Rochii de vara pe care sa le adaugi in colectia ta

/ / Modificat: 2022-06-09
Rochii de vara pe care sa le adaugi in colectia ta

Vara aceasta trebuie sa iesi in evidenta intr-o maniera unica, eleganta si lejera. Si pentru ca stim ca nu ai avut timp sa iti reinnoiesti garderoba, ti-am pregatit top-ul modelelor potrivite pentru sezonul calduros.

Rochiile romantice vor fi in trend in aceasta vara, asa ca imagineaza-ti materiale delicate si vaporoase, printuri florale, volanase jucause si nuante feminine, care iti fac pielea mai luminoasa. Rochiile sunt esentiale in garderoba ta de vara, pentru ca reprezinta o tinuta in sine, astfel ca nu mai trebuie sa pierzi timpul combinand diverse piese. In plus, reprezinta cea mai simpla modalitate de a arata mereu chic.

Pentru a te ajuta sa faci cea mai buna alegere, am pregatit o lista cu cele mai noi tendinte de rochii de vara 2022 pe care le poti gasi intr-un singur loc, si anume la magazinul online Joa.ro.

Rochiile inflorate

O rochie cu flori te poate ajuta sa arati si sa te simti bine indiferent de scopul pentru care o alegi. Imprimeul floral este printre cel mai iubit, prin aerul feminin si romantic pe care acesta il ofera oricarei purtatoare. Imagineaza-te plimbandu-te pe plaja intr-o astfel de rochie fabuloasa sau mergand la plimbare cu prietenele tale, care te va pune in centrul atentiei. Poti opta pentru un material vaporos sau pentru unul mai dens, rochii inflorate mai scurte sau mai lungi, in functie de stilul propriu. 

Rochiile midi cu imprimeu tropical

In ultimii ani, rochiile midi au luat cu asalt lumea modei, iar acest lucru este valabil si in aceasta vara, cand vor domina tendintele. Lungimea perfecta confera acestui accesoriu vestimentar o alura de feminitate care cu greu poate fi intrecuta de alte rochii. In functie de modelul ales, rochia midi e perfecta pentru o multitudine de ocazii, de la evenimente formale la job sau date. Asorteaz-o cu o pereche comoda de tenisi sau sandale cu platforma pentru o tinuta casual, sau daca vrei sa fii mai classy, asorteaza o rochie midi cu o pereche de pantofi pentru a obtine tinuta perfecta pentru nunta unei prietene. 

Rochiile boho chic

O tendinta inspirata de curentul hippie si free spirit al anilor ’70, stilul boho chic se potriveste oricui isi doreste o tinuta de festival cu ajutorul careia sa emane feminitate si independenta. Pentru un aer boem poarta o pereche de cizme de vara si o jacheta de piele cu franjuri. De asemenea, impleteste-ti parul cu fasii de material (in stil gipsy) sau poarta o coronita delicata din flori naturale.

Rochiile de vara din vascoza 

Viscoza, fiind un material fin si comod, este la mare cautare cand vine vorba de tinute de vara. Este tipul de material care nu se sifoneaza si care este prietenos la purtare, conferind o senzatie racoritoare chiar si in cele mai toride zile. Rochiile din vascoza, atat de populare in anii '90 sunt din nou la moda si, desi le-am vazut si in sezoanele trecute, in aceasta vara se reinventeaza in cel mai casual stil, astfel incat sa le poti purta de dimineata pana seara. Daca esti in cautare de rochii de vara din vascoza online, arunca o privire la Joa.ro.

Beneficiaza de stralucirea calda a soarelui cu cele mai frumoase modele de rochii de vara proaspete si vaporoase, care condimenteaza instantaneu orice vacanta oferite de Joa.ro!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre