Prima intalnire Social Moms: Mamicile au dezbatut, alaturi de Anca Serea, despre cele mai eficiente tratamente pentru copii

/ / Modificat: 2017-02-13
Prima intalnire Social Moms: Mamicile au dezbatut, alaturi de Anca Serea, despre cele mai eficiente tratamente pentru copii

Vineri, 10 februarie 2017 intr-o atmosfera calda si “healthy”, printre tarte delicioase, jurnalistele prezente activ in mediul online - cele mai multe mamici “cu acte-n regula” – au discutat despre posibilitati, solutii, cele mai bune alegeri din viata lor.

social-moms-meltus

Analizand tot ce implica o relatie mama, dar si tata-copil, fiecare dintre invitatele Meltus a marturisit tips&tricks de supravietuire in orice situatie.

Gazda evenimentului, Anca Serea a impartasit din frumoasa sa experienta de mama a cinci copii, bifand cele mai intalnite afectiuni cu care cei mici sau chiar si ea s-a confruntat de-a lungul timpului.

anca-serea

Anca Serea

Printre acestea, unul dintre cele mai neplacute simptome cu care Social Moms se confrunta cotidian este tusea.

Alaturi de Anca Serea si de mamici, a fost doamna doctor Dinu Dana Mihaela, medic primar medicina de familie. Doamna doctor ne-a marturisit din grija ei fata de cei peste 200 de copii pe care ii are inscrisi la cabinetul sau.

Atat Anca Serea, cat si doamna doctor Dinu Dina Mihaela au povestit despre experienta lor cu gama de siropuri Meltus care se adreseaza intregii familii. Gama acopera atat tusea productiva, cat si tusea iritativa. Meltus Expectolin este o reteta inovatoare, care imbina forta vindecatoare a naturii cu forta stiintei, o sinergie perfecta intre iedera si acetilcisteina, ceea ofera un efect rapid in cazul tusei productive.

Acetilcisteina completeaza efectul expectorant al iederii, astfel incat produsul isi face efectul mai repede. Cantitatea de acetilcisteina din doza pentru copii este la jumatate din doza de acetilcisteina care se administreaza in mod obisnuit, cee ace micsoreaza riscul de reactii adverse.

Gama de siropuri Meltus vine in sprijinul mamicilor si datorita faptului ca are efect antiinflamator, bactericid si imunostimulator. Practic, scade durata simptomatologiei suparatoare, iar organismul lupta mult mai eficient.

In ceea ce priveste Meltus Tusicalm pentru tusea iritativa – care de de cele mai multe ori este de natura virala - combinatia 100% naturala de produse apicole (miere si propolis) si extracte de plante (patlagina, cimbru, grindelia) uneste intr-un singur produs efectele medicinale ale componentelor sale. Meltus Tusicalm are efect emolient, antiviral, bactericid si antiinflamator scazand agresivitatea episoadelor de tuse si prin aceasta imbunatatind durata si calitatea somnului.

Siropurile Meltus Expectolin si Meltus Tusicalm se pot cumpara online, prin comanda pe site-ul: http://meltus.ro/gama-meltus/ si pe site-urile partenere: http://www.santeo.ro/ si www.bebetei.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre