Pansament uitat in abdomenul unei fetite. Ce spun medicii

/ / Modificat: 2019-01-29
Pansament uitat in abdomenul unei fetite. Ce spun medicii

O fetita de 11 ani, operata de apendicita, in urma cu un an, la Spitalul din Sinaia a suferit o noua interventie, de urgenta. Aceasta s-a simtit foarte rau - avea dureri insuportabile de burta si a inceput sa elimine, prin urina, fire textile.

"Am intrat in urgenta, am strigat ingrozita: Va rog, ajutati-mi copilul!" a povestit Maria Marcu, mama fetitei.

Medicii au gasit resturi textile in abdomenul pacientei

Dupa o discutie cu medicii de la Brasov, mama spune ca doctorul chirurg care a operat-o pe Alesia in urma cu un an ar fi uitat in zona din care a taiat apendicele - adica in capatul colonului - un tifon.

Medicii din Brasov au intervenit de urgenta si au operat-o din nou pe fetita, timp de trei ore. Acestia au confirmat ca au gasit resturi textile in aparatul urinar, dar si in abdomen.

"A fost caz operat de apendicita si dupa un an de zile prin uretra ieseau parti din compresa. Vezica inglobeaza corpul strain, deschide un orificiu, se duce corpul strain in vezica si vezica dupa aceea, il da afara," a precizat Marcel Albean, purtatorul de cuvant al Spitalului de Pediatrie Brasov, pentru stirileprotv.

Reprezentantii Spitalului din Sinaia au refuzat sa faca deocamdata declaratii cu privire la acest caz. Acum, parintii Alesiei se gandesc sa dea in judecata echipa medicala.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Operatie Apendicita copii

Articole recomandate

Citeste si despre