Eat like a PRO

Una dintre cele mai mari provocari cu care ne confruntam cand vine vorba de alimentia copiilor nostri este legata de cum sa ii convingem sa manance legume si fructe. Statisticile arata ca in fiecare an, copiii se hranesc din ce in ce mai necorespunzator: mai putine legume, fructe si peste, insa tot mai multe grasimi si zaharuri. In ritmul acesta, peste 70 de milioane de copii din toata lumea vor suferi de obezitate pana in anul 2025*. Stim, este o statistica ingrijoratoare si trebuie sa luam masuri!


Poate ca cei mici nu ii asculta pe parinti cand le spun sa isi manance toate legumele din farfurie, dar pe eroii lor, da! Eat Like A Pro este o initiativa globala sprijinita de Beko si FC Barcelona, care vine in ajutorul parintilor, pentru a ii invata pe cei mici beneficiile unei alimentatii sanatoase. Aratandu-le copiilor ce mananca eroii lor, ii putem convinge pe cei mici ca alimentele sanatoase sunt interesante si atractive.


*Sursa: Organizatia Mondiala a Sanatatii 

Citeste ultimele noutati

1 2

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul