Romania care are 2 banci de procesare si stocare a celulelor stem, la Cluj Napoca si Otopeni. Astfel probele biologice recoltate in maternitatile din tara pot sa fie directionate catre cea mai apropiata banca iar timpul de transport sa fie optimizat.


Va punem la dispozitie cea mai diversa gama de pachete de recoltare a celulelor stem disponibile la nasterea copilului dumneavoastra. Consilierii Cord Blood Center sunt alaturi de voi la fiecare pas, oferindu-va toate informatiile necesare alegerii pachetului de recoltate potrivit.


Pachetele complexe oferite in exclusivitate (Gold, Diamond si Red Diamond), au fost special concepute pentru obtinerea grefelor cu cea mai mare celularitate sau pentru stocarea unei diversitati de tipuri si surse de celule stem disponibile pentru utilizari terapeutice actuale si in perspectiva.


Alaturi de Cord Blood Center veti gasi confortul si siguranta oferite de un partener de incredere, care in decursul intregii sale activitati in Romania a ramas consecvent angajamentului sau de a reprezenta mai mult decat o banca de celule stem.


Prin facilitarea accesului la transplant (Programul de suport pentru transplant), prin promovarea si implementarea de noi terapii cu celule stem in Romania si Europa (Programul de studii clinice) si prin programele speciale adresate copiilor cu risc (Programul de recoltare directionata - iCBC) ne asiguram ca familiile vor putea beneficia nu numai de disponibilitatea unei grefe, dar si de posibilitatea de utilizare terapeutica, in caz de nevoie.


Experienta celor 67 de grefe de sange ombilical eliberate cu succes pentru transplanturi autologe (cu grefe proprii) si transplanturi alogeneice fraternale sau neinrudite (grefe de la frati compatibili immunologic sau de la donator neinrudit) efectuate la copii, adolescenti si adulti reprezinta cea mai valoroasa confirmare si recunoastere internationala a calitatii serviciilor oferite de grupul nostru.


9 copii din Romania au fost transplantati cu grefe de sange ombilical eliberate de grupul Cord Blood Center.


Cord Blood Center este garantia excelentei si a inovatiei in domeniul bankingului de celule stem perinatale, reprezentand prima alegere pentru 75 000 de familii din Romania si 150 000 de familii din 6 tari europene.

perioada nedeterminata

Romania:
Cluj-Napoca
Otopeni

program relatii cu clientii / programari:
luni - vineri: 09:00 - 17:00;

Telefon: 0364.710.206 / 0377.100.075

e-mail: office@cordcenter.ro
web: www.cordcenter.ro

Pachet CBC Classic (recoltare de sange din cordonul ombilical)- 2490 RON, iar taxa anuala de depozitare este 249 RON;

*EXCLUSIV* Pachet CBC Gold (recoltare de sange din cordonul ombilical si recoltare suplimentara de sange de placenta) - 3590 RON, iar taxa anuala 349 RON;

Pachet CBC Platinum (recoltare de sange din cordonul ombilical si de tesut de cordon ombilical) - 3490 RON, iar taxa de depozitare 349 RON;

*EXCLUSIV* Pachet CBC Diamond (recoltare de sange din cordonul ombilical si recoltare suplimentara din placenta si de tesut de cordon ombilical) - 4590 RON, iar taxa de depozitare este de 389 RON;

*EXCLUSIV* Pachet CBC Red Diamond (recoltare de sange din cordonul ombilical si recoltare suplimentara din placenta, de tesut de cordon ombilical si de tesut placentar) - 12900 RON, iar taxa de depozitare este de 890 RON;

Optiunea DUO - depozitare in doua pungi. Serviciul se aplica pachetelor Classic si Platinum, este optional si se taxeaza.

Pachet special pentru gemeni - pretul se va adapta in functie de pachetul de recoltare ales.

Opinii utilizatori

Recoltare de celule stem
De Oana pe 04 Octombrie 2011

Am citit cu interes opiniile voastre referitor la Cord Blood Center si sincer, am fost un pic intrigata, deoarece prietenele mele care au recoltat cu ei au fost foarte multumite. Si eu ma gandesc sa fac recoltare tot cu ei si, pentru a-mi inlatura orice neincredere, am considerat ca e mai bine sa-mi intreb medicul despre aceste analize virusologice, ce inseamna mai exact. Ma felicit ca am facut acest demers, deoarece am aflat ca aceste analize sunt importante in primul rand pentru sanatatea copilului meu si a mea si abia pe urma pentru sangele placentar. Acum am inteles de ce Cord Blood Center recomanda ca aceste analize sa fie facute in primul rand in timpul sarcinii, si nu dupa ce recoltarea a fost deja facuta, cand poate fi prea tarziu. Mi s-a dat un exemplu: daca analizele arata ca mama are sifilis, atunci se poate incepe imediat tratamentul potrivit din timpul sarcinii, astfel incat copilul sa fie cat mai putin afectat sau chiar deloc. In acest caz insa recoltarea de sange placentar poate sa nu fie indicata. In schimb, daca afli de acest lucru abia dupa recoltare, adica abia dupa nastere este mult prea tarziu ca sa poti lua cele mai eficiente masuri de tratament pt copil, iar recoltarea a fost inutila. La fel este si pentru celelalte analize virusologice.

Cord Blood Center Banca de celule stem
De AnaH pe 12 Septembrie 2011

Am auzit si bune si rele despre aceasta banca, insa nu am luat in seama si am vrut sa semnez cu ei, la indemul mai multor cadre medicale. Am fost dezamagita sa vad ca nu mi s-a raspuns la solicitari si abia dupa indelungate insistente am reusit sa vorbesc cu cineva de la departamentul lor care ma programa la o discutie care nu a mai avut loc pentru ca nu mi s-au dat si restul detaliilor. Am fost realmente dezamagita de felul in care s-au purtat, nu stiu daca asa fac cu toti clientii sau poate au prea multi si nu le mai pasa. Prefer a colaborez cu cineva caruia ii pasa deoarece este un efort financiar pentru multi si e normal sa vrei sa fii tratat cu respect. Aceasta a fost experienta mea cu cei de la CBC.

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Larisa Mateescu pe 16 August 2011

Mi-am dorit sa recoltez celule stem cu Cord Blood Center, dar am aflat ca ei nu fac analizele virusologice la nastere ei fac doar bacteriologie. Este clar ca poti depozita o proba contamintata virusologic. Este singura firma din Romania care nu face aceste analize. Rusine!

raspuns pt Violeta - e banca de sange
De Mirela pe 27 Aprilie 2011

ai dreptate violeta si din pacate nici ginecologii, medicii in care ar trebui sa ai incredere, sa iti ofere info corecte, recomanda tot Cordu' la toata lumea, fara sa stie ce recomanda si cel mai grav fara sa le pese, ca ei sunt platiti pt fiecare pacient pacalit, primesc si bani si plimbari pe la congrese ( asta daca pacalesc minim 5 pe luna).
viitoarelor mamici, studiati voi firmele de pe piata nu va mai incredeti in ce zice medicul, el o sa va faca oricum recoltarea indiferent cu ce firma alegeti sa colaborati.
Voi trebuie sa alegeti ce e mai bine pt copilul dvs, pt familia dvs!
Semnati un contract pe minim 18 ani, cu gandul ca daca e nevoie, sa aveti ce folosi, daca stocati sange integral e ca si cum ati fi aruncat cu banii pe geam.
Cititi contractele, verificati autorizatiile companiilor si luati cea mai buna decizie pt familia voastra.
Gasiti pe site-ul acesta toate bancile de celule stem din romania, intrati pe site-urile lor, sunati si vorbiti cu ei, mergeti la sediul lor si cel mai important cereti parerea unui jurist in legatura cu contractele.Nu toti suntem avocati si e normal sa nu ne pricepem la toate de asta e bine sa cereti ajutorul cuiva care se pricepe.
Oricum, nu ratati aceasta sansa de a recolta celule stem la nastere, acest moment e unic.
Sa va dea dumnezeu sanatate la toate!

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Violeta pe 25 Aprilie 2011

Sunteti toti multumiti pentru ce? Vi s-a facut un serviciu? Care? S-a depus sangele la rece , doar atit. Nu s-au recoltat celule stem de la nimeni, dar toti ati platit serviciul de recoltare celule stem si nu depozitare sange. Ati auzit sa fi dat vreo grefa pt transplant? Unde este copilul caruia i s-ar fi facut transplant de la sora lui pt talasemie?

Cord Blood Center Banca de celule stem - raspuns
De Mioara pe 18 Martie 2011

1) Ce ma deruteaza pe mine este faptul ca tot ce tine de litigii, rezolvari in instanta, tin de justitia si legislatia din Slovacia. De dorit este sa nu fie probleme, dar in cazul in care exista, poate cineva sa-mi spuna ce inseamna sa apelez la justitia slovaca pentru a-mi rezolva cazul? Inseamna sa traduci contractele in slovaca, sa le legalizezi, sa iti angajezi un avocat care sa stie slovaca sau si un traducator si sa te muti pt o perioada nedeterminata de timp in slovacia pana se rezolva cazul.

2) In contract nu este specificat nicaieri ca pot sa-mi aleg locatia unde sa fie depozitate celulele, iar de aici am inteles ca le pot depozita si fara acordul meu in bratislava.
Exact, locul de depozitare se alege de ei in functie de timpul scurs de la recoltare pana la ridicarea sangelui din spital. Adica daca nasti vineri e posibil sa se ridice proba din spital luni si atunci se proceseaza in tara ca daca ar mai trimit-o pana in slovacia e posibil sa nu mai poata fi buna. daca vine curierul mai repede atunci pleaca cu masinuta pana in bratislava.

3) Ei zic ceva de 185.000 euro in caz de transplant. A gasit cineva in contract specificat acest lucru? Nu exista nimic in contract. E doar o hartie pe care ti-o da o institutie din Slovacia, valabila doar daca te imbolnavesti de una din bolile din lista aia foarte scurta, boli foarte rare. Nu ai cum sa-i dai in judecata pt ca ei nu raspund in fata ta de chestia asta in niciun fel.

Respect!

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Ioana 35 pe 18 Martie 2011

Silviu, asta am observat si eu cand am citit contractele lor. Nu pot sa cred cat de usor se lasa pacaliti ramanii. Marketingul lor e foarte bun, felicitari, admir capacitatea lor de a prosti oamenii in fata. Cand am vorbit cu ei mi-au spus ca au peste 10000 de clienti, 10000 de oameni care nu stiu sa citeasca un contract, e incredibil! Si ce ma enerveaza cel mai tare e ca medicul ginecolog recomanda recoltarea de celule stem cu astfel de companii. Oare nu s-a sesizat niciun client sa-i reclame la protectia consumatorului? In plus contractul nu se negociaza, ceea ce e ilegal! Orice contract trebuie agreat in totalitate de ambele parti. Nu cred ca exista cineva care sa agreeze clauzele alea. Romanu se uita doar la pret si in gura vecinei care are 3 clase dar si-a recoltat celule stem cu cord blood center. si cecul ala, e geniala miscarea de mk, pacat ca nu e ceva pe bune, o asigurare serioasa ceva, asa cum e la ei nu ai cum sa primesti vreodata ceva de la ei.

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Silviu pe 02 Martie 2011

Acum am primit si noi contractul acasa si l-am studiat un pic.
1) Ce ma deruteaza pe mine este faptul ca tot ce tine de litigii, rezolvari in instanta, tin de justitia si legislatia din Slovacia. De dorit este sa nu fie probleme, dar in cazul in care exista, poate cineva sa-mi spuna ce inseamna sa apelez la justitia slovaca pentru a-mi rezolva cazul?

2) In contract nu este specificat nicaieri ca pot sa-mi aleg locatia unde sa fie depozitate celulele, iar de aici am inteles ca le pot depozita si fara acordul meu in bratislava.

3) Ei zic ceva de 185.000 euro in caz de transplant. A gasit cineva in contract specificat acest lucru?

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Gabita pe 25 Februarie 2011

Profesionalism, prompitudine - perfect!

Cord Blood Center Banca de celule stem
De Mihaela pe 19 Ianuarie 2011

Ratele se platesc trei luni consecutiv. Sau cel putin eu asa am platit acum doi ani.

Contact Banca de celule stem Cord Blood Center Group

Adresa

Eftimie Murgu, 2A, Cluj, Cluj Napoca

Site www.cordcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.