Vladuta Lupau a ales un nume special pentru fiul ei. Ce semnificatie are

/ / Modificat: 2022-08-10
Vladuta Lupau a ales un nume special pentru fiul ei. Ce semnificatie are

Vladuta Lupau a devenit mamica in urma cu cateva zile. Vedeta a adus pe lume un baietel perfect sanatos, caruia i-a pus un nume cu totul si cu totul special. Micutul s-a nascut intr-o zi de mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi, mai exact de Schimbarea la Fata, iar vedeta i-a ales un nume biblic.

Vladuta Lupau si-a vazut visul cu ochii in urma cu cateva zile, cand a nascut. Baietelul ei si al fotbalistului Adi Rus a venit pe lume la o clinica privata din Cluj-Napoca, iar proaspata mamica nu isi mai incape in piele de bucurie.

Nume biblic pentru bebelus, cu o semnificatie deosebita

Micutul a primit numele Iair. In Biblie, Iair este un tata care il roaga pe Iisus Hristos sa ii reinvie fiica.

Pe parcursul sarcinii, vedeta a povestit in diferite ocazii ca a parcurs un drum greu pana sa isi indeplineasca visul de a deveni mama. Credinta a ajutat-o insa la fiecare pas, dincolo de eforturile medicilor. Vladuta Lupau s-a confruntat cu o afectiune care a impiedicat-o mult timp sa devina mama si din cauza careia a pierdut doua sarcini.

Cantareata de muzica populara a povestit, la un moment dat, ca a avut endometrioza si ca a fost nevoita sa treaca printr-o operatie pentru a putea deveni mama.

Dupa doua sarcini pierdute, a venit marea bucurie

Atunci cand a ramas insarcinata pentru a treia oara, s-a rugat sa fie totul bine, iar rugaciunile i-au fost ascultate. Pe 6 august, vedeta a adus pe lume primul ei copil si a marcat momentul prin cateva fotografii si un mesaj emotionant pe retelele sociale.

„Iair… stiam ca iti vei alege o zi binecuvantata in care sa vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume, minunea mea!

Continui scrisoarea catre tine… stii ca ti-am zis ca te voi invata sa-L iubesti pe Dumnezeu iar El iti va da totul… ei bine, cu asta incepem drumul vietii tale! Lumea asta puiule… este cum esti tu cu ea! Asa ca daca tu esti bun, iti va intoarce bunatate, iar daca nu... sa nu te astepti sa vina binele.”, si-a inceput vedeta mesajul pentru baietelul ei.

Si proaspatul tatic i-a urat bun venit pe lume fiului sau intr-un mesaj special.

„Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat si te-am primit in aceasta zi de sarbatoare 06.08.2022. Nu o sa pot sa-i multumesc vreodata Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O sa te invat un singur lucru, sa ai frica doar de Dumnezeu in viata asta si sa te rogi Lui. Rus Iair, esti binecuvantarea mea P.S.: A fost dragoste la prima vedere. Vladuta, te iubim cel mai mult, mama eroina!”, a scris, la randul sau, proaspatul tatic, Adi Rus, pe contul lui de Instagram.

FOTO: Instagram

Articole recomandate

Citeste si despre