Andreea Marin, pe masa de operatie chiar de ziua ei. Verdict dureros al medicilor: "Sansele atarnau de hazard"

/ / Modificat: 2020-05-25
Andreea Marin, pe masa de operatie chiar de ziua ei. Verdict dureros al medicilor:

Andreea Marin are o fiica in varsta de 12 ani, Violeta, din casatoria cu Stefan Banica. Vedeta si-a dorit foarte mult sa aiba copii si a trecut prin momente foarte grele, care au marcat-o profund.

Andreea Marin a avut doua sarcini extrauterine, despre care a vorbit pentru a ajuta alte femei care trec printr-o astfel de situatie. Ea a povestit despre momentele dureroase prin care a trecut in cartea sa "Pretuieste viata."

Andreea Marin: "Mai aveti cel putin 50 la suta sanse sa fiti mama"

Prima sarcina extrauterina s-a produs in vremea in care Andreea Marin inca nu incepuse aventura "Surprize, surprize" si prezenta principalul jurnal de stiri la TVR. Ea se afla atunci la prima casatorie.

"Lucram la stiri, cand, intr-o dimineata, mi s-a facut rau. Cu o ora mai devreme facusem sport. Nimic nou, efortul obisnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cutit implantat in stomac. Apoi, o mana nevazuta a tras cutitul in jos. «Aveti un litru de sange in abdomen. Socotiti dumneavoastra daca e grav sau ba.» In maximum o jumatate de ora trebuie sa fiti pe masa de operatie. » «Si daca nu?!», am zis eu, de colo, incercand sa-mi adun ultimele farame de curaj. «Daca nu… muriti, domnisoara. Dar daca da, mai aveti cel putin 50 la suta sanse sa fiti pe viitor mama. Nu neglijati aceasta sansa»," a povestit Andreea despre prima sarcina pierduta.

Andreea Marin: "Chiar de ziua mea, eram pe masa de operatie"

Din pacate, Andreea Marin a mai trecut o data prin aceasta experienta dureroasa. Cu cativa ani inainte de a ramane insarcinata cu Violeta, vedeta a trait din nou spaima ca nu va putea deveni niciodata mama.

"Chiar de ziua mea, eram pe masa de operatie si, pentru prima oara dupa foarte multi ani, simteam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodata: sarcina extrauterina. In minutele urmatoare, sansele mele de a fi mama atarnau de hazard, ca la ruleta ruseasca, totul depindea de un singur amanunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sanatoasa sau cea ciuntita in urma cu ani. Nu-mi gaseam linistea si mintea mea derula la nesfarsit: si daca e pe partea sanatoasa, bisturiul imi va reteza, odata cu ea, si ultima sansa," si-a amintit Andreea Marin.

Cine este Andreea Marin

Andreea  Marin este o prezentatoare de televiziune din Romania, moderatoare a emisiunii "Surprize, surprize," una dintre cele mai de succes emisiuni din tara noastra. Ea a fost casatorita de trei ori, iar in prezent are o relatie cu diplomatul Adrian Brancoveanu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea marin Operatie

Articole recomandate

Citeste si despre