Blugi de dama ieftini? Nu sunt atat de greu de gasit pe cat crezi!

/ / Modificat: 2023-06-23
Blugi de dama ieftini? Nu sunt atat de greu de gasit pe cat crezi!

Daca esti in cautarea unor blugi de dama ieftini, dar de calitate, nu trebuie sa te stresezi. Exista multe optiuni pe piata, care se potrivesc cu stilul si bugetul tau. Iata cateva sfaturi pentru a gasi blugi de dama ieftini si frumosi.

Alege blugi de dama potriviti pentru silueta ta

Unul dintre cele mai importante criterii atunci cand cumperi blugi de dama este sa alegi o croiala care iţi avantajeaza silueta. De exemplu, daca ai picioarele lungi şi subţiri, poţi purta blugi skinny sau evazaţi, care iţi vor evidenţia forma picioarelor. Daca ai şoldurile mai late şi talia mai ingusta, poţi opta pentru blugi cu talie inalta, care iţi vor alungi şi subţia silueta.

Blugii pot avea talia inalta, medie sau joasa. Talia inalta este ideala pentru femeile care vor sa işi alungeasca picioarele şi sa işi subţieze talia. Talia medie este cea mai confortabila şi universala, potrivindu-se la majoritatea tipurilor de corp. Modelele de blugi cu talie joasa sunt mai potrivite pentru femeile cu şolduri inguste şi abdomen plat.

Cum sa alegi blugii de dama ieftini

Blugii sunt piese vestimentare versatile, care se pot combina cu diverse topuri, camaşi, pulovere sau jachete. in funcţie de croiala, culoare şi detalii, pot crea look-uri casual, elegante sau trendy. Pentru a alege blugii de dama ieftini care ţi se potrivesc, trebuie sa ţii cont şi de marime şi culoare. Blugii trebuie sa fie pe masura ta, nici prea largi, nici prea stramţi şi sa aiba o culoare care se incadreaza in gradul de formalitate al evenimentului la care ii porţi. Blugii pot fi albaştri, negri, gri, albi sau coloraţi, aşa ca ai de unde sa alegi.

Profita de ofertele si reducerile online

O alta modalitate de a gasi blugi de dama ieftini este sa cauţi oferte şi reduceri online. Multe magazine online au promoţii şi discounturi atractive, care iţi permit sa cumperi blugi de dama la preţuri foarte mici. De exemplu, poţi gasi blugi de dama Colin's drepţi, lungi, scurţi şi in multe modele şi culori atractive, la preţuri reduse.

Asorteaza blugii cu camasi de dama atractive

Pentru a completa ţinuta cu blugi de dama ieftini, poţi alege camaşi de dama elegante sau casual. Camaşile sunt piese versatile, care se potrivesc cu orice tip de blugi şi care iţi dau un aer sofisticat sau relaxat, in funcţie de ocazie. Poţi alege camaşi albe clasice, camaşi colorate sau imprimate, camaşi din denim sau din materiale fluide. 

Prin urmare, blugii de dama ieftini nu sunt o utopie. Pentru mai multe idei poţi apela la Campaigns, o agenţie care ofera servicii in domeniul fashion şi stylelife!







Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Blugi femei Imbracaminte

Articole recomandate

Citeste si despre