Polihidromatoza

Daca uterul creste mai mult decat trebuie apare aceasta conditie medicala numita polihidromatoza. aceasta se caracterizeaza printr-o acumulare excesiva de lichid amniotic in jurul fatului.

Cantitate prea mare de lichid amniotic (polihidromatoza)

Lichidul amniotic are un rol crucial in dezvoltarea si protejarea bebelusului in burtica ta. Daca uterul creste mai mult decat trebuie apare aceasta conditie medicala numita polihidromatoza. Aceasta se caracterizeaza printr-o acumulare excesiva de lichid amniotic in jurul fatului. Afla cat de periculoasa este aceasta afectiune si daca esti sarcina ta este supusa acestui risc! Care sunt cauzele polihidromatozei? Specialistii nu stiu inca ce anume cauzeaza cazurile usoare, superficiale de acumulare de lichid, insa considera ca la baza situatiilor moderate spre severe stau la baza urmatorii factori:   diabet maternal (polihdromatoza este diagnosticata in aproximativ 10% dintre...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul