Semnal de alarma tras de o mama, dupa ce i-a dat fiicei sale Nurofen: "Toti parintii ar trebui sa faca asta"

/ / Modificat: 2019-02-14
Semnal de alarma tras de o mama, dupa ce i-a dat fiicei sale Nurofen:

O femeie din Marea Britanie, mama a doi copii, a tras un semnal de alarma pe internet. Aceasta a povestit ce a patimit cu fiica sa, dupa ce a luat o doza de ibuprofen.

Micuta Autumn, in varsta de 6 luni, a inceput imediat sa urle si sa tuseasca incontrolabil, dupa ce mama i-a administrat prima doza de Nurofen.

Aceasta i-a dat medicamentul, la indicatiile pediatrului, pentru a ameliora simptomele de raceala, dar si durerile de gingii cauzate de cresterea dintilor, potrivit Netmums.com.

Vazand reactia fetitei, mama a gustat si ea din Nurofen.

"A fost oribil! Am simtit o senzatie de arsura pe limba si in gat si am inceput sa tusesc imediat. L-am pus pe Shaun (partenerul lui Rachel) sa incerce si el si a avut aceeasi reactie," a spus Rachel.

Aceasta s-a prezentat la farmacia de unde a cumparat medicamentul, iar vanzatoarea a confirmat ca, in mod normal, Nurofenul nu ar trebui sa aiba un astfel de gust. Apoi a contactat compania pentru a cere explicatii.

"Am fost in contact cu consumatorul si, conform protocolului Nurofen, am cerut returnarea produsului pentru a efectua teste suplimentare," a spus un reprezentant al producatorului.

Rachel a postat povestea ei pe Facebook si le-a cerut parintilor sa fie atenti cand dau medicamente copiilor.

"Gustati inainte de a administra vreun medicament micutului vostru".

Un incident similar s-a intamplat si in Australia, cu o sticluta de Nurofen pentru copii intre 5 si 12 ani.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nurofen copii

Articole recomandate

Citeste si despre