Bebelus din Dej, mort la trei zile dupa nastere. Mama sustine ca medicul a refuzat sa o consulte

/ / Modificat: 2019-02-14
Bebelus din Dej, mort la trei zile dupa nastere. Mama sustine ca medicul a refuzat sa o consulte

Un bebelus s-a stins din viata la doar trei zile de la nastere, iar mama sustine ca aceasta tragedie s-a intamplat din cauza medicului care a monitorizat-o pe intreaga perioada a sarcinii.

Tanara din Dej a povestit pentru reporterii Observator ca, dupa ce a ramas insarcinata a fost consultata si monitorizata de un medic arab, la cabinetul particular al acestuia. Cand a ajuns in luna a opta de sarcina, femeia s-a simtit rau si a mers la medicul sau curant, dar nu l-a gasit la cabinet.

Astfel, viitoarea mamica a mers la spitalul din Dej, unde lucra medicul, insa acesta a refuzat sa o consulte, pe motiv ca avusese destui pacienti in acea zi. In aceste conditii, femeia a fost consultata de un alt medic, a doua zi, potrivit observator.tv.

Bebelusul a murit asfixiat din cauza cordonului ombilical

In urma cu cateva zile, femeia a ajuns la spital pentru a naste si sustine ca nu i s-a facut nicio ecografie pentru a observa pozitia fatului.

Femeia a nascut natural, pentru ca in spital nu exista medic anestezist si implicit nici posibilitatea unei operatii de cezariana.

Bebelusul a murit dupa trei zile, din cazua complicatiilor aparute in urma infasurarii cordonului in jurul gatului.

Parintii vor sa il dea in judecata pe medicul arab pentru malpraxis.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus mort Cordon ombilical

Articole recomandate

Citeste si despre