10 plante afrodisiace care stimuleaza libidoul si fertilitatea

/ / Modificat: 2016-03-24
10 plante afrodisiace care stimuleaza libidoul si fertilitatea

Plantele afrodisiace sunt folosite de mii de ani pentru a creste libidoul femeilor si barbatilor. Pe langa efectul magic pe care il au pentru viata intima, ele se dovedesc a fi extrem de eficiente in tratarea unor probleme de natura intima si in cresterea fertilitatii.

Atentie! Unele plante afrodisiace pot avea efecte secundare nocive sau pot interactiona cu anumite tratamente medicamentoase. Ele nu trebuie consumate la intamplare. Citeste cu atentie care sunt efectele adverse inainte de a le folosi sau solicita sfatul medicului!

Ghimbir

Ghimbirul ramane cea mai populara planta afrodisiaca care exista. Radacina de ghimbir este nu numai un potentiator al libidoului, ci si un revitalizator al intregului organism. Poate fi consumat in mancaruri si bauturi, nu numai sub forma de pastile.

Iarba caprei agitate

Conform credintelor populare, planta a fost descoperita de un pastor chinez. Dupa ce oile cu care era la pascut au mancat din aceasta planta, el a observat o crestere a libidoului la acestea. De atunci, ea a fost analizata si adaugata pe lista plantelor afrodisiace, cu efecte remarcabile asupra potentei.

Damiana

Damiana este o planta originara din Mexic si este folosita adesea ca stimulentintim si ca metoda de imbunatatrire a fertilitatii. Specialistii sustin ca exista componente ale plantei care actioneaza in organism asemenea progesteronului.

Coltul babei

Una dintre plantele cu cele mai multe proprietati tonice asupra organismului este coltul babei. Ea are meritul de a stimula libidoul barbatilor si femeilor si de a imbunatati functiile aparatului reproducator al acestora.

Maca

Maca este o planta descoperita de triburile incase, care si-a dovedit eficienta in ceea ce priveste stimularea libidoului. Efectele miraculoase ale plantei sunt nenumarate, iar majoritatea lor se refera la functia reproductiva a femeilor sau barbatilor.

Printre cele mai importante beneficii se numara cresterea fertilitatii in cuplu; revitalizarea organismului, dar si regenerarea celulara, imbunatatirea functiilor erectile si cresterea spermatogenezei.

Yohimbe

Cunoscuta pentru proprietatile esentiale pe care le are in tratamentul impotentei, Yohimbe se dovedeste a fi un ajutor practic si in stimularea libidoului. Este un afrodisiac natural folositor barbatilor care sufera de impotenta.

Muira Puama

Muira Puama este o planta afrodisiaca dedicata sanatatii intime a barbatilor. Ea are capacitatea de a reface functiile erectile si de a reda potenta acestora. Cresterea libidoului este un alt beneficiu al administrarii acesteia.

Floarea pasiunii

Numele acestei plante este relevant pentru scopul si efectele pe care le are asupra corpului. Frunzele si tulpina plantei contin substante si compusi speciali pentru a stimula libidoul si a reda un tonus activ vietii intime de cuplu.

Guarana

Originara tocmai de pe mealaguri amazoniene, planta isi asigura locul in topul celor mai puternice plante afrodisiace. Guarana nu numai ca stimuleaza libidoul, dar are si efecte tonice de ordin psihologic, deoarece combate stresul si reda starea de bine.

Sculatoarea

Cu numele stiintific de Dactylorhiza maculata, sculatoarea este o planta originara din tara noastra si stimuleaza atat libidoul femeilor si al barbatilor si fertilitatea cuplului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Libido femei Fertilitate femei Fertilitate Fertilitate barbati

Articole recomandate

Citeste si despre