Supozitoarele Nurofen pentru copii

/ / Modificat: 2010-07-30
Supozitoarele Nurofen pentru copii

 

Fiecare parinte doreste sa-si protejeze copilul si sa-l fereasca de orice suferinta. Astfel, pe parcursul primilor ani de viata, urmeaza un program riguros de vaccinare recomandat de medicul pediatru pentru a dezvolta sistemul imunitar al copilului si a-i oferi astfel o protectie cat mai buna impotriva bolilor.

Administrarea vaccinului poate fi insotita de aparitia starii febrile. In acele momente gandul tau se indreapta catre primul ajutor pe care il poti oferi micutului tau pentru a indeparta cat mai rapid febra.

Cea mai rapida solutie de a scapa de febra este administrarea unui analgezic. Insa nu toate analgezicele actioneaza la fel. Nurofen pentru copii 125mg, supozitoare actioneaza eficient impotriva durerii si a febrei.

Copiii vor fi din nou activi si plini de energie.

Nurofen pentru copii 125mg, supozitoare este solutia optima pentru momentele in care copilul refuza administrarea suspensiei orale sau in caz de varsaturi. Nurofen pentru copii 125mg este indicat in tratamentul unui spectru larg de dureri cum ar fi durerea de cap, durerea de dinti, durerea de urechi, durerea in gat, durerea postoperatorie; in febra, inclusiv febra post-vaccinare; in durerea si febra din raceala si gripa.

Acest medicament contine ibuprofen si se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.

Doza maxima zilnica de ibuprofen este de 20-30 mg/kg, divizata in 3-4 prize. Nurofen pentru copii 125 mg, supozitoare nu este destinat copiilor cu greutate sub 12,5 kg (aproximativ 2 ani).


24 februarie 2010

Taguri Nurofen copii

Articole recomandate

Citeste si despre