Masina

Masina mea a devenit o a doua casa pentru mine

Masina mea a devenit o a doua casa pentru mine Pentru ca am trei copii, cateodata am impresia ca imi petrec mai mult timp in masina decat acasa. Fac o gramada de lucruri in masina: ma pensez, ma dau cu ruj si mascara, am intervievat oameni la telefon, aflandu-ma in masina, mi-am luat notite si mi-am scris memento-uri pe o carte de colorat in masina, folosind un creion colorat pe care l-am gasit pe jos; Nu am facut niciunul din aceste lucruri in timp ce conduceam, stai linistita; masina este locul meu de evadare, dar si un fel de birou mobil, este un mijloc de transport, dar si o cafenea, este canapeaua psihologului, pentru ca mai si plang in masina, atunci cand uit de exemplu sa ajung la ziua portilor deschise de la gradi. Masina...

Trucuri simple pentru siguranta copilului in masina

Trucuri simple pentru siguranta copilului in masina Afectiunile cu care se pot confrunta cei mici in copilarie sunt nenumarate, iar parintii trebuie sa fie in permanenta in alerta. Problemele de sanatate nu sunt insa singurele motive de ingrijorare ale parintilor. Accidentele rutiere si siguranta copilului in masina sunt alte aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand calatoresti cu cel mic.

Exista insa numeroase masuri pe care le poti lua pentru a mari siguranta copilului in masina. De asemenea, trebuie sa folosesti corect centurile de siguranta din masini.

Iata mai jos cateva sfaturi de care sa cont atunci cand calatoresti cu cel mic: Foloseste intotdeauna scaune speciale pentru copii Incepand cu primul...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul