Kamasutra si fertilitatea

/ / Modificat: 2012-12-11
Kamasutra si fertilitatea

Sexul poate deveni un atu important in incercarea de a ramane insarcinata. Specialistii in Kamasutra sustin ca exista pozitii sexuale speciale, care favorizeaza o penetrare adanca si plasarea spermei cat mai aproape de locul fecundarii, in vederea conceptiei. Iata cateva pozitii care sporesc fertilitatea si te ajuta sa iti indeplineste visul de a ramane gravida mult mai repede.

Kamasutra pentru fertilitate

Kamasutra este arta sexualitatii, ceea ce presupune ca studierea ei te ajuta sa iti inveti mai bine corpul si punctele-cheie ale organismului care ofera placere. Dar pe langa cresterea libidoului, intensificarii placerii sexuale, ea ajuta si cuplurile care vor sa conceapa copii, prin sporirea fertilitatii.

Pozitiile sexuale din Kamasutra sunt concepute pentru sporirea placerii sexuale, dar unele dintre ele faciliteaza procesul de conceptie. In functie de profunzimea penetrarii, ele pot favoriza ejacularea si plasarea spermei cat mai aproape de uter, pentru a facilita conceptia.

Foto: marieclaire.com

Pozitii sexuale Kamasutra pentru fertilitate


Pozitia Misionarului

Pozitia misionarului a primit multe nume in arta Kamasutra, dar ea se rezuma la pozitia clasica a barbatului deasupra.

Este una dintre cele mai recomandate pozitii pentru conceptie pentru ca presupune o penetrare adanca si plasarea spermei cat mai aproape de uter. 


Pozitia Crabului

Este una dintre cele mai cunoscute pozitii din Kamasutra si este o alta varianta a pozitiei misionarului.

Trebuie sa stai intinsa pe spate, cu picioarele ridicate si stranse la nivelul stomacului. Partenerul va sta in genunchi si va face penetrarea prin fata, tinandu-te de umeri. 


Pozitia Echerului

Este foarte asemanatoare cu cea a crabului, presupune tot penetrarea prin fata si este foarte indicata pentru ca tu poti controla cu usurinta profunzimea penetrarii prin anumite miscari sau prin arcuirea spatelui, incordarea sau apropierea picioarelor ori relaxarea lor.

Stai intinsa pe spate, partenerul sta in genunchi in fata ta si te tine cu mainile de solduri. Dupa penetrare, incolaceste-ti picioarele in jurul lui. 


Pozitia Linguritei

Aceasta este una dintre pozitiile mai "lenese" din Kamasutra. Daca sunteti prea epuizati sau nu aveti chef de o seara energica, apelati la pozitia lingurita pentru a incerca sa ramaneti "insarcinati".

In aceasta practica trebuie sa stati amandoi intinsi pe pat, pe o parte. Tu te ghemuiesti un pic, prin aducerea picioarelor in fata, pentru a lua forma unei linguri, iar penetrarea are loc pe la spate.

Penetrarea nu este foarte adanca, dar poate fi utila in procesul conceptiei, pentru ca este o pozitie extrem de excitanta, care ofera partenerilor posibilitatea sa se relaxeze si sa se aventureze in cele mai tari senzatii si placeri.

Pozitia Bambusului

Aceasta pozitie sexuala este foarte interesanta, usor nonconformista si permite o penetrare suficienta pentru a favoriza conceptia. Ca si celelelate pozitii de mai sus, tot partenerul este pus la mai multa munca.

Tu stai intinsa, iar el sta in fata ta, in genunchi. Picioarele tale nu il vor mai incolaci. Unul dintre ele va sta peste umarul lui, iar celelalt intins in sus. Penetrarea se face printr-o parte.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Crestere fertilitate Fertilitate cuplu

Articole recomandate

Citeste si despre