Masina cu care Radu Valcan isi plimba copiii intoarce toate privirile. Nu te asteptati la asta

/ / Modificat: 2023-08-27
Masina cu care Radu Valcan isi plimba copiii intoarce toate privirile. Nu te asteptati la asta

Radu Valcan si Adela Popescu au o familie numeroasa, avand impreuna trei copii. Astfel, cand merg undeva cu totii, fiind cinci, au nevoie de o masina pe masura. Aceasta atrage privirile tuturor si costa cateva zeci de mii de euro.

Este vorba despre un Mercedes V Class, care este incadrat la categoria "van", in traducere dubita. Pretul unei astfel de masini porneste de la 40 000 de euro si poate fi de cinci ori mai mare, in functie de optiunile alese.

Motivul pentru care Adela Popescu si Radu Valcan au ales o astfel de masina este clar confortul pentru ei si copiii lor, atunci cand pleaca cu totii in vacante sau in diferite locuri prin oras.

Radu Valcan, un familist convins

Radu Valcan a declarat nu de putine ori ca familia reprezinta cea mai mare virtute a vietii sale. El si Adela Popescu sunt impreuna de mai bine de 13 ani, iar de 8 ani sunt casatoriti. Au impreuna trei copii: Alexandru, Andrei si Adrian.

Prima casnicie a lui Radu Valcan a fost atunci cand el avea aproximativ 20 de ani. Primul lui mariaj, cu Tereza, s-a incheiat in 2007. 

„Nu am gresit nici eu, nici ea. Asa a fost sa fie sa fim impreuna si sa ne despartim. Ne-am casatorit si am invatat multe, sunt incercari din viata. M-am casatorit la 20 si ceva de ani pentru ca mi se parea cool. Asa mi-am imaginat eu ca o sa fie acel moment, dar nu a fost asa. Eu doream stabilitate, imi place familia. Nu mai merge relatia, nu ne mai intelegem si te incarci negativ, asta e o relatie care nu te mai ajuta ca individ sa cresti”, a declarat Radu Valcan.

FOTO: fanatik.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Masina Radu valcan

Articole recomandate

Citeste si despre