Copilul in zodia Leu

/ / Modificat: 2013-07-17
Copilul in zodia Leu

Aveti toate motivele sa fiti mandri de copilul vostru Leu. El este binecuvantat cu o buna-dispozitie de invidiat, o inima mai mult decat iubitoare, o creativitate abundenta si abilitati instinctuale de conducere.

Talentul innascut pentru drama il poate ajuta atat in afaceri, cat si in inclinatiile pentru arte – poate pe scena sau pe ecran. Mandria este una foarte puternica in cazul Leilor, la fel ca si demnitatea, asa ca pastreaza disciplina pentru acasa si laudele pentru public.

Copilul Leu este plin de bucurie si de sarm. Trebuie sa te astepti la tot felul de artificii pe care el le va face pentru a fi in centrul atentiei. Desi este bine ca aceste eforturi ale sale sa fie incurajate, ai grija ca nu cumva sa treci in extrema cealata si sa il lauzi prea mult. Copilul trebuie sa invete si sa imparta atentia cu altcineva.

Copiii Leu sunt artisti de mare clasa, asadar asigura-te ca latura sa creativa este exploatata asa cum se cuvine. Pune-i la dispozitie creioane colorate, acuarele si lut pentru modelat, inventati impreuna povesti, faceti tot ce se poate pentru a-i folosi imaginatia extraordinara de care dispune.

Loialitatea unei inimi de Leu

 Caldura, loialitatea si generozitatea sunt doar cateva dintre caracteristicile copilului Leu. Copiii Leu sunt entuziasti, afectivi si experimenteaza viata cu toata inima lor. 

Sensibili, mandri si uneori un pic orgoliosi, copiii Leu par sa fie foarte curajosi, insa de fapt ei sunt chiar vulnerabili din punct de vedere emotional. Un cuvant mai dur poate sa dea peste cap increderea in sine a copilului Leu, asadar trebuie sa ai mare grija cum vorbesti cu copilul Leu, mai ales cand este vorba de o lectie de disciplina.

Nevoile primare ale copilului Leu includ atentie si aprobare, iar copilul Leu va face tot ceea ce este nevoie pentru a-si asigura aprecierea parintilor, prietenilor si a tuturor celor din jur. Acesti micuti au un simt dramatic natural. Copilul Leu s-ar putea sa te uimeasca cu performante improvizate inca de la o varsta frageda si s-ar putea sa observi cum adesea se uita in oglinda sau cum adopta un stil vestimentar colorat.

Asa cum critica ii poate rani sufletul, copilul Leu se poate hrani cu complimente si recunoasterea meritelor. Micul tau Leu poate deveni cu usurinta actorul principal in piesa de teatru de la scoala, starul echipei de fotbal sau orice alta activitate care il va aduce in prim plan.

Ai grija sa iti rasplatesti copilul pentru tot ceea ce face, inclusiv pentru acutul simt al loialitatii si moralitatii de care va da dovada.

Mama in zodia Leu

 Generozitatea ta emotionala este un cadou excelent pentru copiii tai. Mamele Leu sunt mandre, indraznete si determinate, firea ta protectoare si marinimia il vor ajuta pe copilul tau sa stie mereu cat este de iubit.

Mamele Leu sunt de asemenea, foarte creative, asa ca nu uita sa explorezi teritoriul artelor cu copilul tau inca de la o varsta frageda, aceasta fiind o foarte buna modalitate de a crea o legatura cu cel mic.

Mergeti impreuna la muzee, la diferite ateliere de creatie sau realizati ceva impreuna acasa. Un lucru care trebuie retinut de mamele Leu este ca personalitatea si flerul natural pot uneori sa ii puna in umba pe copii.

Asigura-te ca cel mic se afla suficient de mult in lumina reflectoarelor si ca este apreciat pentru tot ceea ce face si ce este el.

Ca parinte Leu, pui mare pret pe loialitatea, protectia si afectiunea familiei

Esti pasionat si foarte sincer in exprimarea sentimentelor, astfel copiii tai stiu foarte bine cand esti intr-o dispozitie buna, la fel cum stiu cand nu esti atat de bine dispus.

Cu curajul tau natural, energia si dragostea pe care o arati cu siguranta vei fi in centrul atentiei in familia ta si vei da tonul emotional pentru copii si partener. Cand te simti apreciat, viata este minunata pentru tine, insa cand te simti dat la o parte, ignorat sau subapreciat, poti deveni foarte suparat si insensibil la nevoile celorlalti. Leu este un semn regal, iar "regalitatii" nu ii place sa fie ignorata.

Copiii te iubesc cu generozitate si tu ii raspaltesti mereu cu cadouri si gesturi marete. Daca copilul tau are invitati, toata lumea este intr-o buna dispozitie si faci totul pentru buna dispozitie a tuturor, chiar daca iti permiti sau nu. Dar iti place sa fii rasplatit pentru eforturile tale. Ai atat o parte mandra, cat si o parte de nesiguranta si cand bunavointa nu iti este recunoscuta, te va afecta foarte tare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodii copii Alimente copii zodie Cariera copii zodii

Articole recomandate

Citeste si despre