O femeie a nascut a doua oara tripleti

/ / Modificat: 2007-09-03
O femeie a nascut a doua oara tripleti





 

Victoria Lasita si sotul ei Tim din Ohio au conceput ambele seturi in mod natural, fara a folosi tratamente de fertilizare care cresc sansa sarcinilor multiple, relateaza BBC News.

Medicii spun ca sansele de a naste tripleti sunt de 1 la 8.000, iar cand vine vorba de 2 seturi de tripleti sansele sunt mult mai mici. Dr. Hofmann, director al Bathesda Center for Reproductive Health and Fertility, a declarat ca un cuplu care are un set de tripleti nu isi afecteaza cu nimic sansele de a mai avea inca un set.

Primul nascut se numeste Casey Alexander si a avut o greutate de 1,9 kg la nastere, urmat de Caden Bradley de 2,2 kg si Carson Charles de 2 kg.

Tatal lor Tim, care a asistat la operatia de cezariana a spus ca nu stie cand vor fi gata micutii sa mearga acasa la cei trei frati ai lor, Jessica, Jillian si Brian, care urmeaza sa implineasca 4 ani.

Sotii Lasita sunt casatoriti de 6 ani si mai au 3 copii mari din casatorii anterioare. Ei au declarat ca isi mai doresc inca un copil, dar nu inca un set de copii. Victoria este de parere ca Dumnezeu a vrut sa se intample asa.

Alina Sica

Redactor Copilul.ro

3 Septembrie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre