6 rochii de vara in tendinte pentru 2012

/ / Modificat: 2012-06-22
6 rochii de vara in tendinte pentru 2012

Moda verii 2012 in materie de rochii este extrem de versatila si inglobeaza o multime de modele. Pana si creatorilor le-a fost destul de greu sa defineasca un stil anume pe care sa il adopte femeile in acest sezon. Cu o sumedenie de colectii in fata ochilor, noi am analizat cu atentie propunerilor designerilor celebri, am selectat si iti recomandam 6 rochii in voga, pe care sa le porti cu drag in aceasta vara!

Rochie maxi cu imprimeuri

Imprimeurile si culorile nu trebuie sa lipseasca din sifonierul tau in aceasta vara. Acestea pot fi purtate in orice lungime de rochie, insa cele maxi, lejere si vaporoase raman in continuare vedetele sezoanelor de vara.

Rochie-Crawling_On_The_Sun-Red

Zenda.ro, 39.9 lei

Rochie alba, scurta, lejera

Rochiile albe patrund puternic in optiunile si viziunile creatorilor pentru tendintele verii 2012. Se poarta modelele lejere de rochii scurte sau midi, dar si lungi, cu mici accente de dantela din aceeasi culoare.

rochie-alba

Bonprixro.eu, 99.90 lei

Rochie mini, colorata, cu imprimeuri

Rochiile mini nu vor iesi foarte curand din tendintele verilor, deoarece sunt cele care te ajuta sa faci fata zilelor toride de vara, dar sa pastrezi totodata o nota de senzualitate discreta, fara a avea accente vulgare.

Acesta este un model pentru mamici ceva mai curajoase in imbracaminte, care nu se sfiesc sa-si arate formele. Culorile puternice, asa cum este si coraiul din aceasta rochie, sunt obligatorii in garderoba de sezon.

rochie-corai

Amafashion.ro, 190.40 lei

Rochie midi, vaporoasa

Rochiile midi sunt extrem de practice si lejere, deoarece nu exista riscul sa te impiedici in ele, asa cum se intampla la cele lungi, si nici nu trebuie sa stai mereu sa tragi de ea sau sa o aranjezi, ca in cazul celor foarte scurte.

Rochitele vaporoase, pana peste genunchi, colorate in nuantele verii - corai, albastru, verde, galben etc., - sunt printre modelele in tendinte in acest an.

rochie-midi

Bonprixro.eu, 89.9 lei

Rochia peplum, in culori puternice

Rochia peplum este un model proaspat intrat in tendinte in acest an, iar creatorii o pastreaza chiar si in sezonul cald pe podiumurile de moda. Au grija insa ca modelele alese sa fie cat mai decupate, scurte si colorate, astfel incat sa poata fi purtate in zilele calde si sa se asorteze cu lumonozitatea si stralucirea zilelor varatice.

Iata un model elegant, sofisticat, care poate fi purtat cu succes vara la ocazii importante. Imbina armonios trei culori foarte la moda in acest sezon - albastru si verde, cu mici accente de alb.

rochie-din-jerse-verde-albastru-si-alb

Amafashion.ro, 169,15 lei

Rochie cu imprimeuri florale

Rochiile de tip tunica, lungi, midi sau cu alte taieturi, dar cu imprimeuri florale, sunt la mare cautare in acest sezon.

Se poarta foarte mult si rochiile cu flori atasate, din diverse materiale, pe un fond coloristic uni.

rochie-flori

Laredoute.ro, 139.90

Tie ce rochite de vara iti plac? Iti fac cu ochiul tendintele verii 2012? Pe care ti-ar placea sa o ai in garderoba? Spune-ne parerile si sugestiile tale in seciunea de comentarii de mai jos.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre