Aplicatii Android pentru gravide

/ / Modificat: 2013-12-28
Aplicatii Android pentru gravide

Telefoanele inteligente care folosesc sistemul Android de la Google ofera acum o serie de aplicatii special concepute pentru femeile insarcinate, capabile sa furnizeze informatii utile despre sarcina si raspunsuri pentru curiozitatile frecvente ale viitoarelor mamici.

Iata 10 programe de acest tip care te pot insoti virtual in calatoria magica a maternitatii.

Aplicatiile Android te ajuta sa afli data la care vei naste, stadiul de dezvoltare a bebelusului tau si o serie de sfaturi despre felul in care te poti ingriji temeinic pe parcursul celor 9 luni de sarcina. Aplicatiile pot fi descarcate de pe internet, accesand site-ul androidapps.com.

Pregnancy Assistant

Pregnancy Assistant

Aplicatia Pregnancy Assitant, lansata pe data de 1 noiembrie 2011, se asigura ca informatiile privind dezvoltarea copilului tau te insotesc pretudinteni. Vei putea observa evolutia sarcinii pas cu pas, din prima zi pana in cea de-a 40-a saptamana. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci data ultimului ciclu menstrual, iar softul se va ocupa de restul.

Neonatal Knowledge

Iti doresti sa ai la dispozitie tot timpul informatiile medicale care vizeaza domeniul neonatal? Aplicatia Neonatal Knowledge, lansata in august 2010, este un mini-dictionar care iti ofera in cateva secunde raspunsurile pe care le cauti despre dezvoltarea bebelusului tau in termeni stiintifici.

Notes Pregnancy

Aceasta unealta lansata de sistemul Android iti permite sa creezi, sa editezi si sa salvezi diverse note (insemnari) sub protectia unei parole. Cu Notes Pregnancy ai la dispozitie o serie intreaga de stiluri de formatare, poti prioritiza intrarile dupa bunul plac si ai posibilitatea sa adaugi fotografii din telefonul tau direct in textul pe care il creezi. Iata o buna cale de a pastra cele mai frumoase amintiri din timpul sarcinii.

Pregnancy Ticker

Programul Pregnancy Ticker calculeaza cu acuratete termenul nasterii si te anunta in permanenta asupra stadiului in care te afli cu sarcina. Concomitent, afiseaza informatii despre trimestrul aferent si multe trucuri utile pentru viitorii parinti. Versiunea contra cost vine cu o fotografie diferita a fatului in fiecare saptamana.

Baby Bump

Baby Bump

Baby Bump contine instiintari saptamanale despre sarcina si dimensiunea fatului, jurnal, calendar, sistem de contorizare a miscarilor fatului sau a contractiilor, fotografii din pantec, grafice pentru controlul greutatii si sfaturi nutritionale.

Pregnancy and Medication Safety

Perfect pentru gravidute, proaspete mamici, medici pediatri sau obstreticieni, aplicatia Pregnancy and Medication Safety este dedicata medicamentelor de interes pentru sarcina, alaptare, travaliu si nastere.

Informatiile sunt preluate din prospectele aprobate de FDA (Food and Drug Administration), agentia guvernamentala americana care reglementeaza protectia consumatorului in sistemului medical si alimentar din SUA.

Ovulation and Pregnancy Calendar

Aceasta aplicatie profesionala a fost conceputa special pentru sectorul ginecologic, sub indrumarea unui specialist avizat. Femeile pot introduce durata si regularitatea ciclului menstrual, iar programul calculeaza automat zilele fertile. Ovulation and Pregnancy Calendar poate fi folosit atat pentru monitorizarea unei conceptii dorite, cat si pentru evitarea unei sarcini nedorite.

Mom 2 Be Free

Mom 2 Be Free este o aplicatie care monitorizeaza sarcina si ofera o serie intreaga de sfaturi pentru viitoarele mamici, viitorii tatici, familie si prieteni despre venirea pe lume a bebelusului. Contine jurnal, statistici zilnice despre cresterea fatului, sistem de impartasire a informatiilor catre celelalte contacte din telefon, la cererea utilizatorului.

Pregnancy Diet

Pregnancy Diet

Aplicatia Pregnancy Diet contorizeaza toate rigorile alimentare de care orice graviduta trebuie sa tina cont si te ajuta sa alegi meniurile potrivite, sa identifici nutrientii importanti de care ai nevoie si sa pregatesti retete gustoase, care sa te mentina in forma.

Daddy511

Daddy511

Aplicatia Daddy511 este un cronometru de contractii usor de folosit pentru monitorizarea sarcinii. Programul estimeaza cat este de avansata sarcina, stocheaza informatii despre spital si echipa medicala si te anunta cand este momentul sa te indrepti catre sala de nastere. Un alt avantaj al softului este ca poate fi utilizat in mod gratuit.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre