Influenta lunii asupra fertilitatii

/ / Modificat: 2011-09-19
Influenta lunii asupra fertilitatii

Luna pare sa aiba o influenta extrem de mare asupra fertilitatii femeilor. Nu numai astrologia, agricultorii sau alte ramuri par sa aiba de beneficiat de pozitia si fazele in care se afla in divesre momente luna, ci si fertilitatea. Se pare ca femeile care au ovulatie atunci cand este Luna Pina au mai multe sanse de a concepe un bebe. Descopera cum sa te folosesti de Luna pentru a ramane mai repede insarcinata.

Cum afecteaza luna fertilitatea?

Luna afecteaza intreaga viata a unei femei: de la ciclu menstrual la dorinta sexuala si pana la capacitatea de a concepe copii. Cum se intampla acest lucru, inca nu se stie, nici macar specialistii nu au descifrat misterul.

Exista date care atesta faptul ca in trecut exista o predominanta a femeilor care aveau menstruatia mai des in timpul cand luna era intunecata in timp ce in timpul =Lunii Pline acestea ovulau. In functie de aceste statistici ele stiau ca este perioada in care pot concepe copii.

In timpul Lunii in crestere femeile sunt mai active, animate si se ingrasa mai mult, toate acestea diminuandu-se pe faza Lunii in scadere.

Faza de Luna plina este cel mai bun moment pentru a face face sex, pentru apropiere si conexiune intre parteneri si pentru a concepe copii. Se pare ca nivelul hormonilor sexuali ai femeii creste considerabil si pregateste terenul pentru obtinerea unei sarcini.

Se pare ca cei mai multi copii se concep atunci cand Luna este in crestere. Acest lucru inseamna ca fertilitatea femeilor este mai mare in perioada dintre Luna Noua si Luna Plina.

Faza in care se afla luna la momentul conceptiei influenteaza si sexul copilului. Specialistii sustin ca exista o preponedernta a nasterilor de baieti, atunci cand conceptia are loc pe Luna in crestere.

Cum iti reglezi ciclul menstrual in functie de fazele lunii?

Se pare ca daca iti mentii camera in care dormi mai intunecata pe toata perioada lunii, cu exceptia celor zilelor in care este Luna Plina, iti vei ajuta organismul sa isi regleze ceasul intern in acord cu cel al evolutiei astrului.

Este important ca nicio urma de lumina sa nu patrunda in incapere si sa incerci sa pastrezi si restul camerelor intunecate. Astfel, daca te trezesti pe timpul noptii sa mergi tot pe intuneric prin casa.

Ce trebuie sa stii despre luna si fertilitate?

  • cand este Luna in crestere nivelul de estrogen este extrem de mare, culminand cu momentul de Luna Plina;

  • pentru femei, Luna Plina este energizant si in aceasta perioada au nevoie de mai putin somn; lumina radianta a lunii in aceasta perioada creste dorinta sexuala a femeilor;

  • atunci cand luna este in scadere, nivelul crescut de progesteron pregateste uterul pentru instalarea unei sarcini;

  • cand este luna intunecata, hormonii sunt la cel mai scazut nivel si apare nevoia de odihna si relaxare etc.;

  • zilele tale cele mai fertile sunt atunci cand ovulatia se potriveste cu faza natala lunara (care este individuala si se calculeaza raportandu-se la data nasterii);

  • varful de fertilitate apare atunci cand Soarele si Luna se afla intr-o relatie unghiulara in fiecare luna.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fertilitate femei Ciclu menstrual Ovulatie Concepere copil

Articole recomandate

Citeste si despre