Invatare multumesc la copii

"te rog" si "multumesc" sunt 2 expresii magice pe care micutul tau trebuie sa le invete sa le foloseasca inca de cand incepe sa vorbeasca primele cuvinte.

7 pasi sa cresti un copil care sa multumeasca

7 pasi sa cresti un copil care sa multumeasca Recunostinta este una dintre calitatile pe care toti parintii spera sa le dezvolte in copii lor. Aceasta este insa rareori inascuta si poate fi necesar sa-l inveti chiar tu pe micutul sau sa fie recunoscator pentru ceea ce are.

Altruismul si recunostinta au nevoie de incurajarea constanta a parintilor pentru a se transforma din gesturi de politete in trasaturi de caracter.

Bebelusii sunt egoisti in mod natural, iar adolescentii pot parea si ei egoisti atunci cand isi dezvolta personalitatea. Eforturile unor parinti bine-intentionati dau insa roade pe termen lung de cele mai multe ori.

Un copil care creste intr-un camin unde invata sa multumeasca si sa fie recunoascator...

Alte articole despre:  recunostinta politete educatie educatie copii

Cum inveti copilul sa spuna Te rog si Multumesc?

Cum inveti copilul sa spuna Te rog si Multumesc? Bunele maniere si politetea se invata. Si depinde de tine cat de repede o va face copilul ta. "Te rog" si "Multumesc" sunt 2 expresii magice pe care micutul tau trebuie sa le invete sa le foloseasca inca de cand incepe sa vorbeasca primele cuvinte. Iata cum!   La ce varsta poti incepe sa inveti copilul sa spuna "Multumesc" si "Te Rog"?   Este nerealist sa astepti de la un copil de 3-4 ani sa inteleaga virtutea acestor cuvinte si rolul sau semnificatia lor. Insa incepand cu 3 ani el incepe sa vorbeasca destul de clar si sa isi diversifice vocabularul, ceea ce creeaza oportunitatea pentru insusirea cuvintelor magice.   Poti incepe sa il inveti de la 3 ani incolo sa...

Invata copilul cum sa se poarte la o petrecere

Invata copilul cum sa se poarte la o petrecere Cei mai multi copiii sunt incantati de ideea unei petreceri, insa micutul tau are nevoie de cateva sfaturi parintesti inainte de a prelua rolul de invitat sau gazda a unei petreceri. Asigura-te ca micutul tau este familiarizat cu eticheta recomandata pentru o petrecere ca sa eviti situatiile jenante pentru el, dar si pentru tine. Daca micutul tau este invitat la o petrecere Primul lucru pe care copilul tau trebuie sa-l stie este ca este recomandat sa confirme telefonic sau fata in fata prezenta la petrecerea la care a fost invitat. Prima petrecere a micutului este un moment bun pentru a-i explica de ce punctualitatea este o parte importanta a manierelor de care trebuie sa dea dovada la...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul