Sughite de 100 de ori pe zi de 12 ani. Totul a inceput cand era insarcinata

/ / Modificat: 2019-10-23
Sughite de 100 de ori pe zi de 12 ani. Totul a inceput cand era insarcinata

O femeie in varsta de de 31 de ani sughite de 12 ani de 100 de ori pe zi. Totul a inceput in timp ce Lisa Graves era insarcinata. 

Desi medicii i-au facut numeroase teste pentru a depista de ce afectiune sufera, acestia nu si-au dat seama ce se intampla cu tanara. 

Dupa mai multe analize insa, doctorii au stabiliti ca sughitul a aparut ca un efect secundar al unui atac cerebral pe care femeia l-a suferit in timpul sarcinii. 

„De multe ori cand ies in oras simt ca trebuie sa-i anunt pe toti de afectiunea de care sufar pentru ca lucrurie sa nu para ciudate. Am impresia ca o sa sughit pana cand voi intra in pamant”, a marturisit aceasta.

Ii este teama sa cunoasca oameni noi 

Lisa s-a obisnuit cu afectiunea de care sufera și care o face sa sughite de peste 100 de ori intr-o singura zi, insa acest lucru inca ii mai șocheaza pe colegii de munca. O problema cu care se confrunta in urma afectiunii este teama de a cunoaste persoane noi.

„Sunt norocoasa, am propriul salon si majoritatea fetelor cu care lucrez s-au obisnuit deja cu asta. Dar inca le mai sperii uneori si de multe ori au gresit din cauza sperieturii atunci când faceau manichiura vreunui client. La inceput am incercat orice remediu posibil, sperieturi, lamâie, absolut totul. Dar nimic nu a functionat, pâna când neurologii au crezut ca au gasit solutia, dar m-am decis sa nu aleg varianta medicamentelor. Nu exista nicio garantie ca vor functiona”, a povestit Lisa despre afectiunea ei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre